|
Spotify açıkladı: Türkiye’de 2026 yazının en çok dinlenen şarkıları
-
-
Özkan , kerimcan , ğor favor , el tiber teber
Gelin
Sizin liste yayınlanmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Boş beleş parçalar hep.
sen ne dinliyorsun?
-
Bu manifest'i de ne şişirdiler arkadaş. Danslar da müzik te vasat, seksapaliteden yürüyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ adam ol ciğerimi ye -
En azindan hav hav sarkilarinin havasinin sonmus olmasina sevindim.
Listedekilerden Poizi son donemlerde gordugum en cok hak eden arkadastir. Yasitlarina gore asiri saygili ve naif bir genc. Umarim cok cok daha iyi yerlere gelecektir.
-
ben artık ciddi ciddi manifest gibi projelerin çeşitli yöntemlerle bu platformlarda boostlandığını düşünüyorum. aynısı zamanında zeynep bastık edis gibi sanatçılara da olmuştu. galiba birilerine para yedirdiğin sürece seni listelere sokuyorlar ama kendine güvenip tek yürümeye kalkarsan anında siliniyorsun, yaptığın müziğin sanatın falan zerre önemi yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Türk pop müziği gerçekten çok kötü.
Tarkan, Nil Karaibrahimgil vs gibi birkaç eski toprak ve belki birkaç düzgün sesli, besteli daha yeni yüz vardır. Bir onlar dinlemeye değer. Yoksa dinlenmez; bildiğin kuru gürültü. Kafa şişirir.
_____________________________ -
23 yaşında ama müslüm Baba gibi aşk acıları çekiyor 😂
Ask acisi cekmek icin illa yasinin buyuk olmasi gerekmiyor bence. Cocugun röportaj videolarini izlerseniz karakterini biraz anlarsiniz. He diyosaniz ki ben hav hav dinleyecegim, o zaman size gelmez.
-
ben hav hav da dinlemiyorum onu da zaten kitlesi aynı onların
manifest sırf bunun için kurulmuş bir grup, kuruluşundan şarkılarına kadar tamamen piyasa odaklı bir grup. dünyada tekrar yükselen girlband/boyband akımını güzel analiz etmişler. grup üyeleri sırf bunun için yarışmayla seçildi, üstüne piyasaya uygun basit ve tutacak pop şarkılar yapıldı, dans şovuyla da özellikle genç kızlar hedef alınarak kitle edinildi. bu bakımdan manifest bir pr şaheseridir.
zeynep bastık da benzer bir projeydi, hatta eski eşi aynı zamanda manifest grubunun da kurucusu. cover şarkılarından sonra her yerden çıkmaya başlamıştı, bıktırmıştı artık. ekşide bile kolpadan tartışmalar çıkartılıp gündemde kalıyordu. ayrıldıktan sonra popülerliği hızlı söndü. piyasada çıkış yapmış yeni bir grubun ya da kişinin üstün yetenekli menajerleri sayesinde bir anda listelerde kafaya oynaması tamamen "duygusal".
işleyiş algoritması bile hep aynı. bir grup ya da kişi bir anda bir müzikle çıkış yapsın. mucizevi menajeriyle yeni bir şarkı ve olur olmadık her yerde reklamı yapılır. hatta ekşi gibi yerlerde ara ara başlıkları üstlere çıkartılarak gündemde ve göz önünde tutulur, gündemde olması önemli, olumlu ya da olumsuz görüş hakim olmasının hiç bir ayrımı yok. yeter ki gündemde kalsın. böylelikle yeni şarkı çıktığı gibi hem hayranları, hem nefret edenleri, hem de sırf meraktan bir dinleyeyim de görüşümü belirteyim diyenler dinleyerek listelerde doğal olarak organik şekilde tepelere oynarlar. yeni şarkıyı duydun mu diye gündem devam eder. dinlemesen bile kulak aşinalığın olur çünkü her yerden çıkarlar. istenilen de tam olarak budur.
