|
Merhabalar öncelikle. Yeni topladığım PC için depolama alanımı genişletmek istiyorum. Halihazırda toplamda 1.5 tb 2 adet samsung m2 ssd kullanıyorum. Ancak SSD'leri çok yormadan resim, film, videolarımı arşivleyebileceğim sağlam bir HDD arayışına girdim. 3-4 TB yeterli olacak. Bunun için ayırdığım bütçe ise max 1.000 TL. Ucuza kaçıp sonradan pişman olmak istemiyorum, bu nedenle daha kaliteli bir seri varsa 2 TB disk de düşünebilirim. İzlediğim bir iki videoda arşiv için NAS disklerin daha uzun ömürlü ve daha sağlam olduğundan bahsediyorlardı. Ancak NAS HDD'ler için NAS amaçlı kullanım olmayacaksa kesinlikle gerek yok diyen büyük bir kitle de var. Sıradan bir HDD alınacaksa yüksek hafızalara çıkmadan 3 TB'lık tek bir disk yerine 3 adet 1 TB disk alınması gerektiğini söyleyen de var. En nihayetinde okuduklarım ve izlediklerimden sonra aklım oldukça karıştı ve karar veremeyip buraya yazarak görüşlerinize başvurmak istedim. İlgimi çeken ürünlerin linkini aşağı bıraktım. Ancak sizin de tavsiyeleriniz olur ise bunları paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden. |
|
Cinema Setup: Apple TV 4K - Panasonic UB820 - PS5 - Epson LS11000W - Vividstorm 100" ALR Perde - Marantz Cinema 40 - LCR: Monitor Audio Gold 200 5G & Gold C250 5G - Surround: SVS Prime Satellite - Atmos: SVS Prime Elevation - Sub: Rel HT1205 mk2 - Stereo Setup: Wiim Amp Ultra + Dali Oberon 1
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler