Şimdi Ara

Speedtest'e göre Türkiye'nin internet hızı 100 ülkeden daha yavaş (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
2
Favori
11.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Kim bu Zibittest? bunların kaynağı, bunların serveri pensilvanyada, servermez sır verir bunlar..."


    Speedtest'e göre Türkiye'nin internet hızı 100 ülkeden daha yavaş 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gowlet

    10 sene önce 4GB kota var diye ağlıyorduk. 3 sene öncesine kadar da AKN vardı ağlıyorduk. Şimdi kota yok AKN yok 88mbit down 8mbit up ben ağlamıyorum da hala ağlayanlar var..

    Yarin tasinmaya kalkarsan buldugun evde fiber vdsl olmasin adsle mahkum kalda goreyim seni


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alex59

    Üç kuruş paraya özelleştirme adı altında resmen tekeli başımıza sardılar. Senelerden beri herifler paraya para demezken ülke olarak hızlarda bir arpa boyu yol alınmadı.

    Özelleştirdikleri yetmezmiş gibi superonline vb rakipler tamamen kendi fiber ağını örüp müşteri kazanmaya başlayınca telekom altyapısı olan yerlere yeniden kablo döşeyemezsiniz mevcut altyapıyı kullanacaksınız dediler. Milletçe bize herşey müstehak aslında. Ben yinede dünya hız ortalamasının üstündeyiz diye şükrediyorum artık (5.6mbps)

  • Sorun değil 100'den iki sıfır attık mı 1.yiz. Speedtest'e göre Türkiye'nin internet hızı 100 ülkeden daha yavaş Speedtest'e göre Türkiye'nin internet hızı 100 ülkeden daha yavaş Speedtest'e göre Türkiye'nin internet hızı 100 ülkeden daha yavaş 


    Kafanıza şapkadan başka şeyler takmayınSpeedtest'e göre Türkiye'nin internet hızı 100 ülkeden daha yavaş Speedtest'e göre Türkiye'nin internet hızı 100 ülkeden daha yavaş Speedtest'e göre Türkiye'nin internet hızı 100 ülkeden daha yavaş 

  • Türkiye'nin çoğu Türkiye ortalamasının altını kullanıyor. Test edenler interneti bilenler ve hızı yüksek olanlar genelde. Hızı düşük olanlar zaten test etmiyor ve ortalama yükseliyor. Ben de test ediyorum ama ortalamanın 3'te biri hızım var.

  • Ülkemizin ortalama hızına anca bu sene sahip olabildim ve Türk Telekom'dan 24lük paketi yaklaşık 100 liraya kullanıyorum modem dahil. Asgari ücretin yaklaşık 20de 1i. Yani dünyada ilk 100de bile olamayan bir hız için fazla bir para bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt

    Yazmak için yazan kim? Mesajını görünce dayanamayıp cevap yazmak istedim. Görünüşe göre mesajındaki garipliği fark eden sadece ben değilim, senin dışında. İnsanlara Türkçe dersi verene kadar önce ne yazdığınıza bakın. Sokak ağzıyla cevap yazıyor diyen adamın hakkını arayan-isteyen kişiler için "ağlamak" sözcüğünü kullanması da ne kadar edebî(!)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Temmuz 2020; 15:46:0 >
  • Evdeki Wi-Fi hizi. Turkiye'ye geldigimde kendimi Afrika collerinde, Serengeti bozkirlarinda gibi hissediyorum. Speedtest'e göre Türkiye'nin internet hızı 100 ülkeden daha yavaş 


    Speedtest'e göre Türkiye'nin internet hızı 100 ülkeden daha yavaş
  • Ali cengiz sıralaması yapsalar zirveye yerleşiriz ama. Telekom özelleştikten sonra tepeden en alt çalışana, müşteri nasıl yüzüne baka baka kandırılır, müşteri nasıl yüzüne vursa bile hiç bozulmadan oyuna devam edilir içselleştirilmesi başarıyla tüm çalışanlara tepeden tırnağa yapılmıştır.

  • Ortalama upload 9 mbit . Dötümle güldüm ben buna. Türkiye'de kaç kişi 2 mbit üzeri upload kullanıyor. %10'luk zengin kısımı çıkarıp %90'ın ortalamasını alsınlar bi bakalım. 180.sıralarda falan oluruz.

  • Seneler geçti hala upload konusunda gelişme göremedik parasını verelim paket çıkarın oda yok neyin tribini yaşıyor sağlayıcılar anlamak güç hala şaka gibi 100 mbit gibi komik hızlar sunuyorlar onuda verebildikleri yok ama.

  • En hızlı ülke ve değerleri neymiş?

  • Dünyada 195 ülke var. Türkiye 101. sırada ise tam ortasında yer alıyor. Bu da gelişmekte olan orta karar bir ülke olarak normal bir şey. Zaten sıralamaya bakılır ise zengin ülkelerin interneti hızlı fakirlerinki de düşük, bu da gayet normal bir şey. Mobil internet hızında 48. sırada olduğumuza göre telefon kullanımında zengin görünüyoruz.

  • Ayasofya ibadete açılmış sizin tartıştıgınız şeylere bak !!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 29 Temmuz 2020; 18:56:51 >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Veri merkezleri hız testi yaptığında kendi sunucuları arasında Gigabit hızlar gördükleri için az sayıda sonuçları da olsa çok yüksek değerler aldıklarından istatistikleri manipüle etmeyi başarıyorlar sanırım. Bir de Turk.net'in zamanında nPerf'i manipüle etmesi gibi durumlar da olabiliyor. Kendi sistemlerinden kendi ağlarındaki nPerf hız testi sunucusuna testler yapıp en hızlı biziz falan diyorlardı. Speedtest'e göre Türkiye'nin internet hızı 100 ülkeden daha yavaş 

  • Bol bol hız testi yapıp, modemi yeniden başlatıp, ülke istatistiklerini yükseltelim. Aslında Keenetic cihaza SFP modülü ile bağlantıyı sağlayabilseydim tek arayüz üstünde makrolarla yapabilirdim belki bunu. :D Ama operatör modemi sayfasında ve hız testi sayfasında makrolar çalıştırarak daha planlarken kafam karışıyor. :)


    Speedtest'e göre Türkiye'nin internet hızı 100 ülkeden daha yavaş
  • Şaşırdık mi:)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle hale geldim ki bırak internet hızını artık internet olsun istiyorum rizenin doğusunda bir köydeyim herhangi bir yağmur damlası yere indiği an internet kopuyor hızı zaten söylemiyorum bile fiber buraya daha yeni geliyor bakır kablolar vardı çalınıyordu falan neyse . ne altyapısı düzgün ne fiyatlandırması geçen yazın ortasnda 1 hafta internet yoktu artık sabredemeyip sövüyorsun ama suçlu sen oluyorsun, elektrik keza yağmuru geç rüzgar çıktığı an ya elektrik kesiliyor -10 saatlik- ya da düşük voltajla geri geliyor 2 3 monitör, modem yakmışızdır. bunlar sadece köyde olur diyordum ama malesef ilçelerde de durum bu kadar olmasa da buna yakın

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.