Şimdi Ara

Spear-Glavie ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Soru oldukça açıktır arkadaşlar. Kendime yan çar olarak açıp kasacağım bi build arıyorum.
    Eskiden olsa düşünmeden Glavie açardım ancak şu anda oldukları konum itibariyle pekte iyi değiller. O yüzden Spear gibi bir ikilemde kaldım.
    Glavie hakkında çok bişey söylemeye gerek yok ancak eğer cevabınız Int Spear olacaksa;
    Stat dağıtımı,
    Giyecegi kıyafeti,
    Skilleri ; hakkında neler düşünüyorsunuz, ne şekilde olmalıdır?

- Yorumlarınız oldukça değerlidir. Giripte burada yardımcı olmak için bir yorum yapanlara Teşekkürler...

- Yapmayanlar: ...

• [Deleted by Admins]
  • Kusura bakmada 80 Level cap'ındaki bilgiler işime yaramıyor canım..
  • Hmm .. Spearın devri 80 capında kaldı ama benim tavsiyem 11-1 hybrid ss nuker tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadonTR

Herkese selamlar...
    Soru oldukça açıktır arkadaşlar. Kendime yan çar olarak açıp kasacağım bi build arıyorum.
    Eskiden olsa düşünmeden Glavie açardım ancak şu anda oldukları konum itibariyle pekte iyi değiller. O yüzden Spear gibi bir ikilemde kaldım.
    Glavie hakkında çok bişey söylemeye gerek yok ancak eğer cevabınız Int Spear olacaksa;
    Stat dağıtımı,
    Giyecegi kıyafeti,

- Yorumlarınız oldukça değerlidir. Giripte burada yardımcı olmak için bir yorum yapanlara Teşekkürler...

Full İnt Spear
    Heuksal 100
    Cold 100
    Ligh 100
    Set Kesinlikle Armor

• quote:

Orijinalden alıntı: erden1978

quote:

Orijinalden alıntı: RadonTR

Herkese selamlar...
    Stat dağıtımı,
    Giyecegi kıyafeti,

Full İnt Spear
    Heuksal 100
    Cold 100
    Ligh 100
    Set Kesinlikle Armor

+1907

• aynen spearın şu an tek seçeneği var

heuksel cold lihgt belki heuksel cold fire

bana kalsa ss nuker kas derim. genede sen bilirsin

ssde aynı ya cold lihgt blade yada cold fire blade

ben Full nuker kasyrum cold lihgt fire kimse beni eleştirmesin ben böyle zevk alıyorum.oyun ztn zevk için oynanmıyormu xD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    warrior 45 skili (cleave)
    18 yıl önce açıldı
    ASAS
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100 Lvl Force
    100 Lvl Light
    100 Lvl Cold

Set Protector
    Snow Shield Sayesinde Damage O Kadar Yemiyorsn + Forcede Vitaller War + Magic&Phy Def Yiyorsun 30-35k Nuke Vuruorsun
  • 2 sinide kasma bence boşuna atraksiyonlara girmene gerek yok.Aç adam gibi bi build kas onu kral ol.
  • İkisi de boş char bana göre. İlla bunlardan birini kasacağım diyorsan spear kas. Elinde 2 seçenek var. Ya full int olup cold 100 light100 heuk100 oynayıp armor giyeceksin veya iyi bir pro set giyeceksin öbür yandan hybrid olup light yerine fire açacaksın(light da olabilir aslında). Fakat 2. durum sakıncalıdır bana göre