bu proje dışında bir takım kesimin sırf kıskançlıklarından "ahlak elden gidiyor" diye sızlanmaları ise tamamen içten içe hoşlansalar da bunu coşkulu bir şekilde bastırma ihtiyacından geliyor. bir kişinin ahlakı dans gördü diye bozulacaksa, o ahlakın zaten bozulası vardır. yani başarılı bir pr projesinden ziyade "ülkeye ahlaksızlığı yaygınlaştırmak" gibi çok daha üst düzey komplo teorisi kasanlar fazla düşünmekten contayı yakmış.
ayrıca kimsenin bu müzikleri zorla dinlettiği de yok. listedeki hiç bir şarkıyı bir kere açıp tamamını dinlemedim, aktif spotify kullanıcısıyım. manifestin de ne müziği ilgimi çeker, ne de magazin hayatları. her sonradan kurulma menajer ürünü yapay gruplar gibi bir süre sonra iç tartışmalar nedeniyle kendi kendilerine bitecek, her proje grubunun sonu böyle olmuştur. ancak bir gruptan hoşlanmamam dinleyenleri alaya alıp üstüne üstlük "büyük oyun var, bu bir ahlaksızlaştırma projesi" gibi aslında gruptan korkan ama içten içe yediremeyip üst akıl bahanesine sığınanlar oldukça gülünç. ilgimi çekmiyorsa dinlemiyorum, konserlerine gitmiyorum. bu özgürlük hepimizde mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 8 Eylül 2026; 13:9:32 >_____________________________ AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
-
Ahahah tabii ki boostlaniyor, isi tam olarak bu olan ajanslar var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şu manifest dinleyenler ne yaşıyor hayatta acaba merak ediyorum.
_____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 -
Ahlak elden gidiyor konusunu, birçok insan yanlış anlıyor, anadolu'nun tabiri caizse çomar olan memleketlerinde muhafazakar insanlar küçük kız çocuklarını ellerinden geldiğince kapatmaya çalışıyorlar, kimi sadece başını kapatsa yeter diyor. kimi daha da kapanıp siyah örtü giymesini istiyor, bazıları da çok söz geçiremiyor tamam kafasını örtmüyor belki ama çok açık giyinmesin bari diyor. İşte bu ailelerin kızları hep popüler gruplardaki giyim tarzları görüp özeniyorlar diye millet ahlak gidiyor diyip duruyor yoksa 25 yaşındaki genç kızın ahlakı zaten o saatten sonra böyle şeylerler değişmez. Siyasal islamcıların kültürel hegomanyası hızla yıkılıyor dertleri o yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 8 Eylül 2026; 13:33:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Blok3 gerçekten güzel kaliteli şarkılar yapıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||
''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' -
Manifestin hitap ettiği yaş kitlesi belli. Hakkında konuşmaya bile değmeyecek bir proje.
Canlı performansları dahi olmayan müzik grubu mu olur ??? Garanti veriyorum bu yazlık ciklet şarkıların adını bile hatırlamayız seneye.
Spotfy zaten şahibeli bir platform.
Dönen para aklama mevzularından sonra editör olsam haber dahi yapmaya değer görmem bu platformu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 8 Eylül 2026; 13:38:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiçbirini bilmemenin verdiği içsel huzur…
Slortyfy bitti nerde ismi cismi belli olmayan tipler var hep onlar para vermeye değmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Boş beleş parçalar hep.
|
|
Hiçbirini bilmemenin verdiği içsel huzur…
|
|
ben artık ciddi ciddi manifest gibi projelerin çeşitli yöntemlerle bu platformlarda boostlandığını düşünüyorum. aynısı zamanında zeynep bastık edis gibi sanatçılara da olmuştu. galiba birilerine para yedirdiğin sürece seni listelere sokuyorlar ama kendine güvenip tek yürümeye kalkarsan anında siliniyorsun, yaptığın müziğin sanatın falan zerre önemi yok.
|
Benzer içerikler
- whatsapp biyografi sözleri
- instagram şifremi unuttum
- biyografi sözleri
- whatsapp mesaj düzenleme
- en iyi deprem uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt