SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (986. sayfa)

-
-
Bende ve YT hocamda sub'lara hiç elektrik gelmiyor, arkasındaki ışıklar hiç yanmıyor.
Büyük ihtimalle pcb'ler arızalandı.
-
Masallah klipsch oldukca heybetliymis. Bar olarak bu kadar uxun beklemiyordum. Subin boyutu da harici sub havasi veriyor. Aslinda klipsch bu hybeti ve fiyati ile satinalma karari com daha zir karar verilecek bir model yurtdisi sartlarinda. Ayri sistem kurulabilecek bir paraya kompakt bir sistem ve ses olarak da avr'ye yakin bir noktada. Hanim faktoru olanlar hemen tercih eder de serbestisi olablar icin tam bir ezberbozan.
Saygilarimka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Birkaç gündür lg sn11r yi açmıyordum. Bu akşam gözü kararttim ve güncellemeye karar verdim. Cihaza wifi ye 5sn basarak reset attım. Telefon uygulamalarını silmiştim yeniden kurdum. Sounbarin subwoofer ini elektrikten çektim. Kurulumu ve güncellemeyi yaptım. Muzik ve filmlerde test ettim. Hiçbir sorun yok. Cihaz resmen sahlanmis bu son güncelleme ile. Subwoofer ve arkalar cosmus.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sağol hocam. Bekleyeceğiz, iyi düşünelim iyi olsun. En önemlisi sağlık olsun.
sk10y sahibi olarak uzun süredir sn11r güncelleme sorunlarını takip ediyorum. Arka kitleri kutudan çıktığı için sn11r'yi çok kıskanırdım, çünkü spk8'leri bulana kadar çok uğraşmıştım. Ancak bu güzelim cihazların teker teker arızalandığını görünce kıskançlığımı bir hayli baskıladı ve hatta durduk yere memnuniyetimi de arttırdı. İçten içe bana da bir güncelleme gelir mi? tedirginliğini yaşamıyor değilim.
-
Ben sabah bu güncellemeyi yaptım versiyon aynı. Yalnız anlamadigim az önce gene update yapmaya çalıştı ve arkasına update fail diye uyarı geldi ve birkere daha uodate yapmaya çalıştı bu sefer WO diye bir uyarı aldım bende subwoferin fişini çektim acaba onumu kastediyor diye . Sizin gibi wifi dugmesine basılı tuttum resetledim . Acaba niye böyle bir hata alıyorum anlamadım . Şu an Subwofer in fidini çektim sadece soundbar çalışıyor uodate gelirse diye .pirizdende çıkardım taktım.Acaba ne yapmam lazım bu durumda teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 13 Aralık 2021; 21:26:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Size de bir update gelip cihaz bozulursa bizler de sk10y almadığımız için memnuniyetiniz artarmi acaba diye icten içe düşünmüyor değilim.
@aykutx @ozcan69 ikinizde de update tam olmadığından güncellemeye çalışcak cihazlarınızı. Sublarınızı fişten çekin.
enson sürüm
main 212010
mivom 2110221
bu arada bende yazlıktan döndüm eve ilk iş modemi açmadan. Sn11r yi 3 kere resetledim. Komple internet bağlantısını kopardım home dan vs ten sildim.
halen ne olup olmayacağımbelli değilken n büyük tavsiyem bumherkeze.
macera aramaya gerek yok.
-
Hocam bu soundbar baya büyük gerçekten de en az 65 inç tv için uygun diyebilirim, ayrıca sub da avr pasif sub larına taş çıkartacak kalitede, ben 35 m2 salonda nigt 1 e alıp - 2 alıyorum filmlerde hocam siz düşünün. Surround lar için duvara düzgün bir duvar aparatı bakıyorum ama kır ortada saçma sapan 2 demir parçası bir dünya para tutuyor 😔
Son sürümün yine Atmos u batırdığı söyleniyor. Test edebilirmisiniz ? kuranlar
Q70R'nin arka hoparlörleri (SWA-8500s) için ayak almıştım ve memnun kalmadım. Hiç estetik, dekoratif durmuyorlardı. Online alışveriş mağazalarını gezerken raflı küçük çiçekliklere denk geldim, tam istediğim gibiydi. Bir çift aldım; simetrik kurdum, hoparlörleri kulak hizasına gelen raflara yerleştirdim. Çok kaliteli değillerdi ama hem işlevsel hem de dekoratif bir duruşları var. Rafları şimdilik boş sayılır; ilerde ikonik modeller, oyun-sinema figürleri ile doldurmayı düşünüyorum... Sitedeki ilanında büyük gibi duruyorlar ancak o kadar büyük değiller. (Alttaki evimden çektiğim fotoğraflardan yorumlayabilirsiniz.) Mantığı da basit, bir mobilyacıya gösterseniz size daha ucuza yapar. Koltuk arkalarında yeteri kadar alan varsa tavsiye ederim:
urun.n11.com
Çiçeklik 6 Bölmeli, Raf Metal Çerçeveli Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/bahce-aksesuarlari/ciceklik-6-bolmeli-raf-metal-cerceveli-P349884120
Evdeki hali ise bu:
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Josh-r hocam şu an modemi kapattım wifi tuşuna bastım şu an resette takılı kaldı tekrar fişten çıkardım taktım resete bastım tekrar hellodedi wifiye bağlandı arka kolonların fişini ve subwoferin fişini de cektim. Cep telefonundan LG wifi speakeride kaldırdım . Ozaman güncelleme gelene kadar Subwofer fişini takmayayim hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 14 Aralık 2021; 0:12:2 >
Hello diyince resetlenmi oluyor.
lg aoundbar uygulamasında falan görünmemesi lazım.
bazen resette kalıyor daha önce başıma gelmişti.
bu sefer 3 ünde de hello diyip wifi moduna geçti ama ne google home nede lg soundbar uygulamasında görünmedi.
-
-
Hocam tekrardan Resetledim kurdum .cep telefonunada tekrardan kurdum sadece Subwofer i fise takmadım update gelene kadar öyle kalsın değilmi yoksa ?? Teşekkürler
Walalah aben cep telefonuna falan bağlamadım. Komple internet bağlantısını kestim. Subın elektriği bağlı kullanıyorum. Yeni yazılım çıkmadı iki yazılımlada subı brick olan var. Macera aramaya gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh-r -- 14 Aralık 2021; 0:36:6 > -
Hocam bende aynı dediğiniz gibi şimdi tekrar modemi kapatip 3 kez Resetledim wifi speakeri telefondan kaldırdım elektrikten kullanıyorum ve subwoferin de fisini çektim güncelleme gelene kadarda takmiyacam tahminim yarın sabah tekrar gelir güncelleme gelir . Demekki ondan hata alıyordum ekranda WOF ve update failed hatası alıyordum. Hocam siz internet bağlantısını kesin dediniz ama . İnternet bağlantısı olmadan cihazın update almasi mumkunmu yoksa benmi yanlış biliyorum. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 14 Aralık 2021; 2:1:24 >
Son update geçtim bende bassta inanılmaz artış oldu filmlerde wf 3 bass 3 kullanıyordum şimdi 0 çektim ayarları. Soundbar sesinde azalma var, önceden 10.seviyede izlediğim filmi şimdi 20 de izliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X