Şimdi Ara

Squid Game Fazla Sıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bu sözü çerçeveletip duvara asmak lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sosyal medya şişirilen dizilerin %90 çöp çıkıyor.Özellikle Netflix yapıyor bunu.
    Yinede ilk bölüme bakacağım boş vaktimde.Muhtemelen şişirilmiş balondur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 14 Ekim 2021; 16:14:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıcı değil güzel ve sürükleyici Netflix sayesinde bir anda patladı işte yoksa bunun gibi ne efsane yapımlar var Bir anda patlıyor işte şanş.Finali ayrı bir çöp bu arada bazılarına güzel geliyor orası ayrı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • La casa de papel çıktığın da öğrenciydim , tüm okul hikaye attığı için mezun olunca izledim.
    Squid’i yarıda bıraktım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani izledim ben diziyi kötü değil ama benzersiz değil konuyu işlemiş bir çok anime ve film var aslında. Fena değildi öyle etrafta muhabbetini çevirecek bir durum yok.

• Popüler olanı beğenmemek cool görünme çabasının ilk belirtisidir.

• Yani LOST şu an netflix'te çıkmış olsa ve aynı dönemdeki ilgiyi görse, yine böyle bir konu açılıp; "sıkıldım yhaaa" derler. Nasılsa konu açmaya para almıyorlar.

• Devaldy Jonathanyoutube
    Jung Ho-yeon aka everyone's crush right now, teaches us the "Squid Game" dance moves ...officially unofficial..? or unofficially official?? idk ask Netflix but one thing for sure tho, me and her.. it's "official" we're together ♡♡ lol credit: https://youtu.be/TYd_pT9hZrM
    https://www.youtube.com/watch?v=HpOD1w1E5kg&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece başladım bugün bitirdim.İlk 3 bölüm keyifli sonrası mehh.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.