Şimdi Ara

Ssd ve m sata hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa notebook alıcam yaklaşık 4 sene oncesıne kadar donanımla aram çok iyiydi sonrasında hiç ilgilenmedim o Yüzden cahilim kusura bakmayın siz değerli arkadaşlar bunuda anlatır bana :)
    M sata ya ssd takma olayı zor deniliyor direk usbden yada kolayca takabilecegimiz bir ssd modeli varmı anakartı filan sökmeden mesela oyunları kurmak için filan bu konuda bana kısa bir bilgi verirmisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Msata ssd slotu anakart uzerindedir kapagi acmalisin normal ssdyse tam performans icin hdd slotuna takilmalidir hddyse harici hdd kutulari vardir ona takip harici hdd olarak kullanabilirsiniz.Bazi makinelerde hdd yuvasi 2tane olabilir bunlarda ssd takmak daha kolay genelde 17inc ve pahali makinelerde var hddyi dahili kullanmak isterseniz dvd surucu yerine takilan hdd kutulari vardir.Mobil oldugum icin link atamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Msata ssd slotu anakart uzerindedir kapagi acmalisin normal ssdyse tam performans icin hdd slotuna takilmalidir hddyse harici hdd kutulari vardir ona takip harici hdd olarak kullanabilirsiniz.Bazi makinelerde hdd yuvasi 2tane olabilir bunlarda ssd takmak daha kolay genelde 17inc ve pahali makinelerde var hddyi dahili kullanmak isterseniz dvd surucu yerine takilan hdd kutulari vardir.Mobil oldugum icin link atamiyorum

Nasıl yapabilirim o sökme işini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi sökme işini bunu da soruyorsanız bunu işin ehli birine yaptırın kendim yapacağım derseniz de Youtube'de bilgisayarınızın modelini girin disassembly yazın hdd sökme ssd takma videoları vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.