Ben de evseri arayayım o zaman. Bakalım ne yapacağız. Güncelleme: EVSER'i aradım, önce bas modülünü getirmeniz yeterli dedi. Sonra teyit etmelerini istedim. Bütün cihazı almaları gerekliymiş. Pazartesi günü için randevu verdiler, gelip alacaklar. Kurulumu da onlar yapmış benim soundbar'ın. Bakalım artık göndereceğiz herhalde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YT -- 10 Aralık 2021; 12:1:13 > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (979. sayfa)

-
-
Bütün parçaları alacaklarsa çizip bozmasınlar soundbar'ı. Nasıl güveneceğiz acaba? Daha önce başına böyle birşey gelen oldu mu ya da ne yapmalı bunun için?
-
Beni aramadılar hala. Birazdan ben arayıp randevu kısmını netleştireyim.
Bu arada arızayla alakalı birşey söylediler mi size?
-
Benim cihazı çizik olarak getirmişlerdi ; yeniden geri yolladım kasa değiştirip yolladılar
cihazı yollamadan önce video ve fotoğraf ile kayıt altına alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok arıza ile ilgili birşey söylemediler. Sadece randevulaştık. O da ben teyit istedim öyle oldu. Yoksa bas modülünü al gel diyordu oradaki arkadaş.
-
Ya hiç haz etmediğim olaylar. Ne yapacağız bakalım. Allah sonumuzu hayır etsin :)
-
****'de krismıs kampanyası var üye alımı açık duyduk duymadık demeyin sonra sorumluluk kabul etmem
-
cihazı güncellenmemiş arkadaşlar güncelleme ilgili güncellemiyi yaparken subın fişden çekildiği takdirde güncellemenin sorunsuz bittiği ve sub tekrar bağlandığında normal olarak çalıştığını paylaşmışlar.
sayfa 207 den sonrasıns bi bakın istersenizavforums
LG SN11RG Owners Threadhttps://www.avforums.com/threads/lg-sn11rg-owners-thread.2293389/page-209
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
sanırım bu topic anonim bölümde
son mesaja bakın hangi torrent sitesi diye
-
ayrıca güncelleme sırasında barda uyarı çıkıyormuş woofer bağlantısını kesin diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
getir götürü bile eziyet Allah yardımcınız olsun
-
Çok kolay gözden kaçabilecek bir durum. LG fw güncellemesini tam test etmeden yayınlamış bu durumda.
-
büyük ihtimal.
keşke bozulan sub. bu şekilde düzebilseydi ama bunla ilgili bşey yok bikaç kişi servisde parça değiştiğini yazmış.
çok cansıkıcı bi durum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet. Maruz kalanlar umarım en azından sadece getir götür yaptıkları ile kalıp ücretsiz bir şekilde sorunu çözerler.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ustuner -- 10 Aralık 2021; 14:15:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en son sürüm bu
main 2112010
micom 2110221
chromecast 1.52.246654
hocam.
-
Canı sıkılan arkadaşlar için bir müzik koyayım
Allan Taylor
Dedicated to...
DSD64 formatında formatı çalabilen bir player ile keyifli olur
mega.nz
215.95 MB file on MEGAhttps://mega.nz/file/vwI1QY6R#-YCdwPx5vnBQ3weiP7weYEbpbeQLypAvHEkfG-75JaQ -
Sağolun. Haftasonu streç film alıp komple saracağım cihazı.
-
Benim cihaz main'de 2112011'i aldı dün sabah. Son sürüm sanırım 2112011
-
Ozaman güncelleme olmamış doğrumu bende ki hala eski sürüm mü ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X