@CharSeller full int spear ve pro set ayrıca ne shield var ne de heuksaldan gelen hp var. Senin dediğin char 1vs1 de çok etkili olur fakat gw ve fwlerde çok yatar. Kasarken bile zorlanırsın. Ancak +6 fb bir pro set yaparsan iyi olabilir onun dışında böyle bir chara armor giymek daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 5 Aralık 2009; 16:27:43 >
  • Of 2mesaj attık silinmiyor da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 5 Aralık 2009; 16:27:26 >
  • Şuan s/s nukerler spear nukerlere göre daha iyi.Fire-Cold-Bicheon yapmanı öneririm
  • Full İnt bir char icin Neden Fire acılması tarafısındasınız.
    Ligh ,Parry Ratio + Koşma veriyor ve en önemlisi %18 Magil atac var . Bu vuruşların %18 Artması demek .Bir int char icin nedemek tartışmaya bile gerek yok.
    Fire sadece el yakması Yuksek ve magic defans vermekte. Buda sadece int char lara karşı güclü kılar.
  • 2-1 hybird spear fire-cold /pro set :)
  • quote:

Full İnt bir char icin Neden Fire acılması tarafısındasınız.
    Ligh ,Parry Ratio + Koşma veriyor ve en önemlisi %18 Magil atac var . Bu vuruşların %18 Artması demek .Bir int char icin nedemek tartışmaya bile gerek yok.
    Fire sadece el yakması Yuksek ve magic defans vermekte. Buda sadece int char lara karşı güclü kılar.

light %18 buff parry ratio koşma:
    parry ratio sana defans vermez 10 12k arasında yiyorsan 10k ya yakın yersin. intcisin o küçük fark seni kurtarmaz.
    1 nuke atarsın gerisi silah skilleri. herkez biliyorki hiç bir silah skilli nuke kadar vurmaz.

fire 3 nuke.
    el yakması lighttaki %18 mag atağın en az %8 ini karşılar geri kalırye %10. sen lightta tek nuke atıp silah skill vurcağın için vede lightın nukesi geç dolduğu için o övdüğü %18 mag damage hiç bir işe yaramaz. fire da 3 nuke var 2 si %330 gücünde vuruyor diğeri %265 civarı. o kalan %10 mag buffunu 3 nukeden 2 si fazlasıyla doldurur.

birdaha düşün:
    1 light nuke - silah skilleri - light elyakma - %18 mag buff mu yoksa
    3 fire nuke - Fire el yakma mı daha fazla vurur.
    koşmayı geç kasarken germent giy pvp konumuna gelince sc kullanırsın. zaten 3 fire nukeninde menzili var moba koşmak zorunda değilsin. FW de mecbur sc kullancaksın.

bence nuker fire cold olmalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

parry ratio sana defans vermez 10 12k arasında yiyorsan 10k ya yakın yersin. intcisin o küçük fark seni kurtarmaz.
    1 nuke atarsın gerisi silah skilleri. herkez biliyorki hiç bir silah skilli nuke kadar vurmaz.

fire 3 nuke.
    el yakması lighttaki %18 mag atağın en az %8 ini karşılar geri kalırye %10. sen lightta tek nuke atıp silah skill vurcağın için vede lightın nukesi geç dolduğu için o övdüğü %18 mag damage hiç bir işe yaramaz. fire da 3 nuke var 2 si %330 gücünde vuruyor diğeri %265 civarı. o kalan %10 mag buffunu 3 nukeden 2 si fazlasıyla doldurur.

birdaha düşün:
    koşmayı geç kasarken germent giy pvp konumuna gelince sc kullanırsın. zaten 3 fire nukeninde menzili var moba koşmak zorunda değilsin. FW de mecbur sc kullancaksın.

1.Dediğin gibi Bir nukeden sonra gerisi silah skilleri.
    Bir nuker asla Nuke lerle Pvp de başarılı olamaz bu defalarca ispatlanmıştır.
    Fire dediğin gibi El yakması ve Nuke lerin vuruşları Ligh göre oldukca yüksek
    Fakat . Pvp de Bir nuke ile hiç bir iş yapamayacağını biliyoruz ve silah skillerine geciyoruz .
    Silah skiline gecince Bize Firedeki Nuke lerin hiçbir gücü işimize yaramıyor
    Ama Ligh acık olan bir char da
    %18 Magic atak.
    Parr.
    Ligh El yakması.
    Bular devreye giriyor ve Firede yapamayacağımız vuruşları yapıyoruz.Ama iş sadece Nuke lerle bitse idi dediğin gibi Ligh acmaya gerek yoktu.
    +Par sadece daha az hasar almamızı sağlamaz ,stun ,Dul gibi vuruşlardan kurtulmamızı sağlar.
    Az hasar almamızı sağlayan cold dur

