Selam, sn11r kullanıyorum, bende de dediğiniz gibi oluyor. Pc hdmi ile soundbara bağlı olduğu için kumandadan f tuşu ile pc'nin bağlı olduğu hdmi girişini seçince tv'den de kaynak olarak soundbar'ı seçince görüntü alabilirsiniz. Bunun dışında tv her açıldığında arc'ye otomatik olarak döner. Ama siz hdmi ile bağladığınız için arc'de görüntü gelmemesi normal. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (993. sayfa)

-
-
Sony HT-A7000 hakkında ne düşünüyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sevindim, iade vs problemi olmayacak o zaman. Geç de olsa tamir olup gelir bizim cihazlar diye ümit ediyorum.
Şu an için öyle gözüküyor.
Umarım parça temini kısmı da çok uzun sürmez de kısa sürede tekrar kullanmaya devam ederiz.
-
Hocam bununda tam tersi lazım bana 3 tane out cikisi olan Sony cinema kulaklıgi bağlamak için. Hangisini önerirsiniz 4k tru HD destekli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende soundbar alma arifesindeyim. Tv 65pus7805 3tane arc cıkısı var gözüküyor.
HDMI 1 de pc bağlı
HDMI 2 de chromecast bağlı
HDMI 3 soundbar bağlamayı düşünüyorum
Soundbardan ses çıkısı aldığımda, dolby aktif olucak mı. Yoksa pc ve chromecastı soundbara bağlayıp onumu tv ye bağlamam gerekiyor ama böyle çok fazla hdmi çıkısı olan soundbar var mı
-
barda arc girişinden görüntü zaten alamayacaksın ki adı üstünde arc audio return channel bara bağladığın aletin görüntüsünü almak için sounbarda o girişi seçmen lazım yani elin mecbur hdmi girişini seçmeye
-
Pc hdmi ile soundbara bağlı olduğu için kumandadan f tuşu ile pc'nin bağlı olduğu hdmi girişini seçince tv'den de kaynak olarak soundbar'ı seçince görüntü alabilirsiniz
hocam valla anlamadım :)
tv arc bar arc
pc hdmi2 bar hdmi2 olarak bağlı
sizin demek istediğiniz bağlantı nedir onu yapayım direk pc hdmi den çalışması için ne yapabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 21 Aralık 2021; 14:23:15 > -
netflix ve amazonda atmos ses alabilirsiniz arc oluğundan hd sesleri alamazsınız soudbara bağlamanız gerekir bu durumda hdmi girişi olan soundbarlara bakın derim
-
pc ve chromecasti, soundbara bağladıktan sonra. Tv de görüntüyü soundbar üzerinden alabilecekmiyim.
-
Arkadaşlar sn11r e gelen son güncelleme sonrası soundbar ı açınca "please unplug woofer pwr" yazıyor ve woofer ı fişten çektiğim halde aynı şey yazıyor. Bu sizde de oldu mu? Nasıl bir çözüm bulacağım.
Güncel yazılım sürümü aşağıdaki gibi
Main 2112011
Micom 2110221
Wifi ye 5 sn ses gelene kadar basın cihaz resetlensin.
Woofer çalışıyor lakin, yeşil ışık yanıyor. Öyle bir durum da var.
evet ama hdr passtrough özelliği olan bir model bakın ucuzlar hdr aktarmayabilir ayrıca birden fazla hdmi girişi olanlar genelde amiral gemisi modeller
-
LG SN11RG gönlümde yatan model ama fiyatı şuan pahalı geliyor. Onun yerine HW-Q800A veya SN7Y düşünüyorum. Bunlar umarım uyumludur
-
Hocam ben de farklı bir bağlantı önermedim zaten sizin bağladığınız doğru bağlantı. Direkt pc hdmi çalışmasından kastınız nedir onu anlamadım.
Şöyle anlatayım. Pc soundbarın hdmi'ına bağlı iken sesi çözüyor görüntüyü de tv'nize yolluyor. Bu işlem için soundbar üzerinden hdmi'ı seçiyorsunuz, televizyondan da soundbar'ı seçiyorsunuz. Arc seçeneğini seçerseniz sadece tv'den gelen yayınları görebilirsiniz ya da tv'deki uygulamaları. Arc yani audio return channel tv'deki yayının sesini soundbara gönderen özelliktir. Yani siz pc'yi tv'nize bağlarsanız direkt o zaman arc iş görebilir. Şu andaki bağlantınız daha doğru ses açısından, eğer doğru anladıysam. Soundbar sesi çözüyor, bilgisayarınızın görüntüsünü tv'ye yolluyor. Bu işlemde sizin görüntü ve sesi doğru almanızın yolu soundbar kumandasından pc'yi soundbarın hangi hdmi girişine bağladıysanız onu seçmeniz gerekir. Hdmi 2 oluyor sizin dediğinize göre. Tv'de de görüntüyü yansıtabilmesi için pc'nizi takmış olduğunuz soundbar'ı kaynak olarak seçmeniz gerekiyor.
Öte yandan tv ve soundbar arc özelliği olan hdmi ile birbirine bağlı olduğu için otomatik olarak açtığınızda öncelikli olarak arc kaynağı soundbarda görülebilir. Normaldir. Bende de böyle en azından. Bunu anlatmaya çalışmıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ikisinin de tek hdmi girişi var bu durumda fedakarlık yapıp en azından chromecasti tvye bağlayıp arcden ses göndermeniz gerekir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 21 Aralık 2021; 16:59:8 > -
https://www.youtube.com/watch?v=RS1GwjJkreE&feature=youtu.be
Lg yukarı bakan sürücü olayını sevmiş yeni model komple yukarı bakıyor
yazdık ya
-
Yt çok teşekkür ederim ilgin için ,tv yi açıyorum bar hdmi2 ile başlayıp arca düşüyor tekrar hdmi 2 yiye getiriyorum keşke hafızada tutsa arca geçmese , tekrar teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X