< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 10 Ağustos 2022; 13:40:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
(Ss’li) En Sinirli Ülke Türkiye çıktı, En Tembellerdeniz aynı zamanda

-
-
Bunlar hep küresel ısınmadan. kuraklik, havalarin isinmasi ve çölleşme insani hem tembellestiriyor hemde sinirli yapiyor. ortadogu ve latin amerika bu yuzden karisik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 10 Ağustos 2022; 13:10:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Durumumuz Afrika ülkelerinden bile kötü. Bence doğrudan ilgili değil.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-14A7C28F5
Bunlar hep küresel ısınmadan. kuraklik, havalarin isinmasi ve çölleşme insani hem tembellestiriyor hemde sinirli yapiyor. ortadogu ve latin amerika bu yuzden karisik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 10 Ağustos 2022; 13:12:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kötü ekonominin getirisi olmasın bunlar? Çalışan hakkını mı alıyor? İlerleyebiliyor mu? Ucuz basit aktivitelerle eğlenir tabi insanlar. Çalışan adam dünyayı mı gezebiliyor trde?
Kaç kişi çalışıyor?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-85B3E1193
Kötü ekonominin getirisi olmasın bunlar? Çalışan hakkını mı alıyor? İlerleyebiliyor mu? Ucuz basit aktivitelerle eğlenir tabi insanlar. Çalışan adam dünyayı mı gezebiliyor trde?
Madem bu kadar çok çalışılıyor nasıl bu kadar dünya rekoru kırılıyor televizyon, sosyal medya ve oyunda?
Günlük çalışma saati 24 saat değil ki. İnsanlar işten çıktıkları vakti boş boş beyin sulandıran bir şekilde geçirirse tabi dünya rekoru kırılır.
-
Neden sinirli olduğunu açıklıyorum
Günde 10-12 saat çalışan.
Haftada 6 gün çalışan.
Sigortasız çalışan. (Birçok işletme bunu teklif etmez asgari ücreti bile zor verirler)
İş yerinde can güvenliğinin olmaması.https://forum.donanimhaber.com/is-yeri-koruyucu-elbise-vermedigi-icin-ayaklarim-yandi--153507247
Senin hayalindeki Türkiye büyük ihtimalle 80 milyon bir araya gelip bisiklet sürmek. Aynen, 80 milyon işi gücü bırakıp beraber bisiklet sürelim. Adama bak her konusunda bisiklet sürmekten bahsediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrestle Mania -- 10 Ağustos 2022; 13:43:18 >
Tek işin safsatalarla muhalefet olmak. Genç nesilde tv açan insan bile yok. Yaşlı cahil kesim kırar o rekoru anca. Sabah programi mi izliyoruz saniyosun
65+ amcalar gençlere sinirli gençlerde bu fosillere sinirli patronlar borçlara ve işçi ücretlerine sinirli işçide düşük maaş verdiği için patrona sinirli markette kasiyer fiyatı sanki kendisi arttırmış gibi kendisine çemkiren müşteriyle sinirli , müşteride dansöz gibi oynayan gıda fiyatlarına sinirli
Parasızlıktan dolayı oluyor böyle şeyler bende kitap okuyorum ama arada kitap okuduğumu bile unutuyorum dersleri düşünmekten dalıyorum sonra kitap okuduğumu farkediyorum tüm herkesin hayatı bisiklette elini iki metre havaya kaldırıp arkaya şelale alıp poz vermekle geçmiyor maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sosyal medya ve oyun rekorunu da yaşlı nesil mi kırıyor?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-85B3E1193Tek işin safsatalarla muhalefet olmak. Genç nesilde tv açan insan bile yok. Yaşlı cahil kesim kırar o rekoru anca. Sabah programi mi izliyoruz saniyosun
Türkiye’nin 25 Milyonu kayıtlı çalışıyor, sırf sigorta yatsın diye çalışmayıp kayıt yaptıranlar da var, çalışıp sigorta yaptırmayalar da hadi senin taraftan düşünelim 30 milyon çalışıyor. Ülkenin nüfusu 85 milyon.quote:
Orijinalden alıntı: Wrestle Mania
Günde 10-12 saat çalışan.
Haftada 6 gün çalışan.
Sigortasız çalışan. (Birçok işletme bunu teklif etmez asgari ücreti bile zor verirler)
İş yerinde can güvenliğinin olmaması.https://forum.donanimhaber.com/is-yeri-koruyucu-elbise-vermedigi-icin-ayaklarim-yandi--153507247
Senin hayalindeki Türkiye büyük ihtimalle 80 milyon bir araya gelip bisiklet sürmek. Aynen, 80 milyon işi gücü bırakıp beraber bisiklet sürelim. Adama bak her konusunda bisiklet sürmekten bahsediyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Dünyanın en çok sosyal medya kullanan gençliğiquote:
Orijinalden alıntı: Ulpro
65+ amcalar gençlere sinirli gençlerde bu fosillere sinirli patronlar borçlara ve işçi ücretlerine sinirli işçide düşük maaş verdiği için patrona sinirli markette kasiyer fiyatı sanki kendisi arttırmış gibi kendisine çemkiren müşteriyle sinirli , müşteride dansöz gibi oynayan gıda fiyatlarına sinirli
Parasızlıktan dolayı oluyor böyle şeyler bende kitap okuyorum ama arada kitap okuduğumu bile unutuyorum dersleri düşünmekten dalıyorum sonra kitap okuduğumu farkediyorum tüm herkesin hayatı bisiklette elini iki metre havaya kaldırıp arkaya şelale alıp poz vermekle geçmiyor maalesef
Dünyanın en çok oyun oynayan gençliği
Dünyanın en çok televizyon izleyen toplumu
Nasıl zengin olsun?
