< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (865. sayfa)

-
-
box eski tvden kalma. box sadece netflix için değildi lig maçlarını izliyorum. var olan cihaz yani.
-
galiba güncelledim box i. :(
-
LG cx tv de dts olmadığı için dts sesleri passtroug yapıyor mu sn11r a -
Hayır yapmıyor -
Bunu öğrendiğim iyi oldu earc üzerinden tüm ses codeclerini gönderiyor sandım bende Hocam earc üzerinden dts yi passtroug yapmıyorsa mıbox tarzı media player mi alınması lazım -
evet aynen
-
Konsol olarak Xbox Series X almanızı, aradaki fark ile Q800T'in arka kitlerini tamamlanızı tavsiye ederim. Film seyrederken arka kitler fark katacaktır. Diğer yandan Game Pass Ultimate aboneliği ile dolu dolu oyun kütüphanesine sahip olursunuz.
Medya oynatıcı olarak hariciye ihtiyaç olur mu bilemiyorum. 2020 serisi sonrası LG OLED TV'lerin DTS lisansı olmadığından bir onda sıkıntı olabilir. Bendeki 2019 LG OLED TV ile harici medya oynatıcıya ihtiyaç duymuyorum. Telefonumdan yaptığım ethernet DLNA bağlantısı ile dahili TV oynatıcısı ile her türlü medyayı oynatabiliyorum.
Bendeki sistem şöyle:
- LG B9PLA OLED TV (ağa Ethernet ile bağlı)
- Samsung HW-Q70R soundbar + SWA-8500S arka kit
- Xbox One X 1TB + 2TB harici HDD + Game Pass Ultimate aboneliği (ağa Ethernet ile bağlı)
- Samsung Galaxy Note 10 Plus + OTG Ethernet adaptörü 😉
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yorumunuz için teşekkür ederim, konsol konusunda, malesef xbox benim için bir tercih değil. zaten windowsdan uzaklaşmaya çalışıyorum. :)
-
Sn11r kullanan arkadaşlar sizde de bazen ses sanki sadece soundbardan gelip arka kolonlardan ya kesiliyor ya da azalıyor gibi oluyor mu ? Bilmem anlatabildim mi ama öyle bi şey oluyor. Aklıma stream yayınlarda net hızı ile alakalı olabilir diye geldi ama ps5 te oyun oynarken de yapıyor. -
Telefonda lg uygulamasi yuklu ise; bu gibi durumlarda stabilite ile ilgili bir uyari veriyor mu diye kontrol edebilirsiniz. Eski surumse ve las950 kullanirken bahsettiginize benzer sesin anlik kesilmesi ya da sabki bir hoparlorlerden gelmesi durumunda uygulamada uyari veriyordu.
Saygilarimla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uyarı vermesi gereken kısımı göremedim. Hem eski wifi speakers uygulamasına hem de yeni uygulamaya baktım. -
Arkadaşlar soundbar almayı düşünüyorum 5000 tl ye kadar önereceğiniz bir model varmı. -
Hata oldugunda yaziyordu. Bakacaginiz bir bolum yok. Tabi yeni surumlerde bu ozellik olmaya da bilir.
Saygilarimla.
Arkadaşlar merhaba, bugun Samsung q800t alarak aranıza tekrar katıldım. Arka kitlerim de var henuz bağlamadım. Fakat tuhaf bir sorunum var. LG tv den arc hdmi girişi ile soundbar arc hdmi girişi ile arasında yaptığım bağlantıda ses alamıyorum. Sadece Bluetooth ile ses alabildim. Nerede hata yapıyorum acaba ? Yardımcı olabilir misniz ? -
Tum hdmi baglantilarini cikarin.
Saygilarimla.
Selamlar,
Salonda artık daha şık ve sade bir görünüme gecmek icin uzun zamandır kullandığım yamaha rx-v357 amfi, jbl cinema 510 ve technics sb-t200 setimi soundbara geçme hevesiyle satiliga cikarttim.
Aradığım kriterler ise;
Muzik dinlemeyi ve film seyretmeyi oldukça severim. Üstteki setten önce çift olarak z2300 kullanmis biri olarak çok sert basstan ziyade düşük frekanslardaki tok basslar benim için daha önemli. Tabii bir de sesin berraklığı da kriterlerim arasında.
Kullanmış olduğum tv samsung q70t.
Bütçe olarak 2500 liraya kadar çıkabilirim.
Önerilerinizi merakla bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Ekleme: Eğer z2300'deki bassı bu bütçedeki soundbarlarda bulamazsin derseniz şöyle bir şey de yapabilirim. Elimdeki creative x-fi surround 5.1 harici ses kartı ile z2300'ün subwooferını alıp berrak bir ses veren subwoofersiz soundbar ile birlikte optik bağlantıyla tv bağlasam nasil olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 7 Mayıs 2021; 1:2:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yerinde olsam soundbara geçmek yerine elimdeki sistemi iyileştirme yoluna giderdim
-
Merhaba,
Söylediğinize göre her defasında hepsini çıkarıp tekrar mi takmalıyım? Doğru mu anladım. Bu çok angarya bir is degil mi acaba
Malum hem Digiturk uydu cihazı var farklı hdmi takılı hemde sounbar. Tv nin arkasına ulaşmak tam bir çile.
Hadi ulaştık diyelim cihaz soketleri yalama olmaz mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Shift41
Selamlar,
Salonda artık daha şık ve sade bir görünüme gecmek icin uzun zamandır kullandığım yamaha rx-v357 amfi, jbl cinema 510 ve technics sb-t200 setimi soundbara geçme hevesiyle satiliga cikarttim.
Aradığım kriterler ise;
Muzik dinlemeyi ve film seyretmeyi oldukça severim. Üstteki setten önce çift olarak z2300 kullanmis biri olarak çok sert basstan ziyade düşük frekanslardaki tok basslar benim için daha önemli. Tabii bir de sesin berraklığı da kriterlerim arasında.
Kullanmış olduğum tv samsung q70t.
Bütçe olarak 2500 liraya kadar çıkabilirim.
Önerilerinizi merakla bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Ekleme: Eğer z2300'deki bassı bu bütçedeki soundbarlarda bulamazsin derseniz şöyle bir şey de yapabilirim. Elimdeki creative x-fi surround 5.1 harici ses kartı ile z2300'ün subwooferını alıp berrak bir ses veren subwoofersiz soundbar ile birlikte optik bağlantıyla tv bağlasam nasil olur?samsung t650 veya grundig gsb 950 düşünebilirsiniz hocam. alternatif olarak da jbl deep bass 2.1 olabilir.
bende gsb 950 var, t650'yi satıp buna geçtim. memnunum gayet.
ekleme: polk audio signa s2 amazon tr'de kargoyla beraber 2700 e falan denk geliyor. onu da düşünebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 7 Mayıs 2021; 5:21:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X