Şimdi Ara

Sözde TR Serverı ve Berbat bir şirket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm takımda sabit 200 ping vardı hiçbir şekilde oynayamadık yemin ediyorum nasıl bir server aklım almıyor madem bu kadar oyuncuyu kaldıramıyorsun niye istanbulda tr serverına ayrı bir server açmıyorsun anlamıyorum yeminle rakip takım da aynı haldeydi hiçbir şekilde oyundan keyif alamıyoruz bıktım bunların yapacağı işten

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzandaki linke tıklamalısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• senide çagırayım eksik kalma dedim qnq
  • Mission Complete
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • QQ. @NDS haklı
  • Cevap @NDS de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların yaptığı işten zerre haberin yok sen önce bari bi hello World yaz gerisi gelir qnq.Saka maka abi kaç kişi oynuyor oyunu olması normal bence
  • yakında desteğebildir olur o nick
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15Yasindayim

tüm takımda sabit 200 ping vardı hiçbir şekilde oynayamadık yemin ediyorum nasıl bir server aklım almıyor madem bu kadar oyuncuyu kaldıramıyorsun niye istanbulda tr serverına ayrı bir server açmıyorsun anlamıyorum yeminle rakip takım da aynı haldeydi hiçbir şekilde oyundan keyif alamıyoruz bıktım bunların yapacağı işten

Sıradan tr serveri ?
  • riot useles

oyun tuttu yoksa bi boka yaramaz
  • Adam haklı bir tribunal getiremediler(!)

• Oyun ilk açıldığında söylenilen Tribunal'in yeterli oyuncu sayısı oluştuğunda getirileceği yönündeydi. Geçenlerde Türkiye'de 22 milyon kişi online oyun oynuyor büyük çoğunluğu LoL diye kı.larını yırttılar ama hala bahsi geçmiyor. Ayrıca adı Türkiye olupta sunucuları Almanya'da olan bi sunucuda oynuyoruz. O pinglerin olması normal TTnet yurtdışı çıkışlarında problem yaşandığında özellikle. Bi b.k olmaz bu şirketten amaç ; küçük veletlerin elindeki paraları kazanmak, biliyorlar bunların zeki olmadıklarını, eldekini avuçtakini oyuna yatıracaklarını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

İmzandaki linke tıklamalısın.

Sözde TR Serverı ve Berbat bir şirket
  • Adamlar Türkiye'ye espor kavramını getirdiler. Ilk defa oyuncular lisans sahibi oldu ilk defa bir organizasyon bu denli büyük çapta ilgi aldı televizyonlarda yayınlandı olaya sadece server olarak bakmaktansa genel bakalım bende memnun değilim server kalitesinden ama adamlar çaba harcıyor emeğe saygı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burunbaz Haydo -- 13 Şubat 2014; 22:44:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crenigmaa

Oyun ilk açıldığında söylenilen Tribunal'in yeterli oyuncu sayısı oluştuğunda getirileceği yönündeydi. Geçenlerde Türkiye'de 22 milyon kişi online oyun oynuyor büyük çoğunluğu LoL diye kı.larını yırttılar ama hala bahsi geçmiyor. Ayrıca adı Türkiye olupta sunucuları Almanya'da olan bi sunucuda oynuyoruz. O pinglerin olması normal TTnet yurtdışı çıkışlarında problem yaşandığında özellikle. Bi b.k olmaz bu şirketten amaç ; küçük veletlerin elindeki paraları kazanmak, biliyorlar bunların zeki olmadıklarını, eldekini avuçtakini oyuna yatıracaklarını..

anlatmak isteyip bulamadığım kelimeleri sen anlatmışsınız hocam dilinize elinize emeğinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: crenigmaa

Oyun ilk açıldığında söylenilen Tribunal'in yeterli oyuncu sayısı oluştuğunda getirileceği yönündeydi. Geçenlerde Türkiye'de 22 milyon kişi online oyun oynuyor büyük çoğunluğu LoL diye kı.larını yırttılar ama hala bahsi geçmiyor. Ayrıca adı Türkiye olupta sunucuları Almanya'da olan bi sunucuda oynuyoruz. O pinglerin olması normal TTnet yurtdışı çıkışlarında problem yaşandığında özellikle. Bi b.k olmaz bu şirketten amaç ; küçük veletlerin elindeki paraları kazanmak, biliyorlar bunların zeki olmadıklarını, eldekini avuçtakini oyuna yatıracaklarını..

Ben konu paylaşmıştım Tribunal geliyor diye.Riot Grumbles yazdı forumda.
    Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi validatedev -- 13 Şubat 2014; 22:53:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.