Şimdi Ara

Spor salonuna su götürmek yasak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pandemi dönemi hariç yaklaşık 1 yıldır aynı salonda spor yapıyorum. Salonda ufak bir tabelada ¨dışarıdan su, yiyecek getirmek yasaktır. Dışarıdan getirdiğiniz su ile lütfen antrenman yapmayınız¨ yazıyor. Bu tabeleyı gördüğümde şaşırdım ancak neredeyse herkes evinden suyunu getirdiği için dikkate almadım ama yine de salon sahibinin gözüne soka soka o suyu içmedim, elimden geldiğince dikkat ettim.

Bu zamana kadar su ile ilgili sıkıntı yaşamadım fakat bugün çıkışta salon sahibi olan hoca kibarca ¨dışardan su getirmek gibi bir uygulamamız yok aklında olsun, suyu salondan satın alman gerek¨ dedi. Bir şey diyemedim ama bayağı canımı sıktı. Paramla rezil olmuş oldum. Sonuçta salona aylık ücret ödüyorum ve dediğim gibi salondaki neredeyse herkes suyu evden getiriyor.

Bu salon evime çok yakın ve artık alıştığım için spor motivasyonum da daha yüksek oluyor. Bu yüzden salonu bırakıp başka bir salona geçmek istemiyorum açıkçası, diğer salonlar evime oldukça uzak. Haftada 5 gün spor yapıyorum ve her gittiğimde suya para ödesem benim için önemli bir para oluyor çünkü öğrenciyim. Suyu yine evden götüreceğim ama yine laf yaparsa ne söylememi tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreanland -- 23 Eylül 2020; 1:42:22 >

• terk et orayı öyle bişey yok

• Bizim salonda da pandemiden sonra bir yazı asmışlar. Dinleyen var mı dersen pek olduğunu sanmıyorum bende evden dolduruyorum. Söylese bile evden götürmeye devam ederim 50kr 1tl lik suları 2 3tl ye satıyorlar her antrenman alsam aylık üyelik parasına geliyor.

Tekrar söylerse abi öğrenciyim spora zor para ayırıyorum suyu mecburen evden getiriyorum de. Ya da 1 kere al o şişeye doldurarak getir.

• Öyle saçma şey mi olur baktı yaşın ufak söz geçirme uyaniklik peşinde pabuç bırakma...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalığa bak. Bırak başka salona geç zaten artık nerdeyse her mahalleye spor salonu açtılar.

• Aşırı saçma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galiba yiyecek içecek su vb. Şeyleri buradan alın demiş bende
    Evden su getiriyorum hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor salonu açmak için
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saçmalamış, öyle bir şey derse param yok de ısrar ederse bırakacağını söyle ve bırak adamın tekinin nazını çekeceğine biraz daha uzağa git gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten burdan aldım de

• Bizim salonda da vardı bir ara. Hiç takmadım sonra da kaldırdılar zaten yazıyı

• Eli iki kuruş para gören en azılı şark kurnazı oluveriyor ulan para sen nelere kadirsin

• Bunu dert eden su üzerinden bi üyelik ücreti daha kazanmaya çalişan salon sahipleri var. Ama bunun hilesi de var.Mutlaka shakerin vardır. Tasarımı koyu olup içini göstermeyen. Bu şekilde içine su koyabilirsin. İdare eder seni. Sormaya tenezzül edemez içinde ne var diye. Sordu diyelim kreatin var kardeşim sanane!

• Arkadaşlar yazmış zaten. Ya salonda satılanla aynı marka şişe alıp içine evden dolduracaksın ya da içi görünmeyen suluğa mataraya koyup götüreceksin

• Bazı mahalle aralarındaki küçük salonlarda olan garip bir uygulama. Sporcard üyesi olduğum için pandemi öncesi lüks sayılabilecek bir çok spor salonuna gittim, çoğunda su ücretsiz. 1 - 2 liradan kar yapacağını düşünen işletmelerden uzak durun

• Salondan salona değişir lüks yerler yasak bizden alıcaksın der isterse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam büyük ihtimal çantanızı dolaba koyuyorsunuzdur sisenizi de çantada bırakın ara ara gidip orda icin kimse görmez

• İçi gözükmeyen matara soran olursa akşamdan tarçın limon bekletiyorum sporda iyi geliyor de.

• Salondan 1 kere su al şişeyi sakla hep ona doldur sorarsa aldım dersin

• Salonun adını verde google yorumlarda bahsedelim şu konudan , böyle rezillik olmaz , restorant değil orası spor salonu .

• Böyle mekanlara gitmeyeceksiniz arkadas bahanesi yok sonra öğrenecekler 2 kuruş kar edeceğiz diye yetinmeyi bilmeyen işletmeler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.