Şimdi Ara

Spigen.com.tr Süper Fiyatlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
4
Favori
10.861
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Kilif-Tough-Armor-Smooth-Black,PR-351.html

Çoğunda stok yok. Tercih edilmeyen renkler elde kalanları kampanya yapmışlar.
    Bi güzellik yapılacaksa tam yapılsa daha güzel olur.

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Aynı Spigen indirimleri D&R'da da (dr.com.tr) mevcut. Üstelik 75/15 BKM indirimi ve %10 Worldpuan/%20 TLCard hediyeleri ile daha avantajlı fırsatlar çıkabilir.

D&R'da iPhone 6 ürünleri yok..

Var hocam ben geçen hafta aldım İphone 6 için Neo Hybrid Kılıf.
  • Sitenin ve ürünlerin orjinalliğinden şüpheliyim açıkcası. Emin olamıyorum. Spigen in kendi sitesine girip biraz baktım ama distrübütör lük verdiği firmalar hakkında bilgi yok. Oyüzden emin olamadım, olumlu yorumlar çok ama olumsuzlarda bir o kadar fazla

note 3 için indirim yok değilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: razor84

Sitenin ve ürünlerin orjinalliğinden şüpheliyim açıkcası. Emin olamıyorum. Spigen in kendi sitesine girip biraz baktım ama distrübütör lük verdiği firmalar hakkında bilgi yok. Oyüzden emin olamadım, olumlu yorumlar çok ama olumsuzlarda bir o kadar fazla

https://spigen.desk.com/customer/portal/articles/1651091-international-stores-and-resellers

Ürünler orijinal emin olabilirsin. Türkiye distribütörü spigen.com.tr adresinden satış yapıyor. Zaten ürünün içinden çıkan kod ile spigen.com dan kontrol edilebiliyor. 4-5 siparişim oldu şimdiye kadar ve hediye çekleriyle cok uyguna geldi.

• spigen Galaxy s4 neohrybird kılıfı cercevesi kirildi. Nerden bulabilirim sadece çerçeve bilgisi olan arkadaş varsa yardimci olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai1 -- 18 Aralık 2014; 22:06:33 >

http://www.spigen.com.tr/LG-G3-Case-Flip-View,PR-601.html

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Sipariş ettiğim ürünler kargoya verilmiş büyük ihtimalle yarın elimde olur. Sizler için ufak bir inceleme yapacağım.

• Arkadaslar altigim arkasi seffaf bir kilifin arka cami 1 haftada inanilmaz fazla cizildi. İnternet sitesinde durumdan bahsettim hic detay sormadan siz geri gonderin biz yenisi yolluyoruz dediler. 15 dk sonrada kapta cikarilmasi gereken bir jelatin oldugunu farkettim cizilen oymus. Durumu haber edip tesekkur ettim. Guvenilir bir markadir.

http://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Ekran-Koruyucu-Steinheil-Ultra-Crystal,PR-149.html

http://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Screen-Protector-Set-Steinheil-Ultra-Crystal-Mix,PR-4.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ismai1

spigen Galaxy s4 neohrybird kılıfı cercevesi kirildi. Nerden bulabilirim sadece çerçeve bilgisi olan arkadaş varsa yardimci olursa sevinirim

nerdeyse imkansız hocam onu bulmak ama spigenin kendi sitesinden aldıysanız garanti kapsamında sıfırı ile degiştirdiklerini forumdan bir kac kişiden duymustum bende s4 kullanırken o kılıftan kullandım ve altından kırıldı ben farklı bir yerden almıştm ugrasmadım japonla yapıstırdım oyle kullandım şimdi note 3 de slim armor kullanıyorum neo hybridden daha güzel ve kullanışlı en azından kırılma korkusu yaşamıyorum

Orijinalden alıntı: by_MuKa

quote:

Orijinalden alıntı: ismai1

spigen Galaxy s4 neohrybird kılıfı cercevesi kirildi. Nerden bulabilirim sadece çerçeve bilgisi olan arkadaş varsa yardimci olursa sevinirim

nerdeyse imkansız hocam onu bulmak ama spigenin kendi sitesinden aldıysanız garanti kapsamında sıfırı ile degiştirdiklerini forumdan bir kac kişiden duymustum bende s4 kullanırken o kılıftan kullandım ve altından kırıldı ben farklı bir yerden almıştm ugrasmadım japonla yapıstırdım oyle kullandım şimdi note 3 de slim armor kullanıyorum neo hybridden daha güzel ve kullanışlı en azından kırılma korkusu yaşamıyorum

Farkli bir siteden aldim(monofeden) 1 kere degisim aldi ancak son aradığımda garanti politikasinin değiştigini söylediler. Kırıgin sizden mi bizden mi oldugu tesbit edemedigimiz icin artik değişim vermiyoruz dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

Ben de adamların hakkını yemeyeyim. Tam 1 yıl sonra Spiegen S4 kılıfı yenisiyle değiştirdiler. Öyle çok ciddi bir sıkınıt kesinlikle yoktu.
    Ayrıca bilmeyenler için de söyleyeyim, kesinlikle Spiegen S4 kılıfı tavsiye ederim.
    http://www.spigen.com.tr/Galaxy-S4-Case-Ultra-Flip-View,PR-95.html

Spigen.com.tr Süper Fiyatlar

İsteyenler varsa bana özelden veya konudan alıntı yaparak yazsın arkadaşlar bu kılıfı 20 TL'ye satıyorum elimde 10 adet var ORJİNAL belirteyimde

• __By_CiN_oO__ kullanıcısına yanıt
    Spiegen Markalı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zx6r -- 19 Aralık 2014; 19:21:50 >

Orijinalden alıntı: zx6r

arkadaşlar sipariş ettiğim ürünler geldi. Boşuna sipariş vermeyin bir şey göndermiyorlar diyenlere duyurulur..

D&R'da bazı kılıflar kendi sitesinden bile ucuz.Üstüne 75TL harcamaya 15 TL bkm indirimi var.Avantajix-karta puan kazanımı vb. şeyleri hesaba katmadan bile daha avantajlı.

Neden aynı ürüne daha fazla ödeyelim ki?Bence temel soru bu.

Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re

quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

arkadaşlar sipariş ettiğim ürünler geldi. Boşuna sipariş vermeyin bir şey göndermiyorlar diyenlere duyurulur..

D&R'da bazı kılıflar kendi sitesinden bile ucuz.Üstüne 75TL harcamaya 15 TL bkm indirimi var.Avantajix-karta puan kazanımı vb. şeyleri hesaba katmadan bile daha avantajlı.

Neden aynı ürüne daha fazla ödeyelim ki?Bence temel soru bu.

isteyen istediği yerden alsın indirim varken sonra çok pahalı oluyor kılıflar.

• Hakikaten D&R damping yapmış.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.