Tabi ki parasız olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Anlattılar ya yukarıda sana kardeşim. İnsanlar başka ne yapacaklar
Kitapquote:
Orijinalden alıntı: Guest-85B3E1193Anlattılar ya yukarıda sana kardeşim. İnsanlar başka ne yapacaklar
Araştırma
Geliştirme
Girişim
Çalışma
Sosyalleşme
Spor
Yabancı dil
Hepsinde sonlardayız işte…
Bunlar olursa para da olur, ekonomi de düzelir, sorunlar da biter
Bu yazdığın bilgi ile benim cevabım arasında nasıl bir bağlantı var açıklar mısın? 25 milyon mutsuz bir hayat yaşıyor işte. Cidden ülkede işsizler iş bulduğunda insanlar artık haftada 5 gün, günde 6-8 saat çalışacağını mı düşünüyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrestle Mania -- 10 Ağustos 2022; 14:40:9 >
Bunların seviyesi ne oldu da bu duruma geldi git ona yönelik araştırma yap bence. Tembellik falan değil. Ülkede huzur yok, güven yok, ekonomi yok. Halk mutsuz neden mutsuz? Neden sinirli? Dalga mı geçiyorsun? Bilgisayar oyunu oynuyo dediğin çocuk bile bilir oynadığı şehir yönetme oyununda şehri neden mutsuz oluyor
Tembellik dünyanın her tarafında var. 1 doktor hastaya kötü davrandı diye diğer 9 doktoru azarlamakla aynı şey bu. Yeri geldiğinde 12+3 saat çalışanlara şaka niteliğinde bir yorum bu. O kadar çalışmaya yine de ay sonunda uçuyor o para. Tamam anladık, kendi çapımızda bir şeyler yapabiliriz, herkes yapmalı ama yorumunu okuyunca yaşadığımız yer Alice Harikalar Diyarı da biz çürümüş elmalar mıyız diye düşündüm açıkçası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok çalışıyoruz diyorsun ya?quote:
Orijinalden alıntı: Wrestle ManiaBu yazdığın bilgi ile benim cevabım arasında nasıl bir bağlantı var açıklar mısın? 25 milyon mutsuz bir hayat yaşıyor işte. Cidden ülkede işsizler iş bulduğunda insanlar artık haftada 5 gün, günde 6-8 saat çalışacağını mı düşünüyorsun?
Mutsuz insan neden sabah akşam Tv, Sosyal medya, Oyun ile vakit geçirir?
Mutlu olmak için çözüm aramaz mı?
Senin yaptığın da ırkçılık. Irkçısın. Türkler doğuştan tembel, sinirli gibi konuşuyorsun. Dediklerin doğruysa bu doğuştan böyle oldukları ya da olduğumuz için değil, biraz sosyoloji öğren, kitap oku.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Günde 10-12 saat çalışan. Haftada 6 gün çalışan. Sigortasız çalışan. (Birçok işletme bunu teklif etmez asgari ücreti bile zor verirler) İş yerinde can güvenliğinin olmaması.https://forum.donanimhaber.com/is-yeri-koruyucu-elbise-vermedigi-icin-ayaklarim-yandi--153507247 Senin hayalindeki Türkiye büyük ihtimalle 80 milyon bir araya gelip bisiklet sürmek. Aynen, 80 milyon işi gücü bırakıp beraber bisiklet sürelim. Adama bak her konusunda bisiklet sürmekten bahsediyor. |
Günlük çalışma saati 24 saat değil ki. İnsanlar işten çıktıkları vakti boş boş beyin sulandıran bir şekilde geçirirse tabi dünya rekoru kırılır. |
sen rahatsın kanki saadet zincirin tıkır tıkır işliyor bi buluşma yaparsın zincire yeni üyeler katarsın senlik bişi yok yani |
Bunların seviyesi ne oldu da bu duruma geldi git ona yönelik araştırma yap bence. Tembellik falan değil. Ülkede huzur yok, güven yok, ekonomi yok. Halk mutsuz neden mutsuz? Neden sinirli? Dalga mı geçiyorsun? Bilgisayar oyunu oynuyo dediğin çocuk bile bilir oynadığı şehir yönetme oyununda şehri neden mutsuz oluyor |
Senin yaptığın da ırkçılık. Irkçısın. Türkler doğuştan tembel, sinirli gibi konuşuyorsun. Dediklerin doğruysa bu doğuştan böyle oldukları ya da olduğumuz için değil, biraz sosyoloji öğren, kitap oku.
|
|
Benzer içerikler
- lensle uyunur mu
- en çok şikayet edilen banka
- mazot yanar mı
- eşit sayıda atom içeren ne demek
- lan ne demek
- 5g nedir zararları
- zara indirim ne zaman 2025
- samsung projeksiyonlu telefon
- telegram indirim
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X