Şimdi Ara

thief nasıl olunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar 21 lwl traderim thief olcam ama nasl olcam bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim..
    AVRUPA CHARIYIM BU ARADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 22 Aralık 2007; 15:07:58 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hırsız Nasıl Olunur?

Giriş: "Silkroad Online" oyununda hırsız olmak, heyecan verici ve ödüllendirici bir deneyim olabilir. İster yeni bir maceraya atılmayı arıyor olun ister oyun stilinizi çeşitlendirmek isteyin, hırsız sınıfı dikkate değer bir seçenektir. Bu rehber, "Silkroad Online"da nasıl hırsız olunacağı konusunda adım adım talimatlar sağlayacaktır.

1. Silkroad Thief Olma: * Oyuna yeni bir karakterle başlayın veya mevcut bir karakteriniz varsa "Job Changer" NPC'sine gidin. * "Thief" sınıfını seçin ve dönüşüm işlemini tamamlayın.

2. Jangan Thief NPC'si: * Bir hırsız olduktan sonra Jangan şehrine gidin ve "Thief Guild" binasını bulun. * "Guild Master" NPC'si ile konuşun ve hırsız loncasına katılmayı isteyin.

3. Hırsız Becerilerini Geliştirme: * Hırsız loncasına katıldıktan sonra, becerilerinizi geliştirmek için "Thief Trainer" NPC'si ile konuşabilirsiniz. * "Steal", "Pick Pocket" ve "Hide" gibi temel hırsızlık becerilerine odaklanın.

4. Hırsız Ekipmanı Toplama: * Hırsızlık becerilerinizi etkili bir şekilde kullanmak için uygun ekipmanlara ihtiyacınız olacak. * Kilit açma aletleri, gizlilik kıyafetleri ve silahlar arayın.

5. Hırsızlık Uygulama: * Hırsız becerilerinizi geliştirmek için uygulama yapmak çok önemlidir. * NPC'lerden eşya çalmayı deneyin ve farklı gizlilik tekniklerini uygulayın.

6. Hırsızlık Görevleri: * Hırsız loncası, hırsız becerilerinizi test edecek ve ödüllendirecek çeşitli görevler sunar. * Bu görevleri tamamlamak, deneyim puanı ve değerli eşyalar kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Sonuç: "Silkroad Online"da hırsız olmak, zorlu ve ödüllendirici bir yolculuktur. Bu rehberde özetlenen adımları takip ederek, güçlü bir hırsız olabilirsiniz ve oyunun sunduğu heyecan verici maceraların tadını çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up yardım arkadaslar
  • Sana söyleyim böyle düşük Lvl'de thief olma.
  • ya thiedf köyüne nasıl gitcem bari onu söleyin
  • Avrupalı olduğun için, nerden olucağını bilmiyorum.
    Oyunu bayadır oynamıyorum. (5-6 ay.)
  • up yardım pls
  • ya arkadaslar hicmi bilen yok ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bombastic nasıl olunur?
    geçen yıl açıldı
    Asas İçin ROL mu - LEGO mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence de bu kadar çabuk thief olma hem thief olmak için ilk önce traderlikten çıkman lazım sonra bir hafta beklicen sonra jangana gitçen ordan da thief köyüne gitçen sonra 5mi 10kya mı ne eşya alcan sonra giysiyi giycen sonra hevesle janganın güneyine çıkcan ve sonra ordaki wizard hunter/traderler tarafından 10k atak yiyip yatçan ;) ;)
  • doğru sölemiş wizard çok fazla vurur mesela ben 28 lvl de kendi lvl ime 2200 vuruyom hunter ım muhteşemim:D:D
  • Kesinlikle o lwlde zaten Thieflik yapılmaz Thief olcak kişilerin Çok sağlam ßi ßuild yapması lazım Öle Herkez elini kolunu saallayan thief olamıyo ayrıca 21 lwl hiç yapamaz.Git ilkßaşda kas
  • olcaksan jangandaki atcının arkasında pro için bi karı var o npc den 2k ya ışınlancan
  • Herkese söyliyorum 40 Lwl kadr Thief feLan oLmaya kalkısmayın Hiç bi türLü kervan yıkamassınız anca 40 lwl birisi çekicek öyLe dalıcaksın saten o zmnda öldürür seni yani;)
    -40 Lwl kadr fuLL Trader
    -40 Lwlden sonra Thief oLun

Konu basLığı ile ise
    http://forum.donanimhaber.com/m_15143542/mpage_1/key_//tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SouL_

Herkese söyliyorum 40 Lwl kadr Thief feLan oLmaya kalkısmayın Hiç bi türLü kervan yıkamassınız anca 40 lwl birisi çekicek öyLe dalıcaksın saten o zmnda öldürür seni yani;)
    -40 Lwl kadr fuLL Trader
    -40 Lwlden sonra Thief oLun

Konu basLığı ile ise
    http://forum.donanimhaber.com/m_15143542/mpage_1/key_//tm.htm

bencede cünkü -40 lara thefler dalamıyor tabi tek yıldız götürürseniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.