Şimdi Ara

SPOILER SERBEST Kuru Otlar Üstüne Netflixte Filmi Nasıl Buldunuz? ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmi izledim babalar aylardır kovaliyordum

VAllaha güzel hoş eyi vs ama bu kadar beklediğime değdi mi? Sanmıyorum

Nbcnin en iyi filmi mi? Yine sanmıyorum

Zeki Demirkubuzun her filminden iyi mi? Yine sanmıyorum

Yani bence uber suber enlerde uçan kaçan bir film olmamış. Kış uykusu gibi diyaloglar yapalım demişler mesela ama o film kadar derine inememiş. Çoğu yer fazlaca açıkta bırakılmış ve bol bol 3 nokta kullanılarak seyirciye fazlasıyla kafa yor denmiş. Amma ve lakin kafa yorulacak noktalar da öyle ahım şahım çok da hepimize lazım olan şeyler değil gibi geldi bana.

IMDb ortalaması 8 olmuş filmin normalde destek de olsun diye 9 verirdim ama içimden gelmedi çok fazla açık bırakıldığı için o nedenle 8 veriyorum tahmin ediyorum Netflixten kalkmadan 1 kez daha izlerim bir daha da izleme gereği duymam kış uykusu ve özellikle benim favori nbc filmim olan ahlat agacinin arkasında kalmış

Bu filmi izleyince kış uykusu ve ahlat ağacının kıymetini anladım ama en azından benim hic sevmediğim bir zamanlar anadoluda ve üç maymun filmlerinden iyi olmuş en sinir bozucu kısım filmdeki çok cok cok birakilan bosluklar oldu benim için sinemada bu kadar kapali anlatim seyir zevkini düşürüyor

Özetle film güzel amma ve lakin beklentimin altında nbc abimizden ahlat ağacı ve kış uykusu kalitesine ve ötesine bir beklentimiz var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Up SANAAAAAĞTT

• Eski kaliteli işler yok Hamza hocam. Nerde Kolpaçino 1-2 nerde yeni çıkan Kolpaçino 4.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samet öğretmen ve diğer kadın öğretmenin tartışma kısmına kadar iyi film sonrası sıkıyor.

• Oliver Wood kullanıcısına yanıt

hangisi yaşlı kadın hoca mı?

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Çok ta yaşlı değil ya Merve Dizdar işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oliver Wood kullanıcısına yanıt
    O kısım hiç olmamış ya çok klişe bir tartışmaydı

• up

• nuri bilge ceylan fransızlar tarafından şişirilmiş bir balondur

• baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt
    Nasıl sisirmisler hocam?

Trde kac tane isim yapmis yonetmen var ki?

• Yalın Alpayın film hakkında youtubeda detaylı bi incelemesi var. Sinemada izledikten sonra Yalın Alpayın incelemesini izleyince filmi tekrar izlemek istemiştim. Netflixe verildiğine göre kaçak da izlenir ellam.

Film Dostoyevskiye atfedilen bir olayı konu alıyor. NBC de Deniz Celiloğlu ile Dostoyevskiyi canlandırmak istemiş gibi. Fiziki olarak da öyle bkz:

Oturma organımla güldüm

• deliratio kullanıcısına yanıt
    Adam iyi oyuncu ya

10/10 değilde 8.5/10luk bir oyunculugu var filmi de o taşıyor merve dizdara neden ödül vermisler anlamadim omg diger adaylar cok osuruktandı herhalde

• hocam isim yapmasının sebebi çok iyi bir yönetmen olması değil oryantalist filmler yapması

nbc neticesi kalkmış pseudo entelin tekidir fular takan bir adamdan bahsediyoruz

batılılar böyle oryantalist şeylere bayılıyor orhan pamuk da oryantalist o da aynı şekilde batıda popüler oldu yoksa adam bir kurallı cümle bile kuramıyor kalkmış kitap yazıyor

iran filmlerinin ödül almasının sebebi de oryantalizm

patern belli hocam yeterince sanat ürünü tüketince böyle şeyler görünür oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 6 Mart 2024; 15:3:47 >
    Orhan pamuka ben de katılıyorum daha iyi 100 tane edebiyatcimiz vardir

Ama nbcden iyi 10 tane bile yonetmenimiz yok

Bir de adamın taşra gosterimi cok hosuma gidiyor ben sehirde doğdum büyüdüm enteresan geliyor

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    aha tam olarak bunu diyorum işte hocam

daha 'batılı' olan insanlar nbc filmlerine bakıyor kendilerince ulan be doğu be taşra be diyorlar hoşlarına gidiyor

ama taşra öyle bir yer değil ki dediğim şey o tamamen oryantalist bir bakış açısı

gerçekle uzaktan yakından alakası yok ama adam anadoluyu anlattığını iddia ediyor

ulan yeşilçamın köy komedi filmleri bile anadoluyu daha iyi anlatıyor ama onlara ödül veren yok çünkü oryantalist değiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 6 Mart 2024; 15:15:22 >
  • Up

• hoooooooooooooooo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.