< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (876. sayfa)

-
-
Hoparlorleri fiziki olarak konumlandiramadiginiz (atmos haric) hoparlorler sesi simule eden, ya da ses muhendisligi ile yansitilan sesler olacaktir.
7.1.4 sistemde soundbarin kosesindeki suruculer de aslina simule ses veren konumda.
Soundbarlar ilk ciktiklari zaman sadece bar ustundeki hoparlorlerle sanal surround verdigini iddia ettigi zamanlara geri dönuyor. Fiziki arka hoparlorle; avr'ler ile mukayese edilecek doneme geldiklerinde gercekleri konusuyorduk. Gercekligi yakalayan markalarin tekrar hayalleri satmasi uzucu.
11.1.4 surucuyu gercek anlamda isleyecek ses islemcisi ve amfi barindirabilecegine ben de ihtimal vermiyorum.
Fiziki olarak konumlandirilan hoparlorlerin sayisinin artmasi yeni 3 boyitlu ses teknolojisinde sizi aynen bir balonun icine almak deneyimini yasatir. Hoparlor sayisi azalip, bosluklar arttikca o ara bolumleri doldurmak avr'nin gucune, ses islemesine ve sizin hoparlorleri dogru konumlamaniza baglidir.
Ben avr'de 5.2.4 konumunu tercih ediyorum. 7.2.2'ye gore daha optimum geliyor. 7.1.4 isleyemedigi icin seceneklerim bu kadar.
Saygilarimla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 17 Mayıs 2021; 22:11:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O zaman Samsung Q70R+SWA-8500S kitinin farklı bir kulaktan değerlendirimesini merakla bekliyoruz 😉
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung da yok mu irtibat kurabilecegimiz kişiler q950 serilerinin getirtmek istesek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung en tepe modeli getirmiyor. Q70R gelmişti mesela Q80R Ve Q90R gelmemişti. Hatta Q60R bile yoktu ülkede. Sadece Q70R gelmişti.
-
Sanırım öyle olacak. Aslında projeksyion perdesi için bir Philips Hue Ambilight projem var. HDMI Syncbox, Hue Strip Led, Play kit vs derken zaten 5K onlar tutacak. SN11R'ye vereceğim parayı bu işler için de kullanabilirim. Günün sonunda Q70R ve 8500S kit kötü değil. Daha sonra da onu yükseltirim. SP11RA modelinin çıkacağını okuyunca SN11R hevesim kırıldı
Yeni modellerine bakarım artık daha sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 18 Mayıs 2021; 9:26:3 > -
Samsung SWA-8500S hepsiburada'da satışa girmiş. fiyatı da uygun. Takip eden varsa alabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dm yazın vereyim bilgilerini hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ona doğru meylettim zaten. LG cihazı alacaksam da herhalde yeni çıkacak olan SP11RA modelini beklerim. En azından giriş fiyatı dahi yüksek olur.
5 idi 7.5'e aldım demem ve direk 8'e çıktı aldım derim :)
-
Q800T güncellemesini yaptınız mı acaba ? herhangi bir problem çıkarıyor mu? fabrikasyon hali ile kullanmak daha mı mantıklı kullanım açısından.
ilgili sayfada gördüm danışmak istedim..
https://www.samsung.com/tr/support/model/HW-Q800T/TK/#downloads
-
Merhaba arkadaşlar LG SNH5 600W modeli hakkında ne düşünüyorsunuz 2.300 liraya alınır mı?
Soundbarlarin guncellemeleri gelistirme seklinde ya da varsa hatayi giderme seklinde olur. Niye tereddut ettiniz?
Ayni fiyat araliginda samsung da alterntaif hangi model var?
Söyleki bazı güncellemeler malum kas yapayım derken göz çıkarabiliyor eski haline getirme şansı olmadığını icinde pişmanlık yaratabilir. Telefona gelen güncellemeleri yaparken bile on kere düşünüyorum. O nedenle sormak istedim değer mi veya ek bir özellik vs geliyor mu diye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eiskentAyni fiyat araliginda samsung da alterntaif hangi model var?
T650
Sk10 kullanitken sl10 cikacagi duyuruldu. Dts:x gibi kagit ustunde cok onemli ama bircok kullanicinin deneyimlemeyecegi bir ozellik icin daha cok fiyat odemeyi goze alip beklemek isteyenler oldu. Ancak radikal degisim sl10 ile sn11 arasindaydi ve yurtidisi fiyatlarina bakarak bircok kisiye beklemeyin belki gelmez dedim. Gelse de pahali(selefine gore 1.5 kat pahali) gelir dedim. Gercekten beklemeyenleri uzecek bit fiyattan geldi, onerimizi dinleyenler icin ben daha cok uzuldum. Sagolsunlar alanlar bir kotu soz soylemedi ancak yanlis bir yonlendirmeydi. Simdi sn11 ile sp11 arasinda makyaj farki var diyebiliriz.
Hue icin birsey diyemem. Kendim eglencesinden coknev icinde aydinlatma ihtiyaci icin kullaniyorum. Ses sisteminin yaninda ayiracak bir kapitalim varsa sahsi gorusum ses sistemine daha fazla yatirim yapmak olur.
Bir de hue box ile aklima takilan bir soru var. Ben atmos ses apple tv ile aliyorum. Bu nedenle apple tv avr'ye bagli. Ancak benim hue ozelliklerini kullanmam icin apple tv'yi hue sync box'a baglamam gerek ve box'tan cikan hdmi'yi tv'ye. Yani tv'si atmos desteklemeyenler isik efekti icin atmostan vazgecmek zorunda kalacaklar. Ya da sync boxın uzerine ilave ekleyip phlips ambilight tv degisimi dusunulmeli. Ambilight ise cok fazla reklama konu edilen, hemen her teknoloji portalinin reklama giren ovguleri ile yillardir gundemimize alinmaya calisilsa da; çinli yapay ledlerle her tv icin yaygin hale gelse de bir noktadan sonra cocuklugumuzdaki sinema aliskanliklarindan olsa gerek karanlik oda atmosferi daha baskin oluyor gibi. Yillardir her tv degisiminde philipa tv'lere yanasirim ama tercih hep farkli olur.
Saygilarimla.
-
Bu cihazlarda planli bir eskitme olmaz. Zaten surekli guncelleme de almaz. Gerekli olan birsey icin yapilmistir.
Saygilarimla.
T650 alin.
quote:
Orijinalden alıntı: eiskentT650 alin.
Hocam lg 600 watt samsung t650 340 watt, neden t650?
Bu watt yüksekliğine kanmayım mı?
Kanmayin. O wattlar gercek degil zaten ama olsa bile bu cihazlarda fuc anlamindaki bolum sublardan alinir. Yani suruculere esit bir dagilim yoktur. Dolayisiyla zaten pratikte daha guclu demeyeyim ama daha baskin bir bas sesi almaniz kaliteli ses alacaginiz anlamina gelmez. Samsung soundbarlarin daha acik ve daha parlak tizler verdigini soyleyebiliriz Lg'ye gore. Ustelik arka hoparlorler baglayabilmeniz de (ek bedel odeyerek ama onemli olan buna izin vermesi) 5.1 gercek sese de ulasirsiniz.
Tesadufen youtube da bir video buldum. Dilerseniz bakin.
Saygilarimla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X