Şimdi Ara

Sözlük İçin Erişim Engelleme Kararı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
3
Favori
5.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayılıyorum şu kibar trole ya. Çok naif bir insan. Ha öyle miymiş canım kardeşim? Aynen bence de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okan Tekirdaşyoutube
    Burhan Altıntop aman pırt
    https://www.youtube.com/watch?v=dAMPS04Pysg
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Redditte okumadigim kadar islama küfür okuyorum ekside.Bunların cezalandırılması gerektigini dusunuyorum ben de.Son olay skandal zaten askerler erzak çalıyor gibi bi baslık acmislar.İfade ozgurlugu bizim insanimizin ne kadar alcak oldugunu gosteriyor.Ciddi hukuki revizyon lazim.Yasaklarla bir yere varamayiz.

• İnsanların yardım çığlıklarını tek duyurdukları yer Twitter'ı kapatanlar Ekşi'yi kapatmakta geç bile kaldı. Her gün yeni bir rezilliğe imza atıyorlar.

• ayrı ayrı başlıklara engel getiremiyorlar mıydı böyle tüm sitenin engellenmesi aklımıza amaçlarının kötü olduğunu getiriyor ki öyle zaten

• Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt

resmi araçtan özel arabana malzeme koyamazsın. asker belki ihtiyacı olana götüyordur vs gibi savunmalarla gelme ne olursa olsun asker yardı kolilerini kendi özel aracına koyamaz

konusunu açıp tartışmak skandal oluyor da , bu yaptıkları neden skandal olmuyor..

daha 2 mesajın var gelmişsin boş boş yorum yapıyorsun

iktidar trolü olduğun o kadar belliki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 22 Şubat 2023; 3:36:17 >
  • Bi yanıyla intikam bi yanıyla sindirmek - iletişimi kesmek için yapılmış.

Ama çok kişide uyardı site yönetimini. Fazla fırsat veriyorsunuz sonra daha fazlasını isteyecekler dendi.

• nForcer N kullanıcısına yanıt

Daha bugünkü toplantıda deprem yayınından da bir ceza kesip kanalın lisansını iptal edecekler...

• deniz006 kullanıcısına yanıt

boşver dostum bırak cevap verme parmaklarına yazık. bu tipler sözlükte de vardı. 3 kuruş paraya trolluk yapıyorlar

• 🥳🥳🥳

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Donanım haber 'in de yasaklanmaması için bir an önce bütün muhalif hesaplar sınırsız banlanmalı.

• Vpn ile girince:
    ekşi sözlük
    21 şubat 2023 ekşi sözlük erişim engeli
    https://eksisozluk.com/21-subat-2023-eksi-sozluk-erisim-engeli--7600624?a=nice

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ekşi sözlük müdavimi olarak çokta üzülmedim.
    İnanılmaz bir karamsarlık ve manipülasyon var içinde. İnsanın morali, mentalitesi bozuluyor. Sadece siyasi anlamda değil örneğin covid döneminde de en ufak bilgiyi, en ufak olumsuzluğu, en ufak bir hatalı davranışı dünyanın sonu geldi gibi aklı selimlikten uzak, kıyamet senaryoları ile kalema alıyorlardı.
    Siyasette de fanatizm penceresinden yaklaşım var. İnanın Tayip olmasaydı faylar kırılmazdı modunda yobazlar bile var içlerinde. Bu insanların sorunu siyasetle değil kendileri ile. Liyakat liyakat derler ama başta ki kaybetsinde kim kazanırsa kazansın modundalar.
    Ağızlarıda güzel laf yapıyor. Böyle olunca gerçekten insanları manipüle edebiliyorlar.
    Hepsi Fenerbahçe - Ali Koç sendromu yaşayacaklar.

• Atını Öpen Kovboy A kullanıcısına yanıt
    Suç işleyeni şikayet edersin, yargılanıp cezası verilir. Sen o suçu temizleyemiyorsan bu acizliktir. Ben temizleyemedim ya da temizlettiremedim, beceremediğim için kapatıyorum demektir. Amaç bu değil o başka tabi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 20 yıllık sözlük geçmişim var.
    Donanım haber 'den bile eski. Ben sözlüğün her halini gördüm,2009'da siyah band çekilip"sansüre hayır " diye dik duruşunu da ,2016 da yönetimin attığı kazık neticesinde toplu halde yazarlık bırakanı da , Instagram seviyesine getirilmesini de ,trollerin mezesi haline geldiği bu günleri de.

