D

Yüzbaşı
05 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 36 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar,

2009 model focus'umda geçen kış sanırım zorlamamdan dolayı resimde kırmızı daireye aldığım kulak işlevini kaybetti. Basınca hiçbirşey olmuyor, kapı kilitlenmiyor. Sanayiye götürdüğümde ustalar orjinal kilit bulursan yaparız dediler ama orjinal kilidi (veya hangi mekanizma arızalı ise) nereden bulacağımı bilmiyorum. Ankara' da yaşıyorum. Bu kulağı veya kilidi alabileceğim Ankara' da veya online bir yer bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.  

Arkadaşlar merhaba,
Malum dün bedelli askerlik kesinleşti. Ben 1 ay önce menisküs ameliyatı oldum. Şu an yürümem normal ama bacağımı 180 derece açamıyorum ve yaklaşık 100 derece altına çömelemiyorum. Bedelli askerlikten faydalanmak istiyorum fakat tam iyileşmem 5-6 ayı bulacak, doktor da zaten bu süre içerisinde askere başvurursam erteleme vereceklerini söylemişti.
Şu anki durumum ile bedelliden faydalanabilir miyim? Faydalanırsam 28 günlük eğitimde spor vs yaptırırlar mı?
Saygılar.
Arkadaşlar merhaba, eskiden browser based bir oyun oyun vardı 4 kişilik, herkes kendi bilgisayarından oynuyordu, 30sn-1dk boyunca herkese ayrı bir görev veriyordu, bir kişinin yaptığı yanlış bir sonrakinin canını azaltıyordu vs..
Bu oyunun ismini hatırlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
on sag disimi kucukken bisikletten dusup kirdim. disimde herhangi bi curuk, aci yada kararma yok. disimi yaptirmak istiyorum ama tereddutlerim var ozellikle rengi konusunda. sekli istemedigim gibi olursa veya rengi uyumsuz olursa eski haline geri getirilebilir mi?
evet hayırlı olsun 1 gün tatil okullar
kontorland marka gamepad almıştım 2 hafta önce. 1hafta önce başladı bu sorun çevirmeye çalışınca gıcırtı çıkarıyor herhangi bir yere çevirince analog orada kalıyor geri ortaya dönmüyor ama sadece sol analog böyle sağdaki gayet iyi. gamepadin içini açıp yağlasam filan düzelirmi acaba?
yeter ya maçlardan sonra takımımın bölümüne girmekten korkar oldum. galatasaray bölümünde galatasaraylılardan çok fenerliler, beşiktaşlılar pusuda bekliyor şunlar yenilsede dalga geçsek diye. aynı şeyi galatasaraylılarda yapıyor örnek verdim sadece. bu kendini bilmezler yüzünden 2 kere banlandım. bunun önüne geçmek için bence her profil için takım seçilsin tabii mümkünse, diğerlerinin bölümüne mesaj atmak yasaklansın. yoksa evde birilerinden çıkarıcam sinirimi
tamam anladık hepiniz aşıksınız hepinizin kız arkadaşı var hepiniz çok coolsunuz ama bunu herkesin bilmesinede gerek yok sizde kalsın birazda.

Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?
Evet yeni bölüme çok yakışacağını umuyorum.
Hakkında
Hakkımda:
fa6f68a3209ce43d6c0ac6256477a8065.jpg
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.265
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 163.158 (Bu ay: 541)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.