NisoseR
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
16 Temmuz 2008, 24:15:01
Çoğu konuda gördüm ki benden başta bir çok Asosyal varmış .Bu beni sevindirdi asosyal insanlarla muhabbet ayrı bir güzel oluyor bunu real hayatta denedim gerçekten iyi .Bende madem öyle bir fan clup olsun dedim bütün asosyal olanları ve mutlu olanları buraya bekliyorum.. YAŞASIN ****
Not: Listede olan bütün kişilere TEŞEKKÜR ederim beni yalnız bırakmadıgınız için
İmza'da hazır
[center][image]http://img144.imageshack.us/img144/1964/qweqr2.gif[/image]
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_24817151/tm.htm][b][color=#FF0000]DH **** FAN CLUB[/color][/b][/link][/center]
NisoseR
16 Temmuz 2008, 24:32:02
Asosyal sinemada...
Utana sıkıla bilet gişesine gider. "Falan filme 1 bilet istiyorum" der. Gişedeki kız koltuk planını ekranda göstererek sorar: "Nerde izlemek istersiniz...?" Her zamanki gibi en ön sıra bomboştur... Millet manyak mı perdenin tam önünde izlesin... Asosyal parmağıyla en ön sıranın köşesindeki koltuğu işaret eder. Maksat dikkat çekmemek..
Bir asosyal yüz alacağını bilse bile tahtaya kalkıp soru çözmez ya da sözlüye kalkıp sorulan sorulara cevap vermez... Konuyu çok iyi bilse bile içindeki tedirginlik, diğerlerinin onun hakkında düşünecekleri oraya kalkmasına engel olur...
Minibüste genellikle en arka yada arkaya yakın bir bölüm seçerler... Nedeni basit: Para alışverişi. Zaten bulunduğu ortamdaki diğer insanlarla dip dibe durmanın sıkıntısını yaşayan asosyal birde minibüse yeni binenler ile şöför arasındaki para trafiğine alet olursa, o yol bitmez, çekilmez... Bununla da bitmez asosyalin minibüs yolculuğunda rastladığı zorluklar: ineceği yere yaklaşmasına rağmen o üç kelimenin asosyalden önce söylenmemesi. Genelde işini bilenler şayet ineceği yere yakın bir yerlerde minibüs durarsa, orada iner ve eve kadar yürürler...
Asosyaller hep aynı şeyleri, yıkamaya üşendiklerinden dolayı giymezler. Bunun asıl nedeni giyisi reyonundaki görevlinin “Size de çok yakıştı, sanki bunu sizin için üretmişler, ben olsam kesin alırım” gibi sözlerine karşı “Beğenmedim, almayacağım” diyememeleri ve bu sebepten dolayı alışverişe çok zorunlu kaldıklarında çıkmalarıdır...
______________________________________,
Asosyal ve ara sokaklar.. Nerede bir kestirme, nerede unutulmuş bir yol varsa hepsini bilir asosyal. Çünkü o daima tek olmayı, gözükmemeyi sever. Gideceği yer neresi olursa olsun, onun daima girecek bir ara sokağı vardır. Bu yüzdendir ki telefonu yada parası gasp edilenler, vücüdunun bir bölümüne bıçak sokulanlar çoğunlukla asosyallerdir...
Asosyal ve gece... Geceyi sever onlar... Yıldızları izlemeyi yada mehtaba karşı sabahlamayı sevdiklerinden değil. Karanlık olduğu için, onları saklayan bir örtü olduğu için severler geceyi. Hem geceler ıssız da olur. Bir taşla iki kuş misali; dilediklerince gezerler geceleri. Ne onları izleyen gözler vardır ne de o dehşet verici kalabalık...
Asosyal sözü... Verdikleri sözlere pek itaat etmez asosyal insan... Yanlış anlaşılmasın yalancı değildirler, sadece asosyaller. “Gelirim” denir o an için, düşüncenin özünde de gitmek vardır ama gece olur, yatakta kendisiyle başbaşa kalan asosyal kararını tekrar tekrar gözden geçirir. Genelde verilen karar “Ne işim var benim orda yaa, açarım TV’mi, otururum internetimin başına ohh mis gibi” şeklinde olur. Sonuç olarsak asosyal hep evdedir...
Asosyal ve çalan telefon... Evde yalnız kalmak kadar güzeli varmıdır asosyal için? Ama bu güzelliği bir anda bozar çalan bir telefon. Telefonu açacak kimse yoktur evde ondan başka... Hele de arayan kişi özel numara ise korkusu kat kat artar. “Alo” demek kadar korkutucu birşey daha yoktur dünyada...
Asosyal tatilde... Deniz, kum, sahil gibi tanımlara kesinlikle uzaktan bakmakla yetinirler... Mayo yada benzeri şeyler giyerek denize girmek, kumsalda güneşlenmek hele hele de bunu o kalabalıkta yapmak... İleride bir ada satın alındığında belki gerçekleşebilecek olan bir rüyadır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicer -- 18 Temmuz 2008; 12:21:31 >
geçen seneye kadar çevrem tarafından asosyal içine kapanık iletişim kurmayı beceremeyen biri olarak bilinirdim ama şimdi nerde bnlk orda ben şaka bi yana bu sene herkez benim inanılmaz değiştiğimi söylüyor kabuğumu kırdım çıktğım 1-2 kız bile var hayatım güzel şuan sizlere de bi an önce kabuklarınızı kırmanız dileğiyle
en sonunda gan club ını da açtın he.....beni de ekle
16 Temmuz 2008, 24:43:29
quote:
Orjinalden alıntı: Ademsx1
geçen seneye kadar çevrem tarafından asosyal içine kapanık iletişim kurmayı beceremeyen biri olarak bilinirdim ama şimdi nerde bnlk orda ben şaka bi yana bu sene herkez benim inanılmaz değiştiğimi söylüyor kabuğumu kırdım çıktğım 1-2 kız bile var hayatım güzel şuan sizlere de bi an önce kabuklarınızı kırmanız dileğiyle
NisoseR
16 Temmuz 2008, 14:33:20
[image]http://img144.imageshack.us/img144/1964/qweqr2.gif[/image]
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_24817151/tm.htm][b][color=#FF0000]DH **** FAN CLUB[/color][/b][/link]
For centuries, we have kept our vigil... We have watched and waited for the Darkspawn to return. There are those who have doubted, who have forgotten, but it has always been our duty to remember. In peace, vigilance. In war, victory. In death, sacrifice. This is what it means to be a Grey Warden.
