|
Bildirim

|
Ses kalitesi olarak bence hem Spotify hem de YouTube Music'e göre daha güzel (şahsi düşüncem).
|
|
ses kalitesi kıyas kabul etmez bir denemek için aldım bir daha spotify kullanacağımı sanmıyorum |
|
Kalite isteyen 60 tl öder.
Müzik dinleyeyim eskiden winamp vardı ne kalitesi diyen için YouTube Music devam edebilir. |
|
Youtube aboneliğinde Youtube music i ücretsiz kullanabiliyorsun. İçerik zenginliği de aynı.
|
|
Spotify free 160kbps/ücretlisi 320kbps 16bit 44kHz kalitede ses veriyor.
Kayıpsız olmasa da LDAC ses codeci bariz şekilde Spotify ses kalitesini aşıyor. 990kbps 24bit 96kHz ses kalitesine kadar iletim yapabiliyor. Uzun lafın kısası bluetooth cihazınız destekliyorsa çok da kaliteli ses alırsınız. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
ses kalitesi kıyas kabul etmez bir denemek için aldım bir daha spotify kullanacağımı sanmıyorum |
|
|
PC ve Android telefonlarda da ses kalitesi iyi mi peki? Ben telefondan pek müzik dinlemediğim için pc'de ücretsiz spotify kullanıyorum idare ediyor. Eğer ses kalitesi farkediyorsa denemek için alalım. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 23 Mayıs 2025; 14:16:12 > |
|
|
Seninde zamına korum seninde. Bunu hepiniz için yapabilirim. |
|
|
|
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
|
|
Kulaklıkta kablolu bağlantı ve LDAC desteği var ancak artık çoğunluk için günümüzde kablosuz standart oldu gibi birşey. Benim merak ettiğim konu aynı 320 kbps içerisinde ses kalitesinde daha tokluk vs. farklar olup olmamasıydı çünkü genele baktığımızda hifi kullanan gerçekten az. Bu yorumların da çoğu bluetooth kulaklıkla vs. yapılmıştır diye düşündüm. Yani çoğunluk kullanıcı aslında bluetooth'un aktarım sınırına takılıyor, fakat yine de ses kalitesinin daha iyi olduğunu söylüyor. Tabi androidde LDAC ile yine kablo/hifi kadar olmasa da 990kbps lere çıkılıyor, orada üst sınırımız biraz daha geniş. PC'de ise 3.5mm ile ses kartına bağlantı şansımız var. |
|