Şimdi Ara

Sözleniyorum .. Ama yüzüğü nasıl takıcam , zamanlama sorunu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sevgili sevgilim ile 3 gün sonra 1. yılımız ve bu pazar sözleniyoruz

Söz için bir cafe'de arkadaşlarla birlikte olucaz pasta falan kesecez ama ben bu yüzüğü kısa ne zaman takacam ?

Daha önce sözlenenler falan varsa yardım ederlerse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 8 Ocak 2010; 21:39:07 >

• Yüzüğü sen değil sevdiğiniz bir arkadaşınız veya bir büyüğünüz takacak önce tören havası verilecek ardından gençler yan yana gelecek yüzük ve makas gümüş tepsi içerisinde gelecek yüzüğü takacak kişi günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptıktan sonra mutluluklar dileyerek yüzükleri takacak pasta kesilip dansa geçilecek ve bu arada pasta misafirler için servise hazırlanacak

Bu arada merağımı mazur gör senin yaş 17 civarıydı diye hatırlıyorum. Kendi aranızda birşeyler mi yapıyor sunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeXaS_StOrM -- 8 Ocak 2010; 21:54:51 >
  • Hayırlı olsun kardeş.Allah mutlu etsin..

• TeXaS_StOrM ;

Evet kendi aramızda. Büyükler işin içinde olmayacak , o yüzden bu soruyu sorma gereği duydum.

LaZPaRaToR ;

Teşekkürler kardeşim
  • Ne perhiz ne lahana turşusu. Benim bildiğim söz yüzüğünü aile taraflarının büyükleri takar. Çiftin kendi arasında takması ne ifade ediyor?

Yeni nesilin uydurduğu, kültürü yozlaştıran bu şeyler neyin nesidir. Geçenlerde de böyle kendi aralarında nikah kıyanlar denk gelmişti forumda... Bunu yüzyıllar boyunca imamlar veya nikah memurları kıymadı mı Allah rızası için bea...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

TeXaS_StOrM ;

Evet kendi aramızda. Büyükler işin içinde olmayacak , o yüzden bu soruyu sorma gereği duydum.

LaZPaRaToR ;

Teşekkürler kardeşim

Hayırlısı olsun ama yine söylediğim gibi hoş şık bişey olması için yukarıdaki sıralamayı bozmasınız hem siz işin tadına varırsınız hem bir ciddiyet ve huzur olur ortamda

• Yüzük takmak sizin değil aile büyüklerinin görevi. Flörtleşme bizim adetlerimizde yoktur. Gider istersiniz yoksa kız erkek aynı ortamda bulunması bile sakıncalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: faziletli

Yüzük takmak sizin değil aile büyüklerinin görevi. Flörtleşme bizim adetlerimizde yoktur. Gider istersiniz yoksa kız erkek aynı ortamda bulunması bile sakıncalı.

• quote:

Yüzük takmak sizin değil aile büyüklerinin görevi. Flörtleşme bizim adetlerimizde yoktur. Gider istersiniz yoksa kız erkek aynı ortamda bulunması bile sakıncalı.

Her girdiğim konuda bu adam çıkmaya başladı,sinirlerim bozuluyor artık.

Bu arada hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun.

Bence ablanız veya abiniz var ise onlardan birini götürüp yüzüğü ona taktırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarpaşa62 -- 9 Ocak 2010; 12:03:19 >
  • Hayırlı Olsun. Kendi ARanızda Bişeyse Bence Resmi Birşeye Gerek Yok Kendi Kafanda Tasarlayabilirsin.
  • quote:

Erkek gay ya da kız lez ise sorun yok bence
  • quote:

Kendi arasında yüzük takmak, sözlenmek moda oldu zaten sizin oraları bilmem ama Adanada çok sık rastlıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökaLp. -- 9 Ocak 2010; 12:21:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

quote:

Erkek gay ya da kız lez ise sorun yok bence

Farklı bir yaklaşım olmuş

Arkadaşım senin adet dediğin nedir ? Açıklar mısın ? Ya da ben sorayım senin adetin birbirlerini ilk defa gören iki gencin aileler zoruyla evlendirilmesi midir ?

Gelenek görenek ve büyüklerimize elbet saygımız sonsuz. Fakat gençliğin kanı kaynıyor.Bu tür küçük çaplı hareketlerin kimseye bir zararı olmaz.Ama faydası olmayacağıda söylenemez bu yaşlarda iki gencin birbirlerine güvenip sevmesi onların kısa bir flört dönemi yaşayıp ayrılacakları anlamına gelmez mutlu bir birliktelikte olabilir sonu.Çevremde örnekleri mevcut olduğundan arkadaşları sonuna kadar destekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.