ekle benide gerçi şimdi beni gören asosyal filan sanmazda kütahyada okul ev sosyal hayat yok rahatsız olanlar asosyallikten gitsin garrsonluk yapsın 10-0 günde insanlarla ilişkileriniz gelişir
bence sizin en büyük şanssızlığnız düzgün arkadaşlarla tanışamamanızdır. yoksa bütün gününü beyinsiz varlıklarla geçirip ben çok sosyalim diye geçinenlerden çok daha avantajlısınız.
Bu konudaki diğer görüşüm ise, internette yapılan aktivitelerin de sosyal bir davranış olduğudur. Nası anlatsam arkadaşlarla bi call of duty maçı yapmak, bence çok keyiflidir. Bu arkadaşlarının yüzünü görünce sosyal oluyorsun, konuşurken yüzünü görmeyince asosyal oluyorsun başkalarına göre. İlginç..
"E-sosyal" lik de gayet güzel olabiliyor. Ha dışardayken bazı arkadaşlarımın yanında içimden şöyle geçirdiğim oluyor. "Ulan şunun da ne salak muhabbeti var böyle msnde zeki birileriye sohbet etmeyi tercih ederdim"
Fujitsu Siemens A3667G 17'' Amd Turion� 64 1.8 Ghz Mobile Technology // Graphıcs By Ati Mobility Raedon X 700 HyperMemory // Samsung 80 Gb 2.5 5400 Rpm 8Mb // 1.5 Gb Kingston 400 Mhz // Windows Xp Professional Sp3 // Nokia 6680 And 6610 // Piranha Mp4 Player 2 Gb
ekle benide ama bunla övünmeyin. sürekli bırakmaya çalışın... hiç bi b.k yapamıyorsanız anti sosyal olun bence
anti sosyallerin sonu genellikle katil veya ruh hastalıklı olrak hastane yolu
olabilir ama genellikle şehirden kaçıp bir tropik adaya yerleşip evini kurup karısını falan alıp interneti ile yaşayanlarda oluyor o ruh hastası olanlar filan doğuşta anti sosya lolanlar. ama sosyal doğup asosyal olup anti sosyal olanlar için geçerli değil
ekle benide ama bunla övünmeyin. sürekli bırakmaya çalışın... hiç bi b.k yapamıyorsanız anti sosyal olun bence
anti sosyallerin sonu genellikle katil veya ruh hastalıklı olrak hastane yolu
olabilir ama genellikle şehirden kaçıp bir tropik adaya yerleşip evini kurup karısını falan alıp interneti ile yaşayanlarda oluyor o ruh hastası olanlar filan doğuşta anti sosya lolanlar. ama sosyal doğup asosyal olup anti sosyal olanlar için geçerli değil
bence sizin en büyük şanssızlığnız düzgün arkadaşlarla tanışamamanızdır. yoksa bütün gününü beyinsiz varlıklarla geçirip ben çok sosyalim diye geçinenlerden çok daha avantajlısınız.
Bu konudaki diğer görüşüm ise, internette yapılan aktivitelerin de sosyal bir davranış olduğudur. Nası anlatsam arkadaşlarla bi call of duty maçı yapmak, bence çok keyiflidir. Bu arkadaşlarının yüzünü görünce sosyal oluyorsun, konuşurken yüzünü görmeyince asosyal oluyorsun başkalarına göre. İlginç..
"E-sosyal" lik de gayet güzel olabiliyor. Ha dışardayken bazı arkadaşlarımın yanında içimden şöyle geçirdiğim oluyor. "Ulan şunun da ne salak muhabbeti var böyle msnde zeki birileriye sohbet etmeyi tercih ederdim"
Beni tarif ettin, 2 yıldır yaşıyorum bunu, 2 yıl daha böyle gidecek lanet olsun..
Yaşlarınızı da yazın beyler. Ben 19 yaşındayım asosyalin kralıyım. Kendimden yaşça büyükler ile gayet rahatça muhabbet kurabilmeme rağmen yaşıtlarımla iki laf yapamıyorum.
Yani ne bileyim bi ortam da en son akla gelen benim. Ya da dersanede arkadaşlar arası bir parti veya toplantı olacak olsa adım gibi eminim listenin sonlarında bi yere ismimi yazacaklardır. Çünkü asosyalim. Siliğim. Akla en son gelirim.
İnsanlardan kaçarım. Hep yalnız kalmak isterim. Tanıdık bir insanı gördüğümde sırf "- sa - as " muhabbeti geçmesin diye yolumu değştirirdim. Biliyorum bu kadarı da biraz abartı ama böyleyim. 1-2 sene önce daha da kötüydüm. Şimdi eskiye göre biraz düzeldim. Umarım yaş ilerledikçe azalır.