Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (880. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Aly11 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.623
Cevap
596
Favori
1.969.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim deneyimlerime göre en iyi görüntü kalitesi LG oled TV nin kendi media player uygulaması. Muazzam bir netlik ve keskinlik var görüntü de. Ben Xbox, Xiaomi Mi Box ve Laptop da denemeler yaptım ama hiç birisi kendi media playeri gibi değil. Ancak bu sefer de Remux filmler de Atmos desteklemiyor. YouTube Netflix ve Amazon Prime ben TV den izliyorum. Yine en iyi kalite bunlarda. Keşke Atmos desteklese başka cihaza gerek kalmazdı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cchacalls kullanıcısına yanıt
    Lg nin yeni televizyonlarında Dolby Atmos passtrough olmayıp soundbarında Dolby Atmos desteklemesi saçmalıktan da öte bir durum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arhan16 kullanıcısına yanıt
    Lg ye özel bir durum değil bu. Tüm markalarda aynı durum var. Aslında Dolby Atmos oynatıyor ama ses sistemine Passthrough yapamıyor.

• cchacalls kullanıcısına yanıt

ses sistemine passthrough yapsaydı zaten televizyonun DTS desteğinin olmamasınında bir önemi kalmıyor. Yolla soundbara, filde ses hangi formatsa hepsini açar zaten.

• Forumda bir kaç yerde bahşedilmiş ama tam bir yanıt bulamadım Samsung q 800t ile q 70t swa 8500 arka hoparlörlerle birlikte kullanıldığında ciddi bir fark var mıdır ikisi arasında 1000 TL ye yakın fark var değer mı aranızda temiz q800 t swa 8500 kombinasyonu satan var mıdır çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya da bu ayarda baßka önereceğiniz sistem olur mu kullanım olarak orta büyüklükte bir salonda ağırlıklı olarak Netflix film için kullanacağım daha az yoğunlukta müzik dinleyeceğim

• drercagan D kullanıcısına yanıt
    Q800T + Swa 8500s ikilisini kullanıyorum. Q70t ile canlı kıyaslama yapma şansım oldu. Ve bu sebepten q800 t aldım. Farkı subwoofer olarak bariz bi şekilde var. Baya büyük q70t’e göre. Basslar çok güzel. Ben sn11R alamadığım için aldım bu ikiliyi. Şuan istedğim fiyata bulabilsem bendeki ikiliyi size satardım. Önceki mesajlarımda da dediğim gibi çok memnunum sistemden. Ucuza gelirse sn11 ancak satabilirim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Tskler tüm bılgıler için az öncede hbden arka hoparlöri aldım 8500 sımdı tam oldu sanırım :)

• 10 numara 5 yıldız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamayı nihayet kurabildim sn11 için. Müzikte BT ile dinlediğim müzik ile TV üzerinden hdmi ile dinlediğim müzik arasında çok fark var. Ama ikisi de eksik. BT de vokal sesi daha net açık ve olması gerektiği gibi ama bass yok daha doğrusu ideal dolgunluk yok fazla tiz. TV den açınca ise (spotfy, tidal, youtube) olması gereken doygunlukta bas/tiz dengesi ve güzel ama bu sefer de insan sesi konser havası tadına hafif ekolu ve uzaktan geliyor gibi.

Özel hop ayarları Serkan hocanın da kişisel tavsiyesi ile WF-1, C1, ORV5, SL4, SL4, R5, ROV6 bu şekilde şu an. Film atmosunda gayet memnunum.

• alparslan yagmur kullanıcısına yanıt
    saol üstad. hocalık bi durum değil kendi memnun olduğum ayarları gönderdim. hala bile dinlediğm içeriğe göre ufak tefek ayar yapıyorum. müzik çok dinlemediğmden çok fark etmiyor benim için

Bluetooth dan müzik dinlemeyi tavsiye etmem. Neden derseniz bant genişliği çok düşük olduğu için ses kalitesi de çok düşüyor. Keşke bu soundbarlar da Aptx HD desteği olsaydı. O zaman dinlemeye değerdi. Bu yüzden hiç Bluetooth olayına girmeyin derim.

• Aptx hd bile hikaye bir tek sony ldac o bile 900kb civarlarında yani cd quality olan 1411kb/s yok hiçbirinde

• Bu müzik olayı gerçekten canımı sıktı. BT yi kafadan sildim tamam WF yokmuş gibi oluyor adeta ve çok sevimsiz.

Gelgelelim tv den de bi çok şarkıda nerdeyse solistin sesini duyamıyorum. Spotfy youtube tidal hepsi öyle. Tek farkla Tidalda atmos destekli şarkılar harikulade ve hifi ler de ona yakın. Ama türkçe şarkılar berbat. Özellikle sptfy ve youtb.

Mikrofonu seyirciye tutmuşta kendi de uzaktan bağırıyormuş gibi hafif ekolu. Yahut mikrofonunun sesini kısmışlar gibi. Akustik ve enstrümanlarda sorun yok bas/tiz dediğim gibi dengeli ama insan sesi çok kötü.

Filmler için tam tersi şahane. Ama müzikte inş bi ayar yahut benim eksikliğimden ötürüdür diyordum ama bilemedim bu kadar fark olamaz yahut böyle bi cihaz müzikte bu kadar üzemez ki mesele sadece ‘Vokal’

Soundbarlarin muzikalitesi ortalamanin cok ustunde olamayacagini hatirlatarak baslayayim. Daha dogrusu muzik isin icine girdiginde kabloya 30.000tl harcayanlari dusununce is farkli yerlwre gidiyor.

Bir audiofil degilseniz, mecburen stereo desek de cihazin yapisi geregi 2.1 ses alacak ses modunu bulun. Yani surround ozelligini simdilik kapatin. Tum kanallardan ses alacagim diyorsaniz center hoparlorun sesini biraz arttirin. Arka hoparlorler ses modlarina gore farkli calisir. Eko da yaoabilir ses de verebilir. Sk10'da standart ayarda arkalar stereo mantigi ile hareket ederdi ama sn11'de farkli yazilim

Autovolume kapali ise acin, acik ise kapayip deneyin. Autovolume spotify'i olumsuz etkileyebilir.

Bas ve tiz ayarlarinizi kontrol edin. Harici medya player varsa oradaki uygulamalar ile de sesi karsilastirin.

Sn11'in ortalama kullaniciyi muzikte memnun etmesi gerek diye dusunuyorum ilk paragrafta belirttigim gibi.

Saygilarimla.

• Iyı geceler arkadaşlar belkı komik bir soru soundbar tam tvnın alt ayak önünde (tv lg) az önce farkettım soundbarın orta tarafı hafıf sıcak sanırım ıkı saat kullanıldı ( q70) normalmi yoksa tvden gelen bır sıcaklık mı yerını daha farklı mı degıstırsem tskler

• BsalihBjk B kullanıcısına yanıt

Ana kart ortada olduğu için samsung soundbarlarda üst ızgara ve alt ızgara hafif sıcak oluyor çalışırken. Sağ ve sol taraflar da soğuk çalışıyor.

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Tmm çok tsk ederım

• Hellboy 2 filmi var 2008 yapımı Dts:x izlemeyenler için tavsiye ederim. Sesler gerçekten çok iyiydi. Filmi yaşattı resmen. 50 küsür GB boyut olarak.

• 
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.