Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (981. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
40.635
Cevap
596
Favori
1.970.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
77. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 979980981982983
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Sn11r nin Sub da sorun var. Güncelleme den önce sorun yoktu. Bende ki sorun Sub in ışığı yeşil sabit yanmasına rağmen yani bağlı gözüküyordu. Ama Sub dan ses gelmiyordu. Sub ve Bar in fişini çıkarıp takınca düzeliyor. 1 gün geçiyor yine aynı sorun tekrarlıyor. Yine aynı şeyi yapıyorum. Bir kaç kez pairing tuşuna basarak yeniden eşleştirme yaptım. Bir süre normal gidiyor. Sonra yine yeşil ışık sabit yanmasına rağmen ses yok Sub dan. Hatta bazen sub devreye girdiği ilk anda pat pat pat gibi sanki bass patlakmis gibi bir ses olur ya o şekilde geliyor 10 saniye sonra normale dönüyordu. Ve sorunsuz çalışıyordu. Az önce yine pairing tuşu ile yeniden eşleştirme yapayım dedim. Şimdi hiç bir şekilde bağlanmıyor. Yeşil ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor. Ama eşleşme yapmıyor. Bu arada bana dün gelen güncelleme hala gelmedi.
    Gerçekten bir güncelleme ile Sub lari Brick hale getirdiler. Şimdi nasıl tekrar eşleştirme yapabilirim. Cihazı sıfırladım. Sub in pairing tuşuna basılı tuttum. Yok bir türlü olmuyor. SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• cchacalls kullanıcısına yanıt
    üstad resimdeki yazanları bi denermisin. google çevirisi idare et
    209. sayfa Mr Protector adlı kullanıcı paylaşmış

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

• Bana da guncelleme gelmedi daha. Cihazda da sorun yok

• srknzr S kullanıcısına yanıt
    Üstadım teşekkür ederim. Bende zaten bu adamın yaptığı şekilde yapıyordum günlerdir. Benim için günlük rutin olmuştu. Ama şimdi pairing olmuyor. Yeşil ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor. Cihaz ile eşleşmiyor. Şunu soracağım sana. Normal çalışan bir sistem de yeniden pairing yapmak isteğimiz de arkada pairing tuşuna basılı tutuyorduk değil mi ? Tuşa basili tuttuktan sonra bar in fişini çıkarıp takma var mıydı? Yoksa sadece pairing tuşuna uzun basınca yeniden eşleştirme otomatik olup yeşil ışık sabit yanıyor mu ? Benim şu anki durumda pairing ışığı zaten hızlı hızlı yanıp söndüğü için tekrar basili tutsam da farklı bisey yapmıyor. Tekrar eşleştirme yapar diye bir kaç kez sıfırladım. Yok olmuyor.

üstad bağlı değilse ses gelmiyosa sadece basıp bırakıyoduk. (hızlı bişekilde yanıp sönmuyosa basılı tutuyoduk) fişden çıkarma değilde kapalı oluyodu bar ışık hızlı yanıp sönmeye başladığında açıyoduk barı.
    ben bi ikş sefer bu şekilde eşleştirmiştim. fişten hiç çekmedim subı

• aykutx kullanıcısına yanıt

Wifi tuşuna basılı tut resetle . Sonra programlaö tanıtma

Ya komple sistemim wifi simi kes yada sub ın fişimi çek bence

• Ben cihazı wifi den bağlayamamıştım bluetooth ile bağladım. Bugün ses ayarlarını değiştirmek için lg sound bar uygulamasını açtım bir baktım tanımlı cihazım silinmiş. Telefon üzerinden bluetooth aktif olduğu halde görmüyor cihazı. Acaba bu update sorunlu diyemi ?
    Benim cihazda herhangi bir sorun yok bass vs sorunsuz çalışıyor ama uygulama connect olmadan versiyonada bakamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu SN11 deki bass sorununu bir tek benmi yaşıyorum bilmiyorum ama sub çalışıyor ve bağlıda ancak +6 yapsam bile hiç vurmuyor ama bir ses geliyor kulağımı götürünce youtube den direk bass müzik açıyorum sadece onda biraz vuruyor satın aldığım yeri aradım dedim bass hiç yok ürünü güzelce tekrar kutusuna koyun getirin başka soundbarla değiştirelim dediler, şimdi kara kara düşünüyorum clio içine sığarmı bu soundbar kutusu ile alırken kango ile gitmiştim:))

• Klipsch 1200 alanların geldi mi? Nasıl ses?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

• Tolga Han06 T kullanıcısına yanıt
    Arka koltuk yatiyormu?

• aykutx kullanıcısına yanıt

araç clio arka koltukları yatmıyor, ön koltuk yatsa sığarmıki acaba

• cihaz dün geldi. kurduğum oda 12m2 ,ilk izlenimlerim, sub çok güçlü. ayarlardan -6 ya getiriyorum. sallanıyo ortalık. 2-3 dolby atmos film seyrettim, gayet iyi. soundbarın mazeme kalitesi efsane. kullandıkça daha detaylı yorumları paylaşıcam

• MarvelX kullanıcısına yanıt

Normal tv izlerken ve filmlerde dialog olayı nasıl?

• Tolga Han06 T kullanıcısına yanıt

Arka koltuk yatmıyorsa sığmaz.

Yorumlarınızı bekliyoruz hocam,

ben özellikle düşük ses de ve aksiyonlu sahnelerdeki diyalog kalitesini çok merak ediyorum.

• Arkadaşlar Cinema 1200 dün sabah geldi ve en azından bir kaç film, spor, TV kanalı ve müzik dinledikten sonra yorum yapmak istedim. Klipsch Cinema 1200 ile Samsung Q950a deneyimlemiş biri olarak, öncelikle 12 cm lik subwooferı ile bence klipsch kıyas etmeyecek kadar önde diyebilirim(Samsung Q950a sonda kullanıyordum ve başarılı bulmuyorum pek açıkçası) , soundbar ın ses kalitesine gelecek olursak tabi bu göreceli ama klipsch sinema salonlarındaki ki ses rengine daha yakın Samsung Q950a ya göre, benim deneyimlediğim kadarıyla atmos işinide bence olabildiğince iyi yapabiliyor ki buda göreceli, Samsung Q950a nın müzik konusunda ise streo modun klipsch ten daha iyi diyebilirim ama bunun dışında özellikle tv diyalogları ki klipsch te diyalog özelliği var 3 kademeli, özetle Cinema 1200 film için bence Samsung Q950a dan iyi bir sistem, özellikle bas konusunda memnun edemeyeceği kimse olamaz bu kadar iddialı konuşuyorum 🙂 ama fiyat performans konusunda Samsung Q950a nın Türkiye şartlarında klipsch ten iyi bir fiyatlandırma ile sarıldığından araların da öyle 10 bin fark edecek bir durum da yok kesinlikle. Yine farklı bir şey merak edip sorusu olan olursa seve seve cevaplandırabilirim.

• ben direk klipsch 1200 aldıgımdan, diğer sistemlerle kıyas yapamadım. Ama faenal arkadaş oldukça tecrübeli bu konuda.

Yorumlarına katılıyorum, özellikle diyalog lar çok net. Sanırım en çok merak edilen konuydu. Sub zaten başka bir dünya...

gece modu 1den kullanabiliyormuş normal kullanıcılar o kadar diyorlar subı boşuna değilmiş demek ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 979980981982983
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.