DTS yok diye LG G1 i mi bıraktınız? ve üstüne philips 806 yı mı aldınız? 😳 kusura bakmayın ama çok büyük bir hata yapmışsınız. yazık etmişsiniz. not :LG 65"G1 sahibiyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (989. sayfa)

-
-
Hocam sadece ayıtmıştım G1 evo iptal ettim , şu an çok kafam karıştı açıkcası ,
SONY A90J inceliycem biraz , evet biraz bu ses olayına takığım malisef :)
-
O zaman imkanınız varsa A90J alın hem dts hem dolby atmos var, şuan 4K olarak Türkiyede alabileceğiniz en üst segment tv
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende G1 EVO alacaktım ama sony oled uygun fiyata 2. El bulunca kaçırmayayım dedim. DTS artık yeni filmlerde kullanılmıyor ama eski bir blueray koleksiyonum var ben onları izlemek istiyorum derseniz bir şey diyemem. Ben açıkçası böyle bir nedenden böyle bir TV den asla vazgeçmezdim. Soundbar olarak Cinema 1200 kullanıyorum ve DTS desteklemiyor, hiçte eksikliğini hissetmiyorum. TV desteklediği halde bunu bilerek aldım. O nedenle bence lg oled EVO dan şaşmayın derim. Yada arkadaşın dediği gibi bütçe uygunsa sony 90j hata 80j de bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faenal -- 15 Aralık 2021; 21:14:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam philips 936yı seçerim ne lgde ne de sonyde hdr10+ yok netflix için sorun olmaz dolby vision destekli olduğundan ama amazon hdr10+ yayın yapıyor ve hdr10+ sadece philipste var
yani hem ses hem görüntü olarak eksiksiz tv philips 936 gerçi soundbar gibi önünde B&W hoparlörler var samsung 950yi nereye koyacaksın sökülebiliyorsa o.k. ama sökülemiyorsa g1e el mecbur sony o paraları etmez aklını yemiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 15 Aralık 2021; 21:30:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef lisans hem çözmek hem de passtrough için gerekiyor tvde dts lisansı yoksa dts sesi passtrough da yapmaz
oledlerde sony lg phlips arasında bence lg tv alınır. sonra özellik tasarım gibi sebeplerden dolayı sony zaten sony oledlerin ekranı lg üretiyor.
bir youtuber vardı philips aldım pişmanım diyordu
youtube
Sonu hüsran bir maceraya tıldım ama sonunda 65" Android TV Philips 65PUS8506 modelini satın aldım ve instagramda story olarak paylaştığımda takipçilerimden ç...https://www.youtube.com/watch?v=mNDQL4K7Mw8&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam nvidia shield gibi alet ile samsung hw 950 sound bar ile dts ses formatı oynatılıp g1 lg oled yayın alınamaz mı ?
-
Alınır. Shield i araya soktun mu tv nin akıllı bile olmasına gerek yok.
-
siz 4k 120hze odaklandınız diye önermedik nvidia shield samsung 950ye bağlanır her türden film ve ses dosyası oynatılır orada sorun yok
-
806 orta sınıf gibi biraz bahsettiğimiz 936 amiral gemisi modeli g1 ve a90j muadili
Maalesef Nvidia dahil hdr10+ oynatıcı yok
zidoo z9x var onunda stream lisansı yok netflix amazon hak getire bu açıdan tek kelime ile müthiş philipsin görüntü özellikleri ama yine de almadan araştırın derim lg ve sony karşışında dezavantajı olabilir neo oled olmalarına rağmen nit olarak oledler düşük kalır bir qled kadar hele ki neo qled kadar hdr başarımı beklenmez öte yandan artan parlaklık ekran yanması problemlerini iyice artırdı ek önlemleri var mıdır v.s. iyi araştırılmalı ben plazmacıyım bilirim illallah ettirmişti ekran yanması herşey siyah demek değildir
konu dağıldı soundbarcılardan özür soundbar tv eşleştirmesi babından okusunlar lütfen
konuyu biraz karıştırdım arkadaşlar k.bakmayın :)
Şu an son durum G1 LG OLED - Nvidia Shield - HW 950A şeklinde ,
Saygılarımla
-
Sn11r son güncellemeyi alan oldumu hergun bası söküp bekliyoruz yahu
bu formda baya bir tartışma dönmüş update gelen gelmeyenler paylaşımda bulunmuşavforums
LG SN11RG Owners Threadhttps://www.avforums.com/threads/lg-sn11rg-owners-thread.2293389/page-208
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 16 Aralık 2021; 8:22:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu an son durum G1 LG OLED - Nvidia Shield - HW 950A şeklinde
-
Şimdi bana gene update geldi woofer takiliydi ekranda Wf10 Wf20 yazdı woofer fişini çektim failed hatası aldım. 2 gün evvel woofer takiliydi gene failed uyarısı aldım .son bir kezdaha bu sefer fişi hiç cikarmiyacam deniyecem bakalım ne olacak . Şaşırdım artık ne yapacağımı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
hocam
teyp kablosu diye aratın
https://www.hepsiburada.com/aciko-220v-l-tip-teyp-power-tv-radio-kablo-ac-p-HBCV00000INSB9
hızlıca baktığımda bunu buldum belki daha uyguna bulursunuz n11 gitti gidiyor vs te.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh-r -- 16 Aralık 2021; 11:50:29 >
-
Evet bu modelden çok var ama sağ açılı olması gerekiyor.
Google görsellerde arayınca şu siteye denk geldim son kabloyu aldım :)
https://www.eskicievi.com/samsung-ue32h4000aw-led-televiziyon-orjinal-220-guc-kablosu-637.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X