Tüm sosyal medya mecraların da , Squid Game kurabiyesi , Caps’i , Kırmızı Yeşil Işık sesi” duymaktan kusma hissi geliyor... Hiç bi dizinin bu kadar saçma abartıldığını görmedim. Adamlar kafe yapmış , pazarda eşofman , saat ve maske satışını dahi gerçekleştirmişler... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Squid Game Fazla Sıktı

-
-
Bizim millet sever abartmayı
-
Ask 101 izle o zaman
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Netflixin yine 5 para etmez bir yapimini reklam amacli yuceltiyorlar. Bi ara la pasa del papel mi ne vardi. Normalde belki izlerdim bu dizileri donen muhabbetten gina geldigi icin izlemiyorum.
Ulan Netflix dizilerine bu kadar hayvanatlik kasiliyor demekki bunlar HBO dizisi izlese kendini vuracak sevincten, OZ The Wire vs izleyen adam bu kadar gevseklik yapmadi ya.
-
Öyle değil işte. Amerikan yapımı vs. olsa kesin izlemezdim ama güzel yapmışlar buna bak. İlk defa abarttıkları bir şeyin çöp çıkmadığına şahit oldum. Got bile izlememiş adamım, bunu izledim, fena değil
-
Amcaaaaaaaaaaaaa
-
Tamam o zaman bir ara izleyeyim.
-
Finali çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herkes konuşmayı bırakınca izlicem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilmiyorum, illaki biri parayı alıp çıkıyordur öyle vurucu bir final beklemiyorum. Altıncı bölümdeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 14 Ekim 2021; 11:26:21 > -
Squid Game oyun mu dizi mi? insanlar niye hikayelerinde paylaşıyor bir arkadaş beni aydınlatırsa ben uzak kaldım da :(((
-
Spoiler yememek için izledim yoksa her taraf mayın tarlasına dönmüş ama güzel dizi de Bokunun çıkması gerekmiyodu
Taze bok* çok sinek konar.
-
La casa de papel bitti derken bur bir de bu çıktı. Millet kırmızı tulum ve maskeyi seviyor anlasilan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Death game popüler bir konsept zaten ve bu konsepti de güzel isleyince patladı dizi. Öyle muhteşem 9-10 Luk bir dizi değil ama izlemesi zevkli 7-8 lik dizi
Popülaritesi yüksek diziyi izlediğinde iyi olup olmadığını kestiremezsin. Diziyi yücelten gruptan etkilenir dizi b.k gibiyse bile iyi gibi gelir. Kaliteli grup diziyi hengameden sonra izler.
Onu iyi dedin gral
Bu çok iyiydi gerçekten ama genel olarak çok abartıldı ve sıktı bu dizinin muhabbetleri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Taze bok* çok sinek konar. |
Benzer içerikler
- katkılı kubar
- ciyan evden nasıl uzaklaştırılır
- anksiyete askerliğe engel mi
- dedemin tc kimlik numarasını nasıl öğrenirim
- adile naşit mezarı
- sodyum iyon batarya
- black friday 2025
- elektrikli bebek arabası
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X