bonzai olabilir hocam |
Turkcell fiber internet kullanıcısıyım... Internetimiz aslında hızlı bilerek yavaşlatıyor firmalar alt yapıları çökmesin diye. 1 tivit atıyorum 35 mb paketim olmasına rağmen 50 mb hız alıyorum. Ama 6 saat sürmüyor sonra yine 7 mb ortalamaya düşüyor. AKK da yapıldığı gibi ortak bir tepki koyulmalı. |
|
benimki 10mbps ortalamayi dusurdugum icin ozur dilerim |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 30 Temmuz 2020; 14:45:56 > |
NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur
|
Türkçe okuyup anlamanda eksiklikler var senin lise terk misin ? Listede bizim altimizdaki ulkeleri kast ediyorum Uganda zimbabwe somali filan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
|
Hz. Ali (r.a) ’ye sormuşlar; devletin dini var mı?
Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir! |
Oy kıyamam alındın mı? Tamam sen yapraksız gez biz bakmayız. Lisede takdir almış bu belli, aferin sana. |
Önce tuvalet eğitimi şart sonra kendini psikiyatr sanıyor bu çocuklar. Salmayın şunları aileler forumlara sözlüklere, hiç sahip çıkmıyorlar çocuklarına sonra millet olarak uğraş dur. Evin nerde senin kayıp mı oldun? |
iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hazırkini de indirdiler hocam 12-14 görsek keşke. şuan 4 mbit internet alıyorum, ilk bağlattığımda 16 mbit idi. 2 yıl içinde "şebeke yoğunlugunu" bahane ederek önce 12, sonra 10 şimdide 4mbit. "Arıza kaydı" bıraktık ,hiç çözümü olmayacağını bilerekten Ve bu internet için 65 tl alıyorlar. |
Kabul edilemez gerçekten. 4 MB kullanıyorduk, hatta yoğunlukta 2-3 oluyordu.Hele bu zamanda. Ettiğim küfürleri bilirim :) Yok mu başka iss, bir araştırın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |