< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (848. sayfa)

-
-
bende sn11r kullanıyorum aynı şey bendede oluyor atmos film de izlesen cihazda arc yazıyor. yazı değişmiyor. televizyonum da samsung 65 ku 7000. hdmı 2.0 kabloları yeni aldım.
-
benim tv philipsh 50 pus7304 prime videoda atmos desteklemiyor. tivo tvboxdan açıyorum prime daki videoları. birde digitürk kullanırken tvnin hdmi ayarlarında optimum ve standart diye iki seçenek var optimum alırsam digitürkde ses gelmiyor standarda ses geliyor. ses ayarlarındada sterio, atlamalı vb. gibi ayarlar var. sizin tvlerdede bu gibi ayar ve izlediğiniz platformun desteği ile ilgili bi şeyler vardır. tv ile ilgili konuları bi araştırın bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim tv de dobly digital ve dts _dts neo_ pmc var normal tv izlerken dobly digital ve dts aktif olmuyor yani kapalı oluyorlar netflix de film açınca dobly digital aktif oluyor onu film izlerken açabiliyorum. dts hiç aktif olmadı. sn11r ekranında arc yazısı değişmiyor fakat sesleri atmos alabiliyorum.
-
sn11 atmos yada dtsx bi ses aldığında ekranda anlık bildirim geçer atmos vb gibi sonra tekrar arc yazar ve ses modlarını (movie, standart, muzik gibi) değiştiremezsiniz. mod tuşuna bastığınızda not support gibi bi yazı geçer
büyük ihtimal atmos sesleri dolby digital olarak yada pcm olarak açıyor tv desteklemediği için. movie modda dinliyorsanız sn11 kendi yazılımsal olarak üst hop. ses veriyor. bu yayınları dinlerken kumandadaki bilgi tuşuna basarsanız hangi format olduğunu gösterir
Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum. Şöyle 2000-4000 arası fiyatlarda ancak hani 4500 e çok iyi bir soundbar var çok fark var dersiniz o fiyatlara da çıkılır. Mantıklı hangi ürünü tavsiye edersiniz?
-
Bendede SN 11 var hocam onu soruyorsaniz
Bendede var hocam auto volume aktif olmuyor anlamadım valla sizde nasıl oluyor varmı bir yöntemi 😌
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon primde Jack Rayn'i orjinal ingilizce dile alin. Tv nin ses cikis ayarindan veri akisi ve dd + secin. Atmos ses alacaksiniz. Flas diskten atmos ses alir misiniz bilmem. Netflix de tv uzerinden vermeyebilir.
Saygilarimla.
Ne işe yarıyor onuda bilemedim
Auto volume kaynaklar.arasi gecialerde ses farkini azaltir. Lg'de bunu yaparken genel olarak zayif sesleri guclendiriyor. Bir nevi loudness fonksiyonu gibi oluyor. Ancak spotify gibi daha detayli ses veren uygulamalarda sesi dusuruyor. Ben sk10y'de spotify haric hep acik kullandim. Ozellikle youtubeda icerik arasindaki reklamlarin ses farkini oldukca basarili dengeler.
Saygilarimla.
quote:
Orijinalden alıntı: eiskentAuto volume kaynaklar.arasi gecialerde ses farkini azaltir. Lg'de bunu yaparken genel olarak zayif sesleri guclendiriyor. Bir nevi loudness fonksiyonu gibi oluyor. Ancak spotify gibi daha detayli ses veren uygulamalarda sesi dusuruyor. Ben sk10y'de spotify haric hep acik kullandim. Ozellikle youtubeda icerik arasindaki reklamlarin ses farkini oldukca basarili dengeler.
Saygilarimla.
enteresan bende aktif olmuyor desteklenmiyor diyor
-
Eyvallah dostum
Şimdi farkettim sesi baya güçlendiriyor Auto volume on olunca
Arkadaşım sound effec ten ayarı standart yap ondan sonra auto volume yi aç.
ben de severim de hem apartman ortamı hem de evde tek olmayınca biraz zor oluyor o iş
-
Merhaba, ben de deneyimlerinizden faydalanmak isterim. Bende lg sl10y var, alırken eArc gibi bir bilgim yoktu, xbox one ile bütün formatları açtığını düşünüyordum; ama xbox bunu zorlama yaptığı için yapay deneyim olabileceğini keşfettim, mantıklı geldi. Şimdi TV'yi sony x900h'ye yükselttim, ama bu sefer de truehd oynatamadığımı ya da LG'de eArc olmadığını keşfetmiş bulunuyorum. Ben heves edip harici medya oynatıcı alsam da bu soundbar ile truehd ya da dts:x alamayacağım, peki LG Dts:X desteğinin nasıl reklamını yapıyor (https://www.lg.com/tr/ses/lg-SL10Y)?
-
Dolby ve DTS’ yi iki farklı firma olarak düşünün hocam.
Dolby atmos'un DTS firmasındaki karşılığı dts-x’dir. -
quote:
Orijinalden alıntı: alperzMerhaba, ben de deneyimlerinizden faydalanmak isterim. Bende lg sl10y var, alırken eArc gibi bir bilgim yoktu, xbox one ile bütün formatları açtığını düşünüyordum; ama xbox bunu zorlama yaptığı için yapay deneyim olabileceğini keşfettim, mantıklı geldi. Şimdi TV'yi sony x900h'ye yükselttim, ama bu sefer de truehd oynatamadığımı ya da LG'de eArc olmadığını keşfetmiş bulunuyorum. Ben heves edip harici medya oynatıcı alsam da bu soundbar ile truehd ya da dts:x alamayacağım, peki LG Dts:X desteğinin nasıl reklamını yapıyor (https://www.lg.com/tr/ses/lg-SL10Y)?
alın bir media oynatıcı (xiaomiler olmaz) zidoo x9s z9s z9x veya nvidia bu soundbar atmos da çalar dts-x de konunun arc veya earc ile ilişkisi yok var da yok çok konuştuk bu topicte güzel soundbar arka kit edinmeye bakın daha da keyif alırsınız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X