Şimdi Ara

Spider-Man 3 (ÇIKTI) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.978
Cevap
0
Favori
157.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun dvd arkadaşım nerden çıkardın dvd olmadığını 4.1 gb oyunun büyüklüğü
  • ben mi körüm yoksa ilk sayfada medya:CD-ROM mu yazıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya77

quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

oyun dvd değilmiş yadvd değilse ne denli bir kalite bekliyoruz ???

oyunda dvd olmuş veya cd olmuş ne fark ediyor pek anlamadım, film değilki bu dvd olmayınca kalite düşsün. en fazla cd sayısı değişir yanılıyorsam düzeltin...

çok haklısın

bakalım sabaha kurup yorumlarımı yaparım umarım

• Bakalım oyun nasıl olmuş.
  • demosu varmıı
  • kaç gün alır acaba piyasa düşmesi?haftasonu bitmeden oynar mıyız acaba?oyundan umutluyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

kaç gün alır acaba piyasa düşmesi?haftasonu bitmeden oynar mıyız acaba?oyundan umutluyum

Pek sanmıyorum en azından bizim buraya bir kaç haftadan önce gelmez. Sinanpaşa biteli çok oldu artık eskisi gibi işi bilenler yok burada
  •  Spider-Man 3 (ÇIKTI)

hata verdi bende exe
    hata verdi demek suçmu
  • Valla ben de pinky ye oyunu indirirsen oyun hakkında ki izlenimlerini yaz demiştim ama onu da silmişler temizlik esnasında biz de arada kaynadık heralde neyse..
  • arada kaynadıysak sorun yok o zaman olur öyle şeyler
    yabancı forumlarda oyun tdu gibi xbox360dan direk pcye dönüştürüldüğü için high-end kartlarda AA be pixel shader sorunlarına neden oluyormuş.
    birde oyunu hiç açamayanlar var benim gibi
  • link vermiyoruz, sadece yorum yazıyoruz, yine de mesajlarımız siliniyor. kardeşim ben 44 partlık indiriyorum. bunu da silin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

arada kaynadıysak sorun yok o zaman olur öyle şeyler
    yabancı forumlarda oyun tdu gibi xbox360dan direk pcye dönüştürüldüğü için high-end kartlarda AA be pixel shader sorunlarına neden oluyormuş.
    birde oyunu hiç açamayanlar var benim gibi

Ben de açabileceğim konusunda pek umutlu değilim, 6 saat sonra göreceğiz ak koyun kara koyun...
  • Oyunların konsollardan port olması çok kötü oluyor Sistemler ağlıyor resmen
  • yorumlara bakıyorum 1 kişi açabiliyorsa 20 kişi oyunu açamıyor o yüzden bende pek umutlu değilim ama insin bakalım elbet bir çaresi çıkar.
  • Shader 3 şartmış. Yani min 6600gt ayarıda kart gerekiyormuş. Ve optimizasyon berbatmış.
  • Hah sonunda benim kart da minimum olmuş demek ne güzel.
  • Oyunu kurdum oynadım, felaket optimizasyon var, iyi sisteminiz yoksa hiç bulaşmayın. Grafikler, aksiyon çok güzel, god of war tarzı enstantane de eklemişler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Oyunu kurdum oynadım, felaket optimizasyon var, iyi sisteminiz yoksa hiç bulaşmayın. Grafikler, aksiyon çok güzel, god of war tarzı enstantane de eklemişler.

bi denemek lasım yaws. iyi sistemimiz yok die cahil mi kalalım
    Min ayarlarda falan sürüncez artık napalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Oyunu kurdum oynadım, felaket optimizasyon var, iyi sisteminiz yoksa hiç bulaşmayın. Grafikler, aksiyon çok güzel, god of war tarzı enstantane de eklemişler.

valla bulaştık artık dönüşü yok, peki p4 3.2ghz işlemci 1gb ram ve x1600pro ile tahminen nasıl bir performans alırım???
  • Benim c2d e6300@2.66ghz , 1gb ram, x1600xt de 1024*768 de bütün ayarlar low da diğer ayarlar off gene de kasıyor ve oyunu çok kötü optimize etmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 28 Nisan 2007; 22:32:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.