< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (850. sayfa)

-
-
hayırlı ramazanlar arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı Ramazanlar
Hayırlı Ramazanlar...
-
-
Merhabalar
SAMSUNG 55RU7300 model uhd tvim var. Gectigimiz hafta Hw-F450 Model soundbar aldim 2.el. alirken bluetooth baglantisini deneyerek aldim telefondan baglandim seste problem yoktu ve aldim.
Evde tvye baglamaya cakistim BT rEADY modunda tvden bulmaya calistim tv bulmadi bluetooth olarak. Ama telefondan buluyor. Bende HDMI ARC modu oldugunu gordum oradan baglayayim dedim. Bugum HDMI 2.1 8K uyumlu bir kablo aldim TV de HDmI 3 (ARC) Yazan girise bagladim soundbardada HDMi out kismina bagladim. Ama herhangi bir ses durumu alamadim ses cikisi ayarlarinda HDmI secenegi cikmadi. Ama cihazi goeuyoru Source dan baglanti gorunuyor sadece kaynak bulunamadi yaziyor. Bu arada D.IN modu ve HDMI moduna aldim soundbardan o sekilde denedim ama tvde hic ses ile ilgili bisey cikmadi.
Nerede hata yapiyorum. Kullanim klavuzunda ARC modu var yaziyor. Ne secmem lazim cozemedim.
Yarin optik kablo ile deneyecegim muhtemelen calisacak. Cunku tv ses ayarlarinda Optik Kablo cikis secenegi var.
Bu konuda yardimci olabilecek varsa cok sevinirim simdiden cok tesekkurler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Soundbarin arc yazan hdmi si var mi? Itv'nin ses ayarlari menusunde hdmi olarak bir secenek gelmesi lazim cihazlar biirbirini gordugunde. Son olarak tv'ye bagli baska bir hdmi baglantili cihaz varsa onu cikarin ve denemeyi sadece sounbar tv baglantisi ile baslatin.
Saygilarimla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayirli olsun. Cihazin bu sekilde dik depolanmasi cok dogru degil.
Tesekkur ederim satanlarda bubsekilde satiyorlar ama lg kutulamayi guzel yapmis bu arada size ve diger arladaslara bir sorum xe9005 sahibiyim atmos yok tv de ama sistemi baglayinca netfilixten filmlerde atmos secenegi aktif oldu ve inanilmaz bir performans var htg700 ve xh90906 setim de mevcut bu inanilmaz bir deneyim.
Hdmi out var ama (arc) diye bir ibare yok maalesef.. ama kullanim klavuzunda Arc modu olarak kullanimi var yaziyor.. tv de herhangi bir hdmi baglantisi yok. Sadece tv ve internet bagli..
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Digwr hdmilerde ne yaziyor
Ustad su sekilde soundbar uzerinde hdmi in ve hdmi out var sadece (arc) yazisi yok ama tv arkasinda hdmi 3 (arc) diye yaziyor tvde oraya bagladim soundbardada hdmi out yazan yere bagladim ama sonuc alamadim.. kabloda dedigim gibi bugun aldim hdmi 2.1 uyumlu 8k vs butun ozellikleri destekledigi yaziyor.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Yorumlarınızı bekliyoruz :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: VoLTySoN
Tesekkur ederim satanlarda bubsekilde satiyorlar ama lg kutulamayi guzel yapmis bu arada size ve diger arladaslara bir sorum xe9005 sahibiyim atmos yok tv de ama sistemi baglayinca netfilixten filmlerde atmos secenegi aktif oldu ve inanilmaz bir performans var htg700 ve xh90906 setim de mevcut bu inanilmaz bir deneyim.Sony guncelleme ile atmos destegi vermisti sanirim. Sn11'in marifeti bu. Atmos kaynaktan ses alirsa 7.1.4 suruculer gorevini fazlasi ile yerine getirecektir. Su an icin lg'nin hoparlor cikis sayisini yakalayan avr dahi bulmak zor, bulunursa da almak icin ikinci el bir arac parasi ayirmak gerek.
Saygilarimla.
-
Arkadaslar iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim denemelerim basladi netflixte atmos seceneginde inanamadim resmen mukemmel otesi ama anlamadigim bir konu kablom 2.0 ve x9005'tv atmos destegi gelmis evet ama 2,0 ile bunu nasil sagliyor ilerliyen gunlerde 2,1 ile xh9096 ile de test edecegim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLTySoN -- 13 Nisan 2021; 23:46:38 >
Herkese merhaba arkadaşlar. LG Sn11r ile ilgili garip bir durum yaşıyorum. Bugüne kadar netflix, youtube vb. için ses seviyesini akşamları movie modunda 8-10 civarı kullanıyordum. Fakat cihazı dün akşam kapatıp bugün açtığımda 8-10. seviyede eskisinden çok daha az ses geldiğini fark ettim ve aynı sesi 15-16 civarında alabildim. Bağlantı hdmi 2.1 ve kablo sağlam. Ses kalitesiyle ilgili bir sorun yok fakat sesi eskisinden çok daha fazla açmam gerekiyor. TV ayarlarında da pek alakalı bir şey bulamadım. Sizce bu neden olabilir?
-
Netflix üzerinden gelen atmos , dd olarak sıkıştırılmış olduğu için hdmi 2.0 yeterli geliyor.
2.1 ‘in tek artısı sadece 4K 120 fps desteklemesidir. -
Gece modunu kapat yada auto modları on yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X