< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fitamino -- 12 Aralık 2021; 23:15:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (984. sayfa)

-
-
Teşekürler öyle yapayım ozaman,son 1 haftadır şu sorun var ses cılız gelip sonra güçleniyor şarkı açarken webebini çözemedim yardımcı olurmu sunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tv nin ses ayarlarında HDMI cec menüsü vardı yanlış hatırlamıyorsam orayı kontrol edin. Ses çıkışınında HDMI ses sistemi seçili olduğundan emin olun.
-
Hocam cok az ses ayari var. Model philips pus8503.
Hdmi uzerinden ses vermiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam buldum easylink diye bisey varmis.
Philips tv soundbar baglayayan insanlar tv ayarlarindan easylink denen yere girip acik desin:)
HARD RESET var mı bu cihaz da
-
Ben kutusunu atmıştım evde koyacak yer kalmadığı için.
Bakalım bugün geldiklerinde tüm sistemi mi götürecekler yoksa sadece sub'ı mı alacaklar.
Bence sadece sub'ı almaları yeterli zira bar ve arka hop.lerde zaten bir sorun yok.
-
Eywallah teşekkür ederim tv sony marka 2020’serisi normalde yapmiyordu aman 2.1 hdm gecince nadir de olsa yapiiyor senin durum bendenn betermiş 😀
Sanırım barı da alacaklar. Sub'ı getireyim dedim çünkü, tüm sistemi taşıyamam, o zaman adresten alsınlar dedi konuştuğum görevli.
o konuda bir bilgim yok hocam.
bağlantı şeklinizi falan yazarsanız diğer arkadaşlar yardımcı olabilirler belki
-
Lg sn11r kullanıcıları son durum nedir?. Son güncellemeyi yapıp da sorunsuz kullanan varmi? Tam olarak belirsizlik var şu anda. Güncellemeyi yaparken subwoofer bağlantısını kesmemekten mi kaynaklanıyor bu sorunu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim SN11R da da ciddi bir bass problemi vardı sağolsun aldığım mağaza yenisiyle değiştirdi tekrar bende yeni geleni kurdum ve ne google home'a bağladım nede oda kalibrasyonu yaptım nede Wifi bağladım güncellemeyi yapmadım geldiği gibi yekten taktım şuan inanılmaz bir performansla çalışıyor youtube müzik platformu ile bluetoot da bile çok iyi iş çıkarıyor, bu arada dolby atmos videoları forumdan bir arkadaşım tavsiyesi ile usb'ye indirip xbox series x de çalıştırdım muazzam bir surround ses verdi ortalığı yıktı adeta 20 volume de bile, sizce netflix de atmos filmleri tv deki ve series x cihazımdakinden daha iyi bir şekilde ses ileten önerebileceğiniz bir kutu varmı arkadaşlar apple tv, nvida shıeld gibi yoksa netflix genel olarak mı sesleri iyi iletemiyor
-
hadi tekrardan hayırlısı olsun hocam.
sorununuzun çözülmesine sevindim.
tv nizden yada xbox ınızdan dolby atmos olarak aktarabiliyorsanız netflix i. başka bir cihaz alıp aktaracağınızdan çok abartı bir fark olmayacaktır bence.
not : mağzaya gerçekten sıkıntının soundbar da olduğunuda iletinde. başkasına satmaya falan uğraşmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh-r -- 13 Aralık 2021; 11:51:54 > -
xbox tan izlersem netflixi tv ye göre daha iyi bir ses alıyorum, sanırım ses iletimi daha iyi xboxun ancak saoundbar tv ye e-arc ile bağlı ses konusunda tv sanırım sadece bir aktarıcı görevi görüyor. Birde xboxu direk soundbara takıp deneyeceğim ne kadar farkedecek ama oyunlarda o zaman 60 fps de kalıyor 120 fps oynayabilmek için ayrı ayrı bağladım
Mağaza sanırım soundbarı direk LG ye gönderir, mağazada çok SN11R vardı benide depoya götürüp istediğim kutuyu seçtirdiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga Han06 -- 13 Aralık 2021; 11:56:46 > -
-
Ne gibi gelişme var Özcan hocam
Bana geçen hafta gelen update bu. Micom yenilenmedi ama aynen sizdeki gibi.
Siz yuklediniz mi bunu?
Siz guncelleme yaparken subwooferi çıkartmış mıydınız?
Bilmiyorumki hocam
Şuan update sorunu var zaten hiç yapmayı planlamıyorum böyle kalsın :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X