Şimdi Ara

Squid Game Fazla Sıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm sosyal medya mecraların da , Squid Game kurabiyesi , Caps’i , Kırmızı Yeşil Işık sesi” duymaktan kusma hissi geliyor...

Hiç bi dizinin bu kadar saçma abartıldığını görmedim.

Adamlar kafe yapmış , pazarda eşofman , saat ve maske satışını dahi gerçekleştirmişler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim millet sever abartmayı

• Ask 101 izle o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben izliyorum güzel de, muhabbetini yapmam. Sırf Twitter'da dönen geyiği anlamak için bakıyorum. Uykusuz da kapak yapmış bir tane geçen

Squid Game Fazla Sıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 14 Ekim 2021; 10:4:55 >
  • Netflixin yine 5 para etmez bir yapimini reklam amacli yuceltiyorlar. Bi ara la pasa del papel mi ne vardi. Normalde belki izlerdim bu dizileri donen muhabbetten gina geldigi icin izlemiyorum.

Ulan Netflix dizilerine bu kadar hayvanatlik kasiliyor demekki bunlar HBO dizisi izlese kendini vuracak sevincten, OZ The Wire vs izleyen adam bu kadar gevseklik yapmadi ya.

• inonu88 kullanıcısına yanıt

Öyle değil işte. Amerikan yapımı vs. olsa kesin izlemezdim ama güzel yapmışlar buna bak. İlk defa abarttıkları bir şeyin çöp çıkmadığına şahit oldum. Got bile izlememiş adamım, bunu izledim, fena değil

• Amcaaaaaaaaaaaaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam o zaman bir ara izleyeyim.

• Finali çöp

• herkes konuşmayı bırakınca izlicem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bilmiyorum, illaki biri parayı alıp çıkıyordur öyle vurucu bir final beklemiyorum. Altıncı bölümdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 14 Ekim 2021; 11:26:21 >
  • Squid Game  oyun mu dizi mi? insanlar niye hikayelerinde paylaşıyor bir arkadaş beni aydınlatırsa ben uzak kaldım da :(((

• Spoiler yememek için izledim yoksa her taraf mayın tarlasına dönmüş ama güzel dizi de Bokunun çıkması gerekmiyodu

• Taze bok* çok sinek konar.

• La casa de papel bitti derken bur bir de bu çıktı. Millet kırmızı tulum ve maskeyi seviyor anlasilan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Death game popüler bir konsept zaten ve bu konsepti de güzel isleyince patladı dizi. Öyle muhteşem 9-10 Luk bir dizi değil ama izlemesi zevkli 7-8 lik dizi

• Popülaritesi yüksek diziyi izlediğinde iyi olup olmadığını kestiremezsin. Diziyi yücelten gruptan etkilenir dizi b.k gibiyse bile iyi gibi gelir. Kaliteli grup diziyi hengameden sonra izler.

• limbesh kullanıcısına yanıt

Onu iyi dedin gral

• Bu çok iyiydi gerçekten ama genel olarak çok abartıldı ve sıktı bu dizinin muhabbetleri.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.