Siz deyince üye olayım dedim ama zaten 2016 da üye olmuşum |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (980. sayfa)

-
-
evet
main i almış
main 2112010
micom 2110221
chromecast 1.52.246654
micom u da bir kontrol et hocam
kutusunu atmışmıydın hocam
-
aynen güncellenmemiş eski sürüm
-
Micom daha almadı. Kutusu duruyor, kutusuna mı koymalıyım?
-
2 gündür evde yoktum. Bu akşam eve gideceğim lg sn 11r yi nasıl guncelleme mi oneriyorsunuz bu durumda?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben teahir urunu almistim. Dolayisiyla zaten ustunde bazi cizikler mevcut. O kisim cok sorun degil benim icin ama servis ne karar verecek onu cok merak ediyorum.
Pazartesi gunu icin ben de randevu aldim Evser’den.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selam üstad sabah biraz baktım linkini attığım konuda güncelleme sırasında uyarı veriyomuş woofer bağlantısı kesin diye fişten çekip, güncelleme bittiğinde tekrar taktıklarında bi sorun yaşamamışlar.
bana göre bi süre daha wifi bağlantısı kapalı tutup bi sorun olmadığına emin oldukdan sonra güncelleme yapmak daha mantıklı geliyor.
şöyleki güncellemeler bize daha geç geliyo gibi.
belki lg bu hatalı sürümden sonra yeni bir tane yayınlamıştır düzeltme gibi, onda uyarı veriyodur ve yurtdışı bu güncellemeyi alıyodur tam bilemiyorum
bizde sorun yaşayan arkadaşlar sub ın bağlantısını kes uyarısı ile ilgili birşey paylaşmadılar ya uyarı vermedi yada gözden kaçtı bilemiyorum.
ama riske girmeye değmez bence
bence kutusuyla teslim edin hocam.
daha sağlıklı olur. bende atmam böle yada taşınma durumu vs için kutularını ürünlerin
-
üstad parçanın stok durumunuda sorun bence.
yılbaşı dönemindeyiz yurtdışında çoğu yerler tatile giriyor. servisin elinde yedek parça yoksa tedarik süreci uzayabilir, servisde bekliceğine gözünüzün önünde dursun
vallaha bende yazlıktayım. p.tesi dönücem eve. şuan elektrik kablosu bile takılı değil sn11r nin. eve varıınca ilk yapacağım şey sn11r yi resetliyip wifi den çıkaracağım. şu sıkıntıkalr çözülene kadarda bağlamayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh-r -- 10 Aralık 2021; 16:59:25 > -
Soundbarın mı var derdin var arkadaş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
deponun taaa dibine koymuştum kusutusunu. bana yeni bir iş daha çıktı haftasonu...
-
aynen vallaha. bu arada torrent bilgilendirmesi için teşekkürler.
-
Diğer yabancı forumda okuduğum kadarıyla güncellemeye bağlı subwoofer problemlerinde arka taraftaki ışık yanmaya devam ediyor ama bağlanmıyor sub. Bendeki sub'da ışık mışık yok. Fişi çekince 20 sn sonra falan ince bir vikleme sesi geliyor sadece. Yedek parça yoksa da zaten gelene kadar bayağı bekleriz biz.
-
rica ederim bir de sevdim 4k remuxlar hep free görünüyor eğer indirdiğiniz filmi 3-5 gün silmezseniz sonsuza kadar atmazlar ratio filan derdi yok görünüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Size zahmet banada özelden yazın şu torrent sitesinin adını gönderdiğin link boş çıktı bende üye olayım eğer yer varsa
Eyvallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 10 Aralık 2021; 19:56:47 >
Lg sn11 de wifi nasıl kapatılır?
Bende son sürümün yarısını bile almadı cihaz.
Durup dururken gitti alet.
@srknzr in dediği gibi, Noel dönemine denk geliyoruz, üstüne kur artışı falan fıstık derken uzun bir süre bekler miyiz acaba?
Servis ürünü merkezine götürüp incelemeden parça stok bilgisi vermez sanıyorum.
Kötü oldu gerçekten.
-
-
aynen kontrol edip arzayı tespit edip ona göre bilgi verirler.
prosedürü bimiyorum ama
arza tespitinden sonra parça gelene kadar ürünü size verirlermi tam bilemiyorum. müşteri hizmetlerine sormanızda fayda var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X