Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (978. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.638
Cevap
596
Favori
1.970.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 976977978979980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar herhangi bir sıkıntı yok bende çok şükür ama genel olarak bir sıkıntım var:) sony soundbardan sonra SN11 in bass yok gibi ne yapabilirim bir önerisi olan yokmu sony daireyi titretiyordu 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rapBiTT kullanıcısına yanıt

vallaha iletişimşn varsa kurmbence.

senin cihaz olmasa bile bütün dünyada var yazılım güncellemesinde sıkıntı. Senin cihazda girer aralarına.

hemde tr daki arkadaşlara yol göstermiş olursun.

• mesido kullanıcısına yanıt
    18000

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga Han06 T kullanıcısına yanıt

Senin subta bağlı değil herhalde hocam 14 günü geçirmeden arızalı diye geri ver.

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    Sub a kulağımı getiriyorum ses var ama acaba yapısımı bu diyorum surround kapatınca az daha artıyor ama 2+1 sony ile alakası bile yok

• arkadaslar amazondan aldigim bose soundbar 500 ve bose bass module 500 u ayni anda iade etmistim.

bass module ucreti iade oldu ama soundbar halen olmadi.ayri ayri iade kodu ile yollamistim.

sizce sikinti var midir? acaba depo tek urun olarak mi teslim aldi?

• Tolga Han06 T kullanıcısına yanıt

Sub ayariniz kacta, konumu defistirmeyi denediniz mi? Subwooferin yeri standart degildir. Bazen odanin yapisi nedeni ile reverse ayari bile vardir avrlerde. Genel okarak ise kulaginiz siddetli basa aliskinsa lg bu tarz ses vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    +6 da en sonda yer olarakta soundbarın solunda bana görede soundbarın sağında konumlu şimdi bağlantısını kestim tekrar bağlayım diye sub arkasındaki yeşil tuşa basılı tuttum bu seferde tekrar bağlanmıyor:))

• Shafter kullanıcısına yanıt
    üstad amazonda sıkıntı olmaz merak etme. ara müşteri hizmetlerini sorunu bildir hemen yardımcı oluyorlar. amazondaki müşteri memnuniyeti hiçbiyerde yok için rahat olsun.ben bikere telefonda görüşürken daha para iadesini yapmışlardı hemde satıcı amazon bile değildi. o yönden amon çok iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar soundbarda bişey yaptım reset yazısı çıktı ve hiçbirşekilde gitmiyor ve ses de boğuk gelmeye başladı başına gelen varmı böyle birşey

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Daha önce tecrübe ettiğim bir olay. Aynı anda, aynı depoya ulaşmış olsa bile aynı anda gerçekleşmiyor iadeler. 3 iş günü içinde(muhtemel yarın) o da iade olur

• eiskent E kullanıcısına yanıt

polk audio magnifi mini bunun yerine tercih edilecek bu gibi ürün varmı başka fiyatı 10 bin civarı olan

• merhaba arkadaşlar bende film ve oyun oynarken kullanmak amacıyla bi ses sitemi düşünüyorum ister hoparlör deyin ister 5+1 daha önce logitech z906 lg soundar bar 5.1 ve harman kardon aura studio 3 gibi ürünler kullandım ama filmlerde boguluyor gibi film müzigi hep daha yüksek cıktıgından konusmalar boguluyor filmdenmidir ses sistemindenmidir onuda bilmiyorum ve anladıgım bir konu değil bilgili arkadas varsa yardımcı olabilecek şimdiden teşekkür ederim

• Lg sn11r guncelleme yapanlarda son durum nedir?

• Sub'ı sabah tekrar kontrol ettim ama ışık yoktu.

Sadece sub'ı aldım yanıma, gün içerisinde yetişebilirsem servise bırakacağım.

Abdullah beyle yazıştım ancak anladığım kadarıyla süreçte LG tarafından pek bir destek alamayacağız.

Müşteri hizmetleriyle yazışıyorum şu an, servisin eve gelmek istemediğini ilettim. Servisle irtibat kuracaklar.

Bundan birkaç sene önce Z906'nın pcb'sini 700 küsür liraya değiştirmişlerdi. Bakalım bu sefer ne kadar fatura çıkaracaklar.

selam. bunun için ücret ödemeyi kabul etmeyin sorun sizle alakalı değilki gelen güncellemeden sonra oldu. yurt dışındada bir çok örneği var ve illaki lg geri bildirim yapılmıştır ve onlarında bilgisi vardır.

• Az önce görüşmeyi sonlandırdık. Son durum şu şekilde;

Öncelikle servis özür dilemiş hatalı bir bilgi verildiği için. Tekrar kayıt açıldı ve randevu için arayacaklar beni.

Sorunun yazılım kaynaklı olup olmadığını benim teknik olarak ispat etme şansım yok ama bu şekilde çok fazla kullanıcı var dedim.

Teknik servistekiler detaylı görebiliyorlar, yazılım kaynaklı olduğu için ücret ödemezsiniz dedi müşteri temsilcisi.

Şimdi servisin beni aramasını bekliyorum.

Ama daha önce de dediğim gibi ücretsiz şekilde kurtulabileceğimizi pek sanmıyorum açıkçası.

Merhaba, siz hangi servis ile iletişime geçtiniz? Ben lg müşteri hizmetlerini aradım. Servisle iletişime geçtiler. Servis eve gelirse para alır vs birşeyler söyledi. Daha sonra siz servisle görüşün dedi evser teknik servisinin numarasını verdi. Ben daha aramadım. Anlamadığım konu cihaz durduğu yerde kendiliğinden bozuldu, ve alalı daha yeni bir sene oldu. Neden para ödeyeceğiz ki, bizim hatamız yok bence.

• Dün ilk etapta Evser'i aradım. Onlar soundbar için eve gelmiyoruz dediler.

Bugün LG müşteri hizmetleriyle görüştüm ve teknik servisin soundbar için eve gelmediğini söylediğini ilettim.

Bunun üzerine Evser'le görüştüler. Zaten müşteri temsilcisi cihazınızın boyutu büyük, bunu götürmeniz mümkün değil dedi.

Tekrar kayıt açtı, büyük ihtimalle Evser üzerinden açmışlardır. Şimdi randevu için aramalarını bekliyorum.

Hatayı bize voltaj dalgalanması, elektrik gidip gelmesi, kullanıcı hatası vs diye ihale edecekler gibi geliyor.

Yazılım yüzünden bozulmuş diyeceklerini sanmıyorum ama umarım LG bu şekilde bir bilgilendirme yapmıştır.

• 
Sayfa: önceki 976977978979980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.