< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 13 Aralık 2021; 13:59:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (985. sayfa)

-
-
Ben çıkartmadım. Çıkart diye bir mesaj da vermedi. Belki daha önceki güncellemede verdiyse onu bilmiyorum. Güncellemede sıkıntı olmamasına rağmen bir de baktım benim sub'dan ses gelmiyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası ben LG servislerinin Sub değişimi veya tamir yapacaklarını düşünmüyorum. Ya yeni ürün verirler. Ya da daha kötüsü fatura tutarı kadar para iadesi yapar. Benim fatura 5000 bin TL. Adamlar yeni ürün yerine fatura bedelini ödüyorum dese bisey yapma şansımız yok. O yüzden servise vermeye çekiniyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki güncelleme geldiğinde programda uyarı veriyor mu yoksa direk gincelleme mi yapıyor
Soundbari Açtığımda direkt kendiliğinden update diyor 2 dakika sonra connect diyor ve bağlanıyor .
Bugüne kadarda hiç bir uyarı vermedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 13 Aralık 2021; 15:20:23 >
Sub çalışmadığı için tahmin ettiğimiz gibi soundbar ile birlikte aldılar. Surroundlara gerek yok dediler.
O zaman durumlar karışır. Şu an ne kadar ki bu cihaz? Fatura tutarı benim de düşük.
Ya yapacak birşey yok, soundbar falan almam bir daha zaten öyle bir durum olursa. Bir senede bozuldu.
Vatan ve Teknosa da en son fiyat 9599 TL ama stok yok. Lg yeni cihaz stokta yok diyip fatura bedelini iade etme hakkına sahip. Böyle bir durumda çok zarariniz olur. Yeni bir soundbar almasaniz da yine zararda olursunuz. 1 sene önceki 5 bin TL ile şimdi aynı değil ki.
Çok geçmiş olsun hocam,eski sistemler taş gibiydi bir tane edifer var bende hala ilk günkü performans ta 10 senelik,, böyle güzel bir aleti nasıl sorunlu çıkarıyor lar anlamıyorum
Evet zararda olduğumun farkındayım ama iki seçenek oluyor o zaman. Ya para iadesi ya da bası çalışmayan soundbar. Bekleme şansı verirlerse stok gelene kadar bekleyeyim. Onun dışında lg bas modülünün pcb board'unu bulup kendim değiştirmem gerekir. Türkiye'de nereden bulabilirim, oluru var mıdır bilmiyorum. Bulursam kendim değiştiririm zor değilmiş. Siz ne önerirsiniz :) sorunlu bir dönemdeyim kendimi bununla üzmek istemem açıkçası. Keşke son fiyatı baz alsalar iade ederken :))
Sağolun. Şansımıza böyle birşey oldu maalesef. Eskisi gibi yapmıyorlar artık. Samsung tv var bende, onda da garanti biter bitmez led yerleri belli olmaya başladı. Artık kısa ömürlü yapıyorlar millet yenisini alsın kısa zamanda diye. Görünüşte taş gibi ama çok narin ve nazik ürünler üretiliyor. Hevesimi aldım soundbar olayından. Stereo sisteme geri dönerim ne yapayım.
@YT hocam
morelinizi okadar çabuk bozmayın.
yurt dışı froumda servis tarafından pcb si değşende var. kendisi pcb yi değiştirende. pcb kodu başlıkta mevcut.
ayrıca lg tüketici haklarına göre 10 sene bu ürünğn yedek parçasını bulundurmak yada bulmak zorunda.
bir şekilde tamir eder. ha tr da değil yurtdışından gelicekse parça biraz süreç uzar.
-
Bende de sadece bari ve subi aldilar. Digerleri duruyor.
Elektrikten kaynakli buyuk bir yanik yoksa garantiden degisim yapilir dedi gelen gorevli.
Parca varsa 3-7 gun icinde hallederiz diye ekledi.
Parca yoksa ucu acik tabii. :)
Ben bu ürünü samsung hw-q950a nin arka hoparlörleri için aldım. Samsungun arka hoparlörlerinin ağırlığı 1800 gr. Ama bana pek sağlam gelmedi. Bağlantıyı yaptıktan sonra elimle biraz salladım ve ayak öne doğru düşecek gibi oldu. O yüzden telle duvara sabitledim. Sizin arka hoparlörler daha ağırsa daha büyük problem olacaktır bence. Bunu göz önünde bulundurun derim. Bu arada ürünle beraber gelen vidalar hoparlörler için uygun değildi. Elimdeki farklı vidalarla sabitledim
Ben de q950a için aldım. Hafif çarpmada düşecek gibi mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belki ben takıntı yapmış olabilirim ama bana öyle geldi
Lg Sn11r için Sub larda problem olan arkadaşlar. Sizin Sub lar da hiç ışık yanmıyor mu ? Yani elektrik yokmuş gibi. Bende ki sorun Sub in ışığı bağlantıya hazır şekilde hızlı hızlı yanıp sönüyor ama bir türlü Bar ile eslesmiyor. Deneme için arka Surround hoparlör un pairing tuşuna basılı tuttum. Hızlı hızlı yanmaya başladı. Bar in fişini takip çıkarınca otomatik bağlandı. Ama ne yaptıysam Sub bağlanmıyor.
Vida olarak nasıl birşey almak lazım, kutunun içinden çıkan vidalar vardı sanki onlarla da olmuyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet kutudan çıkanlar küçük kalıyor, ayakla gelenler de büyük kalıyor, öyle hatırlıyorum. Elimdeki vidalar ile denedim uygun olanı somunla beraber sabitleyebildim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X