< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (879. sayfa)

-
-
İlk başta aklıma gelmedi eski Shield olabileceği. O yüzden bağlantı senaryolar kablo vs konuştuk durduk :)
-
Çift dikiş sağlama almış oldum ekipman ve doğru bağlantıları ama iyi oldu:)) 5 sene evvelki amfili sistemden sonra araya giren 5 yıllık reklamdan sonra yine yeniden:)
Sağol hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: oup59İlk başta aklıma gelmedi eski Shield olabileceği. O yüzden bağlantı senaryolar kablo vs konuştuk durduk :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet öyle oldu. Eski Shield her türlü işinizi zaten görür. Netflix'i de TV'den halledersiniz. Nvidia pek oralı değil ama herhalde bir ara yeni Shield çıkarır. Apple TV güncellenip duruyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: alparslan yagmur
Biz de dürterbiliriz yer yer:)sıkıntı yok dürtün tabi. bilgil dahilinde dilim döndüğü şekliyle elimden geleni yaparım sıkıntı yok.
bu arada shield in 2016 versiyonu yok
2015- 2017 - 2019 modelleri var.
2015 - 2017 dolby atmosu sadece passthrough edebiliyor
2019 Decode + passthrough yapabiliyor.
2019 dolby atmos decode özelliği açıkken amazon prime dan dolby atmos alınmıyor uygulamasında. ayarlardan kapatınca alınıyor. (herseferinde açıp kapamak gerekmiyor).
https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1572334437
-
Eyvallah hocam.
Aynen ben 2016 da aldığım için aklımda 16 kalmış:)
Uyarınla bi sene daha geriye gittik şimdi 2015 shield oldu neyse sağlık olsun:)
Şu amazon mgm yi alsa da gerçekten bari sağlam atmoslar gelse kısmet. Tv Netflix ile shield izleme arasında açana kadarki hız ve pratiklik harici es geçtiğim bi fark olmasa gerek ?
quote:
Orijinalden alıntı: alparslan yagmur
Eyvallah hocam.
Aynen ben 2016 da aldığım için aklımda 16 kalmış:)
Uyarınla bi sene daha geriye gittik şimdi 2015 shield oldu neyse sağlık olsun:)
Şu amazon mgm yi alsa da gerçekten bari sağlam atmoslar gelse kısmet. Tv Netflix ile shield izleme arasında açana kadarki hız ve pratiklik harici es geçtiğim bi fark olmasa gerek ?tv den atmos alıyorsan shieldi bence değiştirmene gerek yok.
ben projeksiyon kullanıyorum. 2017 shield vardı onda kodi üzerinden alıyordum netflixte dolby atmosu. kendi uygulaması kadar konforlu olmadığından. satıp 2019 aldım. dediğim gibi kendi uygulamasıyla alabilseydim 2017 ile satıp masrafa girmezdim. tv den alıyorsan hiç masrafa gerek yok bence.
-
Aynen bende öyle düşünüyorum. Ya destekleyen daha mâkul bi box almak ki öyle de yarın bir gün performans isteyen bi sisteme geçersem tekrar nvidia almak can yakıcı olabilir. Şimdilik tv destekliyoken netflix içerikleri ‘download’ edemediklerimi ordan açmak.. 👍🏻
-
Wi-Fi disconnect ve Connect hatası alıyor musunuz acaba q800t Samsung icin veya Muadil cihazlar icin. Veya bu bir hata midir ?
Hata degil, baglanti durumunu bildiriyor. Wifi baglantinizda kopmalar oliyorsa bu sekilde bilgi verir ekrandan.
Saygilatimla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Netflix atmos icin en garanti yol atv'yi sn11'e baglamak. Amazon prime atmosu tv uzerinden verecektir diye dusunuyorum. Bu durumda tv'ye uygulamayi yukleyerek izlemek sanirim daha dogru olur. Apple tv'nin bir onceki versiyonu bende mevcut. Menudeki renklerde sirun yok ama uygulamalarda pastellesen renk hosuma gitmiyor. Bu nedenle 4k sdr kullaniyorum ama keyifli bir renk gamutu yok bana gore. Apple cihazim olmadigimi icin yeni renk ayarlamasini da yaoma sansim olmadi.
Kumanda konusunda ben sanirim sansliyim. Samsung tv ve yamaha avr'nin kumandasi apple'i sorunsuz idare ediyor.
Saygilarimla.
Iyı akşamlar bır sorum olacak komık gelebılır :) Samsung q70 bugün hdmi arcdan tv hdmi arca mi boxuda soundbar da hdmia bağladım fakat mi box açınca tvde açılmıyor normalde mi boxu acınca tvde kaynaktan takılı olan hdmi secınce ekranda mıbox açılıyordu ( box da cec kapalı ondan olabılır mi ? )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BsalihBjk -- 22 Mayıs 2021; 20:34:8 >
Cec acik olsun. Niye kapattiniz?
Ya aslında bir sebebı yok kapalıydı hep :) Sj3 den sonra q70 guzel geldı :)
Suan sorun yok teşekkür ederım sımdı q70 i keşfedeceğim :)
Kolay gelsim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X