Şimdi Ara

warrior 45 skili (cleave)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar patostaki warriorumun leveli 44 %55 yarın 45 olucam ve cleave açılcak bir arkadaş söledi cleavein damagei sword dancingle aynıymış bu doğrumu yani cleave warrior için iyi bir skilmi bunları öğrenmek istiyorum? tşkler

• Cleave sword dancingle aynı oranda vurur ancak cleave çok ıskalar sword dancing ıskalamaz kesinlikle ve de sword dancing 150 dmg defanstan etkilenmeden +damage vurur.
    yani ıskalama olayı olmasa cleave de iyi bir vuruş ama slide yaparken işe yaramaz ufak bossları keserken durduğun yerden vurursan işine yarar.
  • Öyle saçmalık olmaz eğer olursa bu oyunu bırak ;)
  • cleave warriorun en iyi skillerinden biri yalnız sd le aynı dmg yi vurmuo sd den daha güçsüz ama çok işe yarıo..bide hareketliyken vurusan çok seker genelde derularda kullanılır itemlerin güzelse deruya 1k vurabilirsin..mesela arkın 50 warrior var +5 chitin set str 8..+3 glave görevini yaptı aldı ve deruya wolf,str basılı 1.3k vuruor...yani bu kadar kısacası sword aura açılana kadar idare edebileceğin en iyi skill...ayrıca çok mana yemez
  • Birşey daha hitmachine bir kapışmasında warriorun tekini cleave kullanarak yeniyor yani cleave dandik bir skill deyil. Sekme dereceside warriorun lvl ine ve dex ine bağlı e hitmachine de bu konuda baya bir iyi zaten
    quote:

cleave warriorun en iyi skillerinden biri yalnız sd le aynı dmg yi vurmuo sd den daha güçsüz ama çok işe yarıo..bide hareketliyken vurusan çok seker genelde derularda kullanılır itemlerin güzelse deruya 1k vurabilirsin..mesela arkın 50 warrior var +5 chitin set str 8..+3 glave görevini yaptı aldı ve deruya wolf,str basılı 1.3k vuruor...yani bu kadar kısacası sword aura açılana kadar idare edebileceğin en iyi skill...ayrıca çok mana yemez

200 mana yiyor yani baya çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiboNucLeicAcid -- 28 Ağustos 2006; 1:27:33 >

• 48 lvl warriorla aposa 1.5k vuruyorum o skille set+7 chitin 8 takılar +4 glave var sword aurayla aynıdır vuruş gücü ama sword aura no failure olan bir skill yani ıskalamaz
  • cleave skill i cok iyi vurur ama eline glave tarzı bisi alman lazım yoksa cok seker.ben lvl 50 de elime raptor +6 aldım deruya rahat 2k kapatıodum ama ash tarzı yaratıkları keserken cok sekio eline bi tane glave +7 al o 57 e kadar cok iyi damage vurursun cleave ile
  • cok seker we iyi wurur ama aynı deil damagesi....
  • arkadaşlar şu an elimde destroyer +5 var :D 46 olduğumda glave görevini yapcam full plate set var 6-7 karışık takılar str 7 glave alınca iyi vururum heralde
  • cleave damage bakımından sd ile aynı vurur fakat sd nin 2 farkı zıt geçmemesi ve +150 damage vermesidir.
  • evt arada 300-400 attack oynayabılır ama cleave çok fazla sektiğinden bıkasın gelir
    ama 57 de cleave gibi ama hiç sekmeyen bir skill var o nu açarsan kçşe olursun
  • evet arkadaşlar %70 lagtan ksamıyorum inşallah 1 saate açarız cleaver bir şey daha sorucam bu skille shaula antares falan( küçük bosslar ) kesebilirmiyim bu levelde?
  • ona mana dayanmıyo ama deruyu çekip (buffsız)(ama wolf var oda önceki partiden kalma)tek kesebiliyorum(itemler +5 chitin set +8 strtakılar +6 glave)lvl 51 de 1700damageye çıktığım oldu
  • Yalnız Sword Aura açılınca hiç sevinme Cleave ondan çok daha ii bi skill treanta Cleave ile 1200 vuruom SA ile 820.Acaba bi bug mu var bilmiom ama hangi warriorla konuştuysam Cleave daha çok vuruo dio.Bende kendim yeni açtırdım SA'yı ve Cleave gerçekten daha çok vuruo.Bi yanlışlık var ama çözemedim.Sa mana yemekten başka bişe yapmıo SA=250 mana Cleave=150 mana Cleave SD ye kadar en iyi warrior skillidir.
  • sana kısaca deneyimlerimi anlatıyım cleave %250 vurur sword dancing %250+150 demage vurur bu skilleri su sekilde kullanırsan faydalı olur

apos veya deru da cleave genel olarak ıskalamaz onu kullan derim s.d. ise aynı vurur üstüne 150 dmg e ekler bu da 2K vurmak yerine 2,2K demektir en fazla 150-200 dmg için tam 2 katı mana harcamana gerek yok ama bi dts partisinde iş degişir cleave cok ıskalar s.d. nin asla basarısız olmaz ibaresi vardır acıklamasında ve ıskalamadan vurursun burda s.d. şart s.aura ise hiç bi işe yaramaz diyecem ama bi iş için konuldu rogueler 55 de %600 vuran en güçlü skillerini vururken eziq cz sinde seninde ondan assagı kalır yanın olmaması için .... savaslarda veya cz de s.d önemlidir adama %250 vururken 150 hp sini de almış olursun ki bu cok önemli bi orandır ...

Her skillin yeri ayrıdır ! ..
  • evet 45 oldum sonunda damageler ortalama ama vuruş stili kötü yaw keşke sword dancing gibi olsaydı:(
  • ben 50 wl warordum patosta seru ya +5 chitin set +3 glave 1700 wuruodum cleaveyle healde sd ile o lwl de bile olsa 2.5k wururdum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.