Şimdi Ara

Spor Salonları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dönemde spor salonuna gidenler var mı¿ Salgın kurallarına ne ölçüde uyuluyor fikir verebilir misiniz¿ Üst elit kesim salonlardan ziyade mahalle salonları gibi salonlara gidenler özellikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 15 Temmuz 2020; 15:48:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herhangi bir kural ya da bir şeye uyulduğu yok.
  • Ben gidiyorum bizim burada 2 kişi var sadece bazen 3 sizin orasını bilemem.Koruyucu maske takanlar olabiliyor.
  • Mahalle salonları ve kurallar mı
  • Kuzenim spor salonu işletmecisi.Çok büyük olmasada 250 metrekare bir salonu var.Girişte ateş ölçümü yapıyorlar, her yerde dezenfektan var.Soyunma odasında banyo-wc kullanımı yasak.İçeri girişte sokak ayakkabılara galoş takmak zorunlu tutuyor salonunda.15 kişi alıyor seanslara maksimum, randevusuz üye almıyor içeri, seans araları buhar makinesi ile ilaçlıyor aletleri.

Bu saydıklarımın yarısını yapmayan salonlar var, kuzenim söyledi birisi üye olurken söylemiş.Adam bir salonu gezmiş önlemleri beğenmemiş.Niye salondaki önlemler bu kadar zayıf diye sorunca sahibi biz hasta olmuyorsak sende olmazsın yiğenim çok fazla kasma bu kadar demiş

İlla gideceğim spora diyorsan salonunu iyi seç.Sabah erken saatlerde git spora.Eldiven giy, elini yüzünü elleme aletleri elledikten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 15 Temmuz 2020; 16:42:29 >

• merhaba.. 8 haziran itibariyle açıldılar ama ben macfit'i 1 ay dondurup duruma göre başlarım dedim. Gitmeden önce bir kere uğrayıp nasıl bir uygulama var diye baktım. Geçen hafta başladım spora. Ben genelde haftaiçi öğleden sonra 14 - 16 arası sporumu yapıyorum ve salon oldukça sakin oluyor. içeride her yerde dezenfektan var. kullanacağın makinanın tutacak taraflarını bir güzel dezenfekte ediyorsun. Bunun için kağıt havlular var. Dezenfektanı ona sıkıp tutma yerlerini siliyorsun. Havalandırma çalışmıyor. Yani dışarıdan içeriye bir hava transferi yok ama klima var sanırım. Havlu kullanmak zorunlu. Havlun yoksa ya çıkartıyorlar ya da ücreti
    mukabilinde havlu veriyorlar. Duşlar açık ve kullanabilirsin. Görevli her duş alan çıktıktan sonra dezenfekte makinesi ile içeriye dezenfektan püskürtüyor. şimdiye kadar 3 gün gittim. Açıldığı günden beri gidenler varmış. Herhangi bir sorun yok.

Edit: Ancak arkadaşlar bu hastalık hiçbir semptom göstermeyebiliyor. Yani o yüzden ateş ölçmek yeterli bir önlem değil. Geçen günlerde birisi evde bir şeyle kolunu kesiyor, dikiş falan atılması için hasyaneye gidiyor, orada bir bakıyorlar aradam corona hastası. Adamın haberi yok coronalı olduğundan. Ve kim bilir kaç kişiye bulaştırdı. O yüzden salon girişinde ateş ölçmek bu işin show business'ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 15 Temmuz 2020; 17:46:30 >

• Bnde gidixem göbek saldık iyice

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (Çorlu) Tavsiye spor salonu...
    11 yıl önce açıldı
    Spor salonu açmak için
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    valla ben 8 aydır spor yapamayan birisiydim. 2019 kasım ayında bir operasyon geçirdim. iyileştim, tam spora başladım 3 hafta oldu, corona virüs çıktı. şu 1 haftada 3 gün gittim ve sadece full body çalışıyorum. yaz sonuna kadar böyle dewamke, ondan sonra izole çalışırız artık
  • Hiçbir kural yok sadece insanlar gelmediği için daha az insan var. Ben de en az yoğunluğun olduğu saatlerde gidiyorum salonda 3-5 kişi oluyor hiç temas olmuyor.
  • Randevuyla ilk seansa gidiyorum 3 kişi falan oluyor kurallara uyuluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Randevuyla ilk seansa gidiyorum 3 kişi falan oluyor kurallara uyuluyor

• 850 liram gözümün önünde yanıyor... 1.5 ay önce açıldı salon ama güvenemiyorum malesef. Muhtemelen de gitmeyeceğim
  • klima açıyorlar di mi arkadaşlar klima yok diye gitmiyorum bu sıcakta yapılmaz

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    havalandırma yok, klima var
  • ellediğin yeri dezenfektanla temizleme kuralı var ama ellediğin her yeri temizlemen %0 ihtimal, atladığın yerler muhakkak oluyor. spor salonu işi riskli, ama sporsuzluk da riskli
  • interneto07 kullanıcısına yanıt
    ben dezenfektanları ellerime de sıkıyorum bol bol
  • Macfit üyeliğimi iptal ettim, bisiklet , trekking , yüzme gibi açık hava sporlarını yapıyorum.

• ellerinizi kullandıgınız zaman yüzünüze dokunmayın çıkarken dezenfekte edin
  • Maskeyle spor mu yapılır gidersiniz öbür tarafa hık diye

• Yıllardır haftada mutlaka 3-4 gün spor salonuna gider sporumu yaparım. Fakat virüs çıktı çıkalı resmen vücudu saldım. Çalıştığım salon açık ve insanlar eskisi kadar olmasada gidiyor. Salon sahibi arkadaşımlada konuştum. Fakat hangi açıdan bakarsam bakayım mevcut koşullarda spor salonları bana aşırı tehlikeli geliyor. Günde 3-4 defa dezenfekte ediyorlar havlu kullanıyorlar falan eyvallah. Fakat mutlaka risk görüyorum. Benim kaldırdığım ağırlığı benden önce kullanan arkadaşın eli terleyecek , suratından ter akacak misal. E ben gidip daha sonra o ağırlığı kaldırdığımda bir risk oluşacak. Ne kadar dikkat edersek edelim. Salon sporları yapılıyorsa özellikle ağırlık antremanlarında mutlaka insan istem dışı ağız ve yüz bölgesine dokunabiliyor. 1 yanlışın telafisi olmaz. Ben bu virüs aşısı çıkana kadar salona gitmem.. Canımı sıkan fakat mecbur hissettiğim birşey bu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.