SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (991. sayfa)

-
-
Geçmiş olsun diyelim o zaman ikinize de
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung Q800a subwoofer kullanan var mı? Genel olarak nasıldır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Banada akşam güncelleme geldi bass vs fişten çekmedim güncellemyi yaptı. Önceki update de bass iyileşmişti şimdi barda tiz ve ses artışı iyileşmiş çok iyi oldu bu son güncelleme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pro-redline -- 17 Aralık 2021; 9:29:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sürümü paylaşır mısınız
-
Aynı sürümdeyim bende ama pek fark yok gibi ya
Dün update sonrası barda bilgilendirme alanında sadece “arc” yazıyordu buna göre söyledim. Şimdi E-Arc yazıyor ve dün geceki dediğim performans yok. Seviye 2-3 te ses inanılmazdı şimdi ise yine seviye 10 da ses belirgin oluyor.
Sadece arc nasıl çevirebilirim acaba bilen varmı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
flatpanelshd
LG unveils 9.1.5ch S95QR flagship soundbar with Dolby Atmos, DTS:Xhttps://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1639719895
Birisi Lg'yi durdursun merkez kanala yükseklik eklemiş amacın ne arkadaş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Feci samsung çakması görünüyor :) feyk olmasın
-
2022 modeli bu mu?:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
muhtemelen ces'de tanıtmış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bose 500 ü vermesemiydim acaba.. bass module + bar 22.000 şu an amazonda
Ben 13 e almıştım.. seste baya berraktı. Ama odam 60 m2. Ufak geldi..
2-3 bin liralık bir soundbar düşünüyordum ama bunun tipi çok cezbetti. Zam gelmeden alınır mı ? Yoksa daha uyguna daha iyisi var mı ?
www.vatanbilgisayar.com
LG QP5W Ev Sinema Sistemi,320W,3.1.2 Kanal,Bluetooth,HDMI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/lg-qp5w-ev-sinema-sistemi-320w-3-1-2-kanal-bluetooth-hdmi.html -
Modeli bilmiyorum. Hiç incelemedim. Ancak tek dikkatimi çeken o kadar kur artışına ve diğer soundbar modellerinin fiyatlarının artmasına rağmen Eclair modeli 4999TL'de kaldı.
Benim gördüğüm çıkış fiyatı 5000TL. Bir ara 4500TL'ye satıldı ve sonra tekrar asıl fiyatına geldi.
LG en baştan çok yüksek fiyata satışa çıkarttı veya satış rakamı çok düşük kaldığından fiyatı yükseltmiyor.
-
Hangi akla hizmet merkez kanalı yukarı doğru yapmis:) ne yapacaklarını şaşırdılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok şık bir aletmiş
-
Sağolun hocam. Yakında güncellerler fiyatı diye düşünüyorum.
-
Valla öyle, ama işte performansı nasıl acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X