Teğmen
05 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 89 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar,

2011 model 1.2 i20 Troy aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum. Kayseri'de tavsiye edebileceğiniz yerler var mı acaba? Ayrıca fiyat olarak ne civardadır?
Merhabalar,

Amerika'dan aldığım bir Galaxy s8 cihazım mevcut. Cihazda sm-g950u ROM olduğu için Türkçe dilini desteklemiyor. Benim bu telefona Sm-g950F ROM kurmamda bir sakınca var mı? Sonuçta Exynos ve Snapdragon işlemci farkı mevcut. Yardımlarınızı bekliyorum...
Merhabalar,

Amerika'dan aldığım bir Galaxy s8 cihazım mevcut. Cihazda sm-g950u ROM olduğu için Türkçe dilini desteklemiyor. Benim bu telefona Sm-g950F ROM kurmamda bir sakınca var mı? Sonuçta Exynos ve Snapdragon işlemci farkı mevcut. Yardımlarınızı bekliyorum...
Görüldüğü üzere Faker tek başına yetmiyormuş, takım oyununu Samsung White çok güzel gösterdi.
Selam arkadaşlar elime 1 adet curse voice beta key geçti. Çekiliş yerine böyle bir şey yapmak istedim. Son haneyi bulan kodu alır.

C8A352EC-DF19-487C-9600-4186665FDFCX

Not: X olan yere harf veya sayı gelebilir. 36/1 şansınız var :)

Alana hayırlı olsun, buraya yazarsa diğerleri de boşuna uğraşmamış olur.
Merhaba arkadaşlar,

Çarşamba sabahı Sun Express Genel Müdürlüğü'ne sınav ve mülakata gideceğim. Kayseri'den geleceğim ve sabah 7:30 civarı orada olacağım. Sınav ise 9:30 da. Otogardan aşağıda vereceğim adrese nasıl ulaşabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz?

Yenigöl Mah. Nergiz Sok. No: 84 PK
Muratpasa
Bu takımın "Uluslararası Özel Turnuva"da yaptıklarından sonra hala bu tarz etkinliklere katılmasını nasıl karşılıyorsunuz? Etik olarak bir ayıp işleniyor ve Riot Games Türkiye buna göz yumuyor gibime geliyor.

Bu arada riotgamesturkish kanalında AWH ile herhangi bir şey yazdığınızda mesajınız otomatik olarak siliniyor ve 5 dk ban alıyorsunuz.
Summoners,

With the introduction of Ultra Rapid Fire mode and our ultra rapid game pacing, the summoner spell Revive was (ironically) killing other summoner spells as the best ultra rapid fire choice of all. Ultimately, for the good of League of Legends and its ultra rapid fire future, we've decided that disabling Revive was the best decision to accelerate your end game fantasies.

We've also disabled Revive on regular queues of Summoner's Rift as we set the stage for the future of League of Legends. We apologize for the inconvenience!

Kaynak

Özet: Revive'ın yeni gelen oyun moduyla diğer summoner spell'lerini öldürdüğü düşünülerek oyundan kaldırıldı. Ek olarak League of Legends'ın geleceğini düşündüğümüz için normal oyunlarda da devre dışı bırakıldı. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. PhantomL0rd abimize ve Karthuse kardeşimize saygı ve sevgilerimizi sunarız. Bir efsaneyi daha gömdü Riot

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 378
İkinci El Bölümü Mesajları: 97
Konularının görüntülenme sayısı: 4.248 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.