|
|

1 Mobil
|
|
SsangYong Musso Grand, güçlü performansı, sağlam yetenekleri ve cömert iç mekanıyla dikkat çeken bir pikap modelidir. İster arazi maceralarına çıkmak ister ağır yükleri taşımak isteyin, Musso Grand çok yönlülüğü ve güvenilirliği ile ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazırdır.
Performans ve Yetenekler
Musso Grand, 2,2 litrelik dizel motoruyla 181 beygir gücü ve 400 Nm tork üreterek etkileyici bir performans sunar. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve yüksek yerden yüksekliği ile zorlu arazi koşullarında bile kendinden emin bir şekilde hareket eder.
Konfor ve Genişlik
Musso Grand'ın kabini, cömert bir alan ve konfor özellikleriyle donatılmıştır. Ön koltuklar elektrikli ayarlıdır ve ısıtma fonksiyonuna sahiptir, arka koltuklar ise geniş bacak mesafesi sunar. Çok sayıda saklama alanı ve bardaklık, eşyalarınızı düzenli tutmanıza yardımcı olur.
Kullanıcı Yorumları
Kullanıcı yorumları, SsangYong Musso Grand'ın genel olarak memnun edici bir deneyim sağladığını göstermektedir. Sahipler, güçlü performansından, arazi kabiliyetinden ve geniş iç mekanından övgüyle bahsetmektedir. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar yakıt verimliliğinin biraz düşük olabileceğini belirtmiştir.
Avantajları:
Dezavantajları:
Sonuç
SsangYong Musso Grand, çok yönlü ve güvenilir bir pikap arayanlar için sağlam bir seçenektir. Güçlü performansı, arazi yetenekleri ve geniş iç mekanıyla maceralarınıza veya işinize eşlik etmeye hazırdır. Musso Grand kullanıcı yorumları genel olarak olumludur ve kullanıcılar aracın sunduğu değerden memnun kalmaktadır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 25 Şubat 2019; 18:18:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 17 Ocak 2020; 17:0:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulersem -- 4 Ağustos 2020; 11:58:35 > |
|
Merhaba Aralık 20 gibi bende musso grand 4*2 otomatik platinum plus paket aracım kavuşacağım yaklaşık 4 aylık ilave tecrübelerinizi paylaşırmisiniz rica etsem. Eksi ve artıları ile teslim almadan halen değerlendirme şansım varken tecrübelerini den faydalanmak isterim. Saygılar... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Selamlar, 15bin km yi gectim. yakit yaklasik 8,5 lt/100 km de. bakim biraz pahali 1550 tl. arazi kabiliyeti gercekten cok iyi hic bir sikinti cikartmadi. uzun yolda ise eski arabam pejo 508 ile karsilastirirsam hicbir farki yok ondeki ve arkadakiler icin. diff kilit hala taktiramadim. tek kelimeyle cok memnunum. arti olarak esimin pejo 308 aracini da yeni cikan korando ile degistirme karari aldik. eksi olarak eger uzun vadeli kullanmayacaksaniz belki 2. elde satarken beklersiniz. ben uzun sureli kullanacagim icin boyle bir endisem yok |
|
Tekrar merhaba bende evladiyelik düşünüyorum. Hem iş hemde ileriki bahçe hayallerim için. Önümüzdeki süreçte şartları iyileşir ise 1 adet te elektrikli araba alarak süreci tamamlamak istiyorum. Araca sürgülü kapak (roll back).,rollbar ve yan basamak taktırmak istiyorum diff kilit için bursada ki servis 6500 tl istedi aracım 4x2 olduğu için taktirsammi diye düşünüyorum. Ama şimdilik fazla araziye girmeyeceği için masraf yapmamak ağır basıyor. Bu raclarda ruhsat hususi olursa kar lastiği yine de zorunlumu net biliyormusunuz acaba? Gerçi her halükarda alacağım sanırım ama en azından birsure erteleyebilirim enkazından. Aksesuarlar özelde yaklaşık 8-8.5 ga mal olacak serviste 10.5 gibi kararsız kaldım serviste mi yaptırsam özel firmalardami diye. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
merhaba, bu araba icin olmazsa olmaz bence dodik ve lastiklerin degisimi araca gercekten heybet katiyor, ben bf goodrich taktirdim karda da sIkIntI cikartmiyor. ikinci olarak bende de surgulu kapak var ve roll bar var ama simdiki aklim olsa bayinin roll bar ve basamaklarini taktirmam. cok daha iyileri piyasada var. araziye girmeyecekseniz diff kilite ihtiyac yok ama bursa da oldugunuz icin oradada cok guzel araziler var. sizin tercihiniz en nihayetinde iyi gunlerde kazasiz belasiz kullanin |
|
merhaba neredeyse 10 sene sonra foruma yaziyorum. ilk kayitim 2003 yilinda idi :) bi aksilik olmaz ise onumuzdeki hafta benimde aracim geliyor. lacivert rengini aldim bende platin plus paketine 300 000 lira verdik. tecrubelerimi ve araci vakit buldukca burdan paylasacagim |
|