Şimdi Ara

Türkiye'de Apple Music abonelik ücretine yüzde 65 zam! Spotify'ı yakaladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de Apple Music abonelik ücretine yüzde 65 zam! Spotify'ı yakaladı
    Türkiye’de Spotify ve YouTube Music’in ardından en popüler müzik servislerinden Apple Music’e zam geldi. Fiyatlar yüzde 65 oranında artırıldı.

Apple Music Abonelik Ücreti Ne Kadar Oldu? 

Apple tarafından bugün yürürlüğe giren fiyat artışıyla birlikte Bireysel abonelik ücreti 39,99 TL’den 59,99 TL’ye yükseldi. Öğrenci aboneliği 19,99 TL’den 32,99 TL’ye; aile aboneliği ise 59,99 TL’den 99,99 TL’ye çıktı.

Ayrıca Bkz.Tesla Türkiye'de VPN krizi: Musk’a mektup yazıldı

Apple Music Fiyatları Spotify ile Aynı Seviyeye Geldi

Bu fiyat artışı ile birlikte Türkiye’de Apple Music ve Spotify fiyatları aynı seviyeye geldi. Spotify’da bireysel abonelik 59,99 TL, öğrenci aboneliği 32,99 TL, Duo aboneliği 79,99 TL ve aile aboneliği 99,99 TL olarak ücretlendiriliyor.

Apple Music, yeni abonelere 1 ay ücretsiz deneme imkanı sunuyor. Ardından aylık olarak ücret alıyor. Apple Music’i iOS ve Android telefonlarda kullanabiliyorsunuz. Tüm abonelik seçeneklerinde “Kayıpsız Ses” özelliği bulunuyor.

Kaynak:https://www.apple.com/tr/apple-music/#plans

• Ses kalitesi olarak bence hem Spotify hem de YouTube Music'e göre daha güzel (şahsi düşüncem).

• euludag kullanıcısına yanıt
    haklısın kral ses kalitesi olarak rakipsiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Müzik dinleyeyim eskiden winamp vardı ne kalitesi diyen için YouTube Music devam edebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Eğer ses kalitesi farkediyorsa denemek için alalım.

• ses kalitesi için 1 ay önce geçmiştim, benim geçmemi bekliyormuş hemen zamlandı ama olsun ses kalitesi benim gibi analog kulaklık kullananlar için önemli bir şey.

• Ses kalitesi çok iyi ama müzik araması ve önerileri Spotify'ın çok gerisinde

Ben Paradigm prestige serisi hoparlörleri dinleti yapıyorum.

Müzikalitesini beğenerek dinliyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 23 Mayıs 2025; 14:16:12 >
  • Bu servislere yeni bi' anlaşmayla birlikte bir özellik gelir gelmez zam da geliyor. Apple Music'e Ses Terapisi geldi anında artırmışlar fiyatları!

• Seninde zamına korum seninde.

Bunu hepiniz için yapabilirim.

Türkiye'de Apple Music abonelik ücretine yüzde 65 zam! Spotify'ı yakaladımuraTyoutube
    Seninde zamına korum
    https://www.youtube.com/watch?v=o9l8cYkfIP4

Kayıpsız olmasa da LDAC ses codeci bariz şekilde Spotify ses kalitesini aşıyor. 990kbps 24bit 96kHz ses kalitesine kadar iletim yapabiliyor. Uzun lafın kısası bluetooth cihazınız destekliyorsa çok da kaliteli ses alırsınız.

• 3 aylık ücretsiz abonelik başlattığım için geçenlerde beni alakadar etmeyen durumdur 😬

Jabra elite 75t ile farkı hisseder miyiz desteklediği codecler içinde göremedim?

Telefon 14 pm.

İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum, yanlış yönlendirmek de istemiyorum.

Ancak ses kalitesi zaten sadece codec'e bağlı bir durum değil. Yani LDAC codec destekleyen bir kulaklık/hoparlörünüz olsa bile o kalitedeki detayı ne kadar verebileceği dac/sürücü/amfiyle ilgili bir durum.

Dolayısıyla en doğrusu deneme sürümü alıp kendi kendinize değerlendirmeniz olur.

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt

Kulaklıkta kablolu bağlantı ve LDAC desteği var ancak artık çoğunluk için günümüzde kablosuz standart oldu gibi birşey. Benim merak ettiğim konu aynı 320 kbps içerisinde

ses kalitesinde daha tokluk vs. farklar olup olmamasıydı çünkü genele baktığımızda hifi kullanan gerçekten az. Bu yorumların da çoğu bluetooth kulaklıkla vs. yapılmıştır diye düşündüm.

Yani çoğunluk kullanıcı aslında bluetooth'un aktarım sınırına takılıyor, fakat yine de ses kalitesinin daha iyi olduğunu söylüyor.

Tabi androidde LDAC ile yine kablo/hifi kadar olmasa da 990kbps lere çıkılıyor, orada üst sınırımız biraz daha geniş. PC'de ise 3.5mm ile ses kartına bağlantı şansımız var.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.