İnsan ister istemez üzülüyor. Defalarca kez yazdık trollerin mezesi yapmayın troll kanalına dahi izin vermeyin inci sözlük yapmayın diye.

Yetmedi algoritma onayı denen lale getirdiler, formata uygun olmamasına rağmen bir sürü kişi sadece bekleyerek yazar oldu.

Sistematik olarak da trollerin işgali 2017'den sonra oldu . Önceden tanım girilmeyen entry ceza sebebiydi. Bu nedenle uçurulmus çok yazar var.

Günümüzde bırak tanımı sokak ağzıyla yazandan geçilmiyor. Bir sözlük düşünün en çok kullanılan kelime "*...mk" olsun(sözlük yönetimi her yıl en çok kullanılan kelimeleri paylaşır)

Normalde çift yazarlık direk Leyla olma sebebiydi.
    Troller 10 tane falan yazar hesabıyla WhatsApp 'dan falan organize olup birbiri ardına entry girip başlığı yukarıya taşıyor, doğru yanlış moderatör bakmıyor bile.
    Yahu herifin birinin 5-6 hesabı var hepsinde profil fotoğrafı superman kostümlü padişah istediği gibi spawn yapıyor, kapanmadan önceki son başlıklardan birisi "Atatürk 'ün 1939 depremine önlem almaması" .

Ulan fay hattı resmedilmesi bile ikinci dünya savaşı sonrası, savaştan çıkmış dümdüz olmuş ülke depremde ne önlem alacak, senin AKP ne yaptı hiçbir şey.

Velhasıl 15 yıl önce sözlük için ortalık ayağa kalkardı şimdi bir iki cılız ses harici kimseden ses yok. Donanım haber 'de bile.
    PKK yandaşları ve ak trollerin oyun alanı olmuştu.

kutsal Bilgi kaynagıydi ,troll membagı oldu.

Dürümcü cülus dağıtır gibi yazarlık dağıttı ,yine de malûm sondan kurtulamadı.
    Dönüp dolaşıp ağa -maraba hikayesine geliyor dürümcü ve saz arkadaşlarının olayı .

Ne diyelim eski günlerin hatrina geçmiş olsun diyorum.
    10 bin daha troll alırlar açılır nasılsa sözlük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 22 Şubat 2023; 14:48:6 >

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

Bu arada harbi Ekşi kapatıldı. Hİç doğru dürüst ses bile yok ! Demek ki herkes bekliyordu veya haketti modunda.

Forumlarda bile 3-5 kişi dışında eleştiren yok. Hepsini geçtim muhalif kanallar isimlerden flan bile ses yok.

Şimdiye KK çıkıp sabah BTK'nın önüne gidecem o ekşi açılacak flan demesi gerekirdi. O bile destekliyor demek ki cezayı en ufak bir laf etmedi. Bir tek gördüğüm Ekrem İmamoğlu bir twit atmış onun dışında siyasilerden mesaj atan var mı ben göremedim.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Ya ekşi olmaz, tatlı olur. Twitter olur.

Sitenin sahipleri dünya para kazandı, bir zahmet tutsunlar 2500 tane avukat, açtırsınlar siteyi eğer haklılar ise.

Ben ne yoracam kendimi birileri daha çok para kazansın diye.

• Orası trol dolu ya. Her gün konu açan troller var kapatılması umurumda değil. İşsiz kalan trolleri düşünsün.

• Adı bile Kutsal Bilgi kaynağı ya ondan dedim.

Bazılarının bize kimse dokunamaz dediği ve kuralsızca futursuzca yazabildiği yer engellenmiş oldu. Ama kimsede ses seda yok. Bazı uç muhaliflerin bir nevi kutsalına dokunuldu ama herkes sessiz. Demek istediğim itirazda etmiyorlar ! Adamlarda haklı çok abarttık mı diyorlar içlerinden acaba.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.