SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (982. sayfa)

-
-
sitesindeki resimlerde ki ayak çok güzel orijinal klipsch mi ki acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eyvallah hocam...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazlar hayirli olsun..keyif alinan cihazlarin kullanimi da anlatimi da baska olur. Gule gule kullanin.
Çok haklısınız, teşekkürler hocam...
Hayırlı olsun yeni cihazlarınız. Güle güle kullanın.
herkese yeni cihazları hayırlı olsun. güle güle iyi günlerde keyifle kullanın.
biz sn11 güncelleme sorununa daldığımızdan keyifli gelişmelerin biraz geç fark ettik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam açıkçası sizler bu şekilde sorun yaşarken benimde canım sıkılıyor, bu kadar para verdiğimiz ürünleri keyifle kullanmak isterken bu şekilde durup duruken sorun yaşamak çok can sıkıcı oluyordur, umarım herkes cihazlarını en kısa zamanda keyifli şekilde kullanabilir. İyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faenal -- 11 Aralık 2021; 21:43:10 >
Çok teşekkür ediyorum hocam...
Hayırlı olsun, güle güle kullanan. Ben bunu sipariş verdim gelince fotosunu eklerim.
gittigidiyor
Sonorous SP 200 B-BLK Hoparlör Ayakları Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/sonorous-sp-200-b-blk-hoparlor-ayaklari_pdp_737437331
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 11 Aralık 2021; 22:5:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
ürün gelince görüşlerinizi yazarsınız. duruma göre sipariş veririm bende
bu üründe fena değil gibi
-
Beyler şöyle bir sorun yaşıyorum sound barı hdmi ile bağladım tv uyarı verdi ARC olan sokete takın ( HDMI4) diye , taktım ses geldi ama tv kapatıp açtım hdmi4 de olmasına rağmen aynı uyarıyı verip sesi kesti. 0 dan cıkarıp takınca ses geliyor ama tv kapatıp açınca uyarı geliyor.
Neden böyle bir durum var çözemedim farklı hdmi denedim aynı .
-
tv nin ve soundbarın marka, modelini yazarsanız daha iyi olur kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam
Hocam bir sorunum var anliyorsanız normalde hdm e arc ile bagli cihaz hdm kabom paugge kaliteli fakat arada bir cihaz optik modunda kaliyor yeniden başlatınca resetkeyince duzeliyor bunun bir cozumu varmi aceba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O banada oluyor kumandadan hdmı 2 yapıyorum her açılışta
Benimkisi resetlemeyince ses gelmiyor sizinki yine iyiymis aceba sebebi ne ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında pek marka ile alakalı birşey miş gibi gelmedi ama yazayım belki faydası dokunur.
Tv 55Q60R
SOUNDBAR https://www.hepsiburada.com/pioneer-sbx-n700-270w-soundbar-pm-evpiosbxn700
Tekrar anlatayım Arc özelliği olan HDMI takılı soundbar. İlk takışta sorunsuz çalışıyor ancak tv kapatıp açınca TV ekranında "arc destekli hdmi bağlı değil" diye uyarı veriyor ve ses vermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 12 Aralık 2021; 11:22:12 >
-
benim başıma şöyle bişey geldi. tv ye digitürk kutusu bağlı, tv de arcden sounbara bağlı. normalde tv yi açınca sounbarın arc ye geçmesi gerekiyor fakat hdmi görmüyor ve optik de kalıyodu. barı açıp kapatınca düzeliyordu
sorunu digitürk kutusu çıkarrıyormuş araya hdmi çoklayıcı koyup digitürkü çoklayıcıya, onuda tv bağlayınca düzeldi
bazen bu tarz çakışmalar oluyor
böyle bişey deneyebilirsiniz birde tvnin hdmi cec ayarlarına bi bakabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X