Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (878. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: grand3 , grand3 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.618
Cevap
596
Favori
1.969.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 876877878879880
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fixed frame alacak olsam TR dışından almak zaten. Dediğiniz gibi gerdirme vs. sorunları ayrı dert olur. ALR perde Boyutdijital' de gördüm.

100 inch 7700TL ve 120 inch 11700TL civarı. Şimdilik önce kendi Specta 265x120 Motorlu projeksiyon perdem ile bir deneyeceğim.

ALR perde iyidir hoştur ama fiyatı gerçekten yüksek. Gerçek kullanımda nasıl bir fark yaratır bilmiyorum.

Kendi perdem de kötü bir perde değil sonuçta. Projeksiyon kullanılan odanın camlarında karartma perdesi de var.

Gündüz ortamında odayı komple karanlık yapabiliyorum.

Media player olarak bende de Shield TV Pro var. Ses sistemi de SN11R olacak gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 20 Mayıs 2021; 13:33:33 >
  • Arkadaşlar sn11r güncelleme için bastıralım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta 7050 TL ye Ankaradan sn11'i aldım, sorunsuz İst'a geldi. Hdmi, akım ö. priz, ayak vs derken dün kurulumu yaptım nihayet. Arkalar sonorous sp 100 lerin üstünde. Bana gör cihaz f/p olmanın çok üstünde bir performans formunda. Özellikle kayıpsız atmos ve truhdler çok tatlı, berrak, dengeli. En büyük endişem popüler endişe olan 'bass' mevzuuydu bana gayet yeterli ve uyumlu geldi. 0-1 aralığı gayet tatminkar ve max seviye 5 zaten. Standart ve bass modunda müzik keyfi de beklediğimden iyi. Özellikle tidal master da kaydadeğer güzel bi deneyim yaşadığımı söyleyebilirim.

(XH9096 / Shield tv / SN11 / PS) İnce ayar yapmadım henüz haftasonu kurcalicam. Ve malesef programı telefona (iph) indirmeme rağmen sn11 i tanıtamıyorum, 'gizlilik - yerel ağ' dan açık yapın diyor ama açık olmasına rağmen son tahlilde işlemi tamamlayamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alparslan yagmur -- 21 Mayıs 2021; 12:11:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslan yagmur

Geçen hafta 7050 TL ye Ankaradan sn11'i aldım, sorunsuz İst'a geldi. Hdmi, akım ö. priz, ayak vs derken dün kurulumu yaptım nihayet. Arkalar sonorous sp 100 lerin üstünde. Bana gör cihaz f/p olmanın çok üstünde bir performans formunda. Özellikle kayıpsız atmos ve truhdler çok tatlı, berrak, dengeli. En büyük endişem popüler endişe olan 'bass' mevzuuydu bana gayet yeterli ve uyumlu geldi. 0-1 aralığı gayet tatminkar ve max seviye 5 zaten. Standart ve bass modunda müzik keyfi de beklediğimden iyi. Özellikle tidal master da kaydadeğer güzel bi deneyim yaşadığımı söyleyebilirim.

(XH9096 / Shield tv / SN11 / PS) İnce ayar yapmadım henüz haftasonu kurcalicam. Ve malesef programı telefona (iph) indirmeme rağmen sn11 i tanıtamıyorum, 'gizlilik - yerel ağ' dan açık yapın diyor ama açık olmasına rağmen son tahlilde işlemi tamamlayamıyor.

öncelikle yeni oyuncağınız hayırlı olsun hocam.

ilk önce google home uygulamasına tanıtın hocam soundbar (ios ta var)

sonra LG Sound Bar uygulamasını yükleyin ona tanıtın. yeni çıktı bu uygulama diğeri iptal olucak yakında.

• Çok teşekkür ederim. Evet şimdi hatırladım home yükle uyarısı çıkmıştı ve sanki yüklemiştim ama emin olamadım eve geçince hemen bi dediğiniz gibi deneyim bakalım inş olur. Sağolun.

• alparslan yagmur kullanıcısına yanıt
    memnun kalmanız ne güzel sanki biz almış gibi seviniyoruz cihaz alıp memnun kalan arkadaşlar olunca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    tekrar hayırlı olsun kardeşim. sendeki nvidia shilde ki (2016 modelmiydi) netflixden atmos sorununda bi gelişme varmı yoksa o model shilde netflixden atmos desteklemediği kesinleştimi
    @sadays bu konuyla ilgili bir bilgin varmı üstad

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknzr

tekrar hayırlı olsun kardeşim. sendeki nvidia shilde ki (2016 modelmiydi) netflixden atmos sorununda bi gelişme varmı yoksa o model shilde netflixden atmos desteklemediği kesinleştimi
    @sadays bu konuyla ilgili bir bilgin varmı üstad

2019 harici diğer 2017 ve 2015 te kendi netflix uygulaması ile dolby atmos ses alınamıyor.

kodi üzerine ekleti ile alabiliyorsun dolby atmosu 2015 ve 2017 nvidia shiled tv lerde.

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    biz zor yoldan tecrübe ettik bir saat uğraştık telefonda en son tvden alıp shilden alamayınca atmosu heralde desteklemiyo dedik alparslanın bi kaç arkadaşı desteklemiyo olabilir dedi. emin olduğum iyi oldu saolasın.

• shield pro 2019da atmos sorunu mu varmış ilk defa duydum

• shield pro 2019da atmos sorunu mu varmış ilk defa duydum

• sadays S kullanıcısına yanıt
    2019 değil 2016 ydı sanırım alparsanınki netflixden atmos desteklemiyordu

• quote:

biz zor yoldan tecrübe ettik bir saat uğraştık telefonda en son tvden alıp shilden alamayınca atmosu heralde desteklemiyo dedik alparslanın bi kaç arkadaşı desteklemiyo olabilir dedi. emin olduğum iyi oldu saolasın.

arayıp sorsaydın ya :)

aklıma geldide geç saatti rahatsız etmeyim dedim

• quote:

aklıma geldide geç saatti rahatsız etmeyim dedim

whatsapp dan dürt bir dahakine :)

• 👍

• Aynen Serkan hocayla bi gece mesaisi yaptık sağıolsun:))

@oup59 üstat teknik bilgiyi iletti de reddit’ten öyle tahminlerimizi netleştirmiş olduk. 2016 shiedl netflix için eski modelin pasthrue olduğundan atmos vermediği anca plugin 3.parti çözüm ile kodi üzerinden mümkün..

Ama prime de sorun yok. Tv’nin kendi netflixinde yine sorun yok (xh9096)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • srknzr S kullanıcısına yanıt
    Tekrar sağol hocam😎👍🏻

Biz de dürterbiliriz yer yer:)

sende saol üstad zevkle

• 
Sayfa: önceki 876877878879880
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.