Bildirim
koray spor'dan ne çok şikayet var...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Valla birçok ayakkabımı ordan aldım. Şuana kadar pek şikayetim olmadı. Fakat bir kere Nike bir ayakkabı almıştım, modelinin ismini falan hatırlamıyorum. Piyasada bir ara çok artmıştı, yeşil-beyaz... Neyse, bu ayakkabıları bir müddet giydikten sonra fena halde çatlama oldu ayakkabıda. Gittim boyasınıda aldım geçirir diye, etkilemedi bile. Sonuçta ayakkabıları fazla giyemeden rafa kaldırdım.
Bu günde arkadaşla gezerken uğrayalım dedik, Converselerde 1 alana 1 bedava kampanyası varmış. Kış geldiğinden dolayı herhalde. Hemen aldım, belirli bir zaman giyerim. Havalar iyice soğunca rafa kaldırıp yazlık bekletirim, bot sezonunu açarım.
Koray Sporda bazı mallar gerçekten kötü çıkabiliyor. İstisna epey vardır. -
adidas ayakkabı ve mont aldım umarım sorun yaşamam... yazılanları okuyunca şaşırıp kaldım. -
Adidas sağlam markadır. Markayla da ilgisi olabilir, bu kötü çıkmaların. Adidasın bir ayakkabısını gene koraydan 2 sene önce almıştım, hala sapasağlam duruyor. -
ilginç -
Konuyu hortlatalım
KoraySpor'dan sipariş vereceğim ama ürünün sahte çıkma olasılığı beni düşündürüyor. Bu konuda fikri olan var mı?
http://www.korayspor.com/tr/urun/487982-300
-
Beyler sizce güvenilir midir 150 tl lik ayakkabıyı 99 tl ye satıyorlar hede hüde falan, cevaplarınızı bekliyorum -
Bir kere alışverişim olmuştu bir sıkıntım olmamıştı. Telefonla arayıp teyit bile etmişlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koray sporu bilmemde zizigo ve barçındığından aldığım new balanceler'in kalitesi çok farklıydı barçın
'dan aldığım iki haftada kenarları felan açılmıştı.Zizigo malı olanı 2 senedir giyiyorum ne farkediyor bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X