• quote:

quote:

quote:

fire 3 nuke.

birdaha düşün:

1.Dediğin gibi Bir nukeden sonra gerisi silah skilleri.
    Bir nuker asla Nuke lerle Pvp de başarılı olamaz bu defalarca ispatlanmıştır.
    Fire dediğin gibi El yakması ve Nuke lerin vuruşları Ligh göre oldukca yüksek
    Fakat . Pvp de Bir nuke ile hiç bir iş yapamayacağını biliyoruz ve silah skillerine geciyoruz .
    Silah skiline gecince Bize Firedeki Nuke lerin hiçbir gücü işimize yaramıyor
    Ama Ligh acık olan bir char da
    %18 Magic atak.
    Parr.
    Ligh El yakması.
    Bular devreye giriyor ve Firede yapamayacağımız vuruşları yapıyoruz.Ama iş sadece Nuke lerle bitse idi dediğin gibi Ligh acmaya gerek yoktu.
    +Par sadece daha az hasar almamızı sağlamaz ,stun ,Dul gibi vuruşlardan kurtulmamızı sağlar.
    Az hasar almamızı sağlayan cold dur

son cümle dışında haklı olabilirsin.

parry ratio stun dulldan kurtarmaz istersen konu aç alacağın cevap benimki ile aynı olacak.
    parry ratio senin yiğebileceğin en yüksek ve en düşük damegerlerden, en düşüğüne yaklaştırır. senin dediğin dull stuları clericteki holy ler siliyor.

• Bende bi nuker char kasacağım inş.

öncelikle s/s olacak.

ilk etapda cold-light-fire düşündüm

Coldu kesin açacağım. keza fireyide açacağım kesin

acaba light yerine blade buildinimi açsam

hem mp sorunu olmaz diye düşünüyorum hemde pvpde block ratio, takla ,zehir, yatır batır , 15 sn.lik phy defans gibi etkenlerden yararlanmakda aklıma geldi.

Sizce lightmi ? Blademi ?

light ise ndn light blade ise ndn blade

ve elbise olarakda pro düşünüyorum.

not: char ong farmdadır ( ~800k sp )
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRxTorM

Bende bi nuker char kasacağım inş.

öncelikle s/s olacak.

ilk etapda cold-light-fire düşündüm

Coldu kesin açacağım. keza fireyide açacağım kesin

acaba light yerine blade buildinimi açsam

hem mp sorunu olmaz diye düşünüyorum hemde pvpde block ratio, takla ,zehir, yatır batır , 15 sn.lik phy defans gibi etkenlerden yararlanmakda aklıma geldi.

Sizce lightmi ? Blademi ?

light ise ndn light blade ise ndn blade

ve elbise olarakda pro düşünüyorum.

not: char ong farmdadır ( ~800k sp )

Silah skili acmadan zaten Pvp lerde ve diğer etkinliklerde üstünlük sağlayamassın.
    Cold olmassa olmazdır int char icin.
    Bicheon skili acman Hem kalkan kulllanmanı sağlar ve bicheon skillerindeki combo ve yatır,batırlarlar cok işine yarar.
    Silah skileri actığın icin Ligh acman gerekir %18 magic artıran skil ,Parr, hızlı koşma gibi özelliklere sahip.
    Fire acarsan %18 Magic atakdan yoksun kalırsın . Parr ve hızlı koşmadanda.Kendi emsallerinden daha az vurur ve daha cok hasar alırsın.

• quote:

parry ratio stun dulldan kurtarmaz istersen konu aç alacağın cevap benimki ile aynı olacak.
    parry ratio senin yiğebileceğin en yüksek ve en düşük damegerlerden, en düşüğüne yaklaştırır. senin dediğin dull stuları clericteki holy ler siliyor.

O konudada sen haklısın
    Karıştırmışım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.