Şimdi Ara

Spigen.com.tr Süper Fiyatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
4
Favori
10.861
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar iphone 5 için ne tavsiye edersiniz beyaz renk. kılıfsız kullanıyorum ama kayıp düşecek diye de korkuyorum.

hemen bu ürünü al indirim bitmeden

http://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Kilif-Neo-Hybrid-EX-Slim-Metal-Satin-Silver,PR-165.html

aynısının siyahından kullandım defalarca cihazımı kurtardı.
    Normal İmza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snaqe

Bunların bir ürününü aldım cebimden çıkarırken kılıf çatladı. Muhatap bul bulabilirsen.

Aynen öyle
    5s için gold renk ulra slim sert kılıf aldım, hiç darbe almadan, yere düşmeden cebimden çıkardım ve kenarı yarısına kadar çatlamış, kullanılmaz hale gelmişti.
    Turkcell kanalıyla durumu bildirdim, "kullanıcı hatası" dediler
    Hakem Heyetine şikayet ettim "Sen de kabahat" dediler
    Lanet okudum attım çöpe

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Snaqe

Bunların bir ürününü aldım cebimden çıkarırken kılıf çatladı. Muhatap bul bulabilirsen.

Aynen öyle
    5s için gold renk ulra slim sert kılıf aldım, hiç darbe almadan, yere düşmeden cebimden çıkardım ve kenarı yarısına kadar çatlamış, kullanılmaz hale gelmişti.
    Turkcell kanalıyla durumu bildirdim, "kullanıcı hatası" dediler
    Hakem Heyetine şikayet ettim "Sen de kabahat" dediler
    Lanet okudum attım çöpe

Daha sinir bozucu olan ise kılıfı Turkcell'e bıraktım haber bekliyorum. Ertesi gün kanyonda güvenlikten geçerken düşürdüm. Ekran açıldı, kenarı çatladı falan. Gel de sövme.

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar iphone 5 için ne tavsiye edersiniz beyaz renk. kılıfsız kullanıyorum ama kayıp düşecek diye de korkuyorum.

hemen bu ürünü al indirim bitmeden

http://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Kilif-Neo-Hybrid-EX-Slim-Metal-Satin-Silver,PR-165.html

aynısının siyahından kullandım defalarca cihazımı kurtardı.

bir adet aldım teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihkilic25

Sakın bir şey almayın adamlar ne ürünü gönderiyorlar ne ilgileniyorlar benden demesi

Bende aldim 2-3 kere hep zamaninda geldi ve hepside orjinal(sahtesini de aldim ebaydan ondan biliyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 20:26:29 >
    EKLEME: Ön üst tarafta bildirim ışığı için gelik yok. Alırken bilginiz olsun arkadaşlar.

Spigen.com.tr Süper Fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 20 Aralık 2014; 14:26:33 >

• Aldık bakalım g3 e ekran koruyucu. Teşekkürler haber verem arkadaşa.

kawasaki zx6r
  • konuyu açan arkadaş neden sürekli siteyi övüp kötü yorumlara savunma yapıyor anlamadım

Orijinalden alıntı: newrophat

konuyu açan arkadaş neden sürekli siteyi övüp kötü yorumlara savunma yapıyor anlamadım

arkadaş siteyi övdüğüm falan yok konuyu bulandırma. adam gibi haber verdik indirim var diye.

sonuçta aynı ürünleri kullandım. alacak arkadaşlara bilgi veriyorum.

konuyu açan arkadaş neden sürekli siteyi övüp kötü yorumlara savunma yapıyor anlamadım

Biri de şu yorumu yapmasa şaşarım.
    Spigen in ceo su konuyu açan arkadaş ondandır

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Aynı Spigen indirimleri D&R'da da (dr.com.tr) mevcut. Üstelik 75/15 BKM indirimi ve %10 Worldpuan/%20 TLCard hediyeleri ile daha avantajlı fırsatlar çıkabilir.

D&R'da iPhone 6 ürünleri yok..

D&R'dan verdiğim spigen ip6 kılıf siparişim bugün geldi.Üstelik spigen tr fiyatı ile aynı ve bkm 15TL ile yanında ekstraları ile gelmiş oldu.

ben niye bulamıyorum ya iphone 6 kılıflarını dr'da

http://www.dr.com.tr/kategori//Elektronik/Telefon/Telefon-Aksesuarlari/iPhone-6-Aksesuarlari/grupno=01821#!/page=1/filter=PRODUCTID_DESC/category=6410/price=6;85/variation=chkBrand_5635/pagesize=20

Ip6 için 20'den fazla spigen ürünü var.Başka markalara da bakılacaksa sistemde 120+ ürün var.D&R'dan almak çok daha ucuz şuan ve en azından karşınızda fiziki mağazaları da olan bir firma var.Bir sorun olduğunda muhatap bulmak çok daha kolay olacaktır.

• htc one m8için hybrid kılıf görebilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

quote:

Biri de şu yorumu yapmasa şaşarım.
    Spigen in ceo su konuyu açan arkadaş ondandır

Aynen birader bu nedir ağzı olan konuşuyor işte. Adama iyilik yapmışız haber vermişiz faydalansın diye illa birşey sokacak konuya.

• Tam kullandığım benzer bumper kırılmaya başlamışkeniyi oldu, bilgilendirme için teşekkürler:

http://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Kilif-Neo-Hybrid-EX-Slim-Metal-Metal-Slate,PR-162.html

quote:

Orijinalden alıntı: infra_dark

quote:

Sakın bir şey almayın adamlar ne ürünü gönderiyorlar ne ilgileniyorlar benden demesi

Ödemesi yapılan ürün gelmiyor mu? Biraz daha açar mısın?

Anlatayım note 4 için ekran koruyucu siparişi verdim bir hafta oldu ne gelen var ne giden iletişim numarasını denemek için arayın cevap veren olmadığını göreceksiniz face den hesaplarını buldum savcılığa vereceğimi söyledim genel müdür olduğunu söyleyen bir bayan aradı taşeron firmaya verdik ondan oluyor dedi üç güne ancak paramı alabildim.karar sizin.

Uzak duralım o zaman. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.