|
Spotify, Premium abonelik fiyatlarına zam yapıyor
-
-
Bu işin kralı artık youtube. He yönüyle müzik acmak dinlemek bana zevk veriyor. Klasik müzik mi actım devamı klasik. Jaz mı actım devamı Jaz vb. Arabesk mi actım aynı sekilde devam. Spoti de müslüm acıyorum devamında ilahi cıkıyor. Şaka degil bu arada. Bi üyelikle hem youtube premium hem de music kullanmak harika bir his. Parasını sonuna kadar hak eden youtube param helali hoş olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ps İD: cihatgenc
Soyut bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı... -
Türkiye için de zam yolda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Zam yükleniyor bu iyi olmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
"bi pokot sigoro parasu" pis cimriler! şirket gotu yalayıcıların morarmış suratlarını görünce zevkten dört köşe oluyorum!
-
Zaten ses kalitesi çok matrak değildi. Artık YT Music + Apple Music kullanma zamanı geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
youtube music de şarkının videosu da var napcam ben bunu
_____________________________ Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.
De ki: Şüphe yok, namazım da, ibadetlerim de, diriliğim de, ölümüm de alemlerin Rabbi olan Allah içindir.Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir...
Hakan FİDAN -
Bir paket sigara daha pahalı, şuan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Önce bi yıllardır getireceğiz diye reklam yaptıkları hifi kalitesinde müzik getirsinler de. Yıllardır kullanıcı dostu arayüzünün ekmeğini yiyip hiçbir gelişme yapmayan uygulama spotify.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Youtube varken spotify kullanmak gereksiz geliyor. Hem videosundan hem müziğinden faydalanıyorsun. Öyle ses kalitesi lafını millet ağzına alışkınlık edinmiş, yoksa ses kalitesi de gayet iyi. Her türlü iş görüyor.
-
Youtube music hakikaten çok vasat. Tavsiyeleri berbat. Herkesin beklentisi farklı olduğu için memnun olanların olması gayet normal.
-
2016'dan beri hep premium kullandim ve hic de pisman etmedi. Adamlar tabi ki ara ara zam yapacak ve Turkiye icin ozel fiyatlandirmalari oldugundan sansliyiz. Tabi ki zamanla yeni alternatifler ve daha kaliteli yerler cikabilir ancak simdilik buradayiz.
Youtube music onerenler icin de sunu diyebilirim. Aile paketini kullandigim icin spotify daha uyguna geliyor ve en azindan netflix vs sacma platformlarin mantigi gibi hesap paylasma yerine hesaplari baglama seceneginden dolayi bir adim daha ileride benim icin.
-
En ucuz sigara 100 lira oldu bu arada. Yetmez, sigara daha da zamlansın.
_____________________________ -
Ne yapsınlar vergi geliyor onlarda zam yapıyor bedavaya verecek halleri yok.
-
Aradığım yorum. Açıkcası net katılıyorum. Bi kaç ay kullandım youtube müzik ses kalitesi çok kötü geldi ama daha önemlisi algotritma gerçekten berbat güzelim ülkemde çoğunluk hüzünlü olduğu için hiç doğru düzgün enerji bir şarkı önerisi gelmiyordu nerseyse üstüne yeni çıkan çoğu yerli yabancı müzikten bi haber kalıyorsun. Spotify ses kalitesi ile arada bir fark yok diyen arkadaşlar muhtemelen daha önce hiç Hi-Fi kulalık ile müzik dinlememiştir. Youtube da ciddi derecede oratısız ses var . Müzikler arası ses farkı dahi net hissediliyor. Belki apple yetişebilir ama spotify a göre kütüphanesi dar işte onunda. yoksa youtube dan daha iyi.
_____________________________ -
Benim için kalite daha önemli o yüzden deezer kullanıyorum sistemimde aac ve flac bayağı fark ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple musicle tanışmamışsın
Ayrıca fiyat politikasında en uzun sürdüren ve en az zam indeksleyende Apple musictir. 3 yıldır kullanıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ AMD Ryzen 7 5800X3D • Msi RTX 3080 Suprim X 10G • Msi B550 Tomahawk • G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) • DeepCool LS520 WH 240MM • WD Black SN770 1Tb Gen4 • WD Blue SN570 1Tb Gen3 • Samsung 870 Evo 1Tb • Samsung 860 Evo 500Gb • Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum • CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz • Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
|
Bu işin kralı artık youtube. He yönüyle müzik acmak dinlemek bana zevk veriyor. Klasik müzik mi actım devamı klasik. Jaz mı actım devamı Jaz vb. Arabesk mi actım aynı sekilde devam. Spoti de müslüm acıyorum devamında ilahi cıkıyor. Şaka degil bu arada. Bi üyelikle hem youtube premium hem de music kullanmak harika bir his. Parasını sonuna kadar hak eden youtube param helali hoş olsun.
|
|
Türkiye için de zam yolda.
|
|
Youtube music hakikaten çok vasat. Tavsiyeleri berbat. Herkesin beklentisi farklı olduğu için memnun olanların olması gayet normal.
|
Benzer içerikler
- google mesaj ayarları
- müzik indirme
- telegram hesap silme
- x kullanıcı adı değiştirme
- gizli kamera nereye konur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı