< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (846. sayfa)

-
-
Birde hocam Tv'de Dolby vision var ama konsol+soundbar+TV şeklinde bir kurulum yaptığımda yine Dolby vision alabilecek miyim ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese Selam,
geçen yaz civarında LG alıp ben de bu soundbar işine dahil oldum şu ana kadar genel olarak memnunum (SL9Y) aldığım cihazdan.
bir iki sorum var. Soundbar uygulamasını kurdum ama bir türlü uygulama cihazı görmüyor ben mi bir şey atlıyorum. Bir de bu cihazın önündeki ekranı kapatmanın bir yolu var mı acaba?
çok teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Slmlar evdekı tvim eskı LG47640s soundbarım sj3 mi box tvye hdmi den baglı soundbarda tvye optikten bağlı bu sekılde doğru mu acaba ? -
Aşağıdaki yazıyı okursanız uygun bir HDMI kablosu ile alabiliyor olmanız gerek. Çünkü Dolby Vision için HDMI 2.0'ın yeterli olduğu anlaşılıyor:
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sounbar'da in ve out olarak iki HDMI'ı var ise: Mi box'ı soundbar'ın in HDMI'ına, soundbar'daki out HDMI'nı da TV'nin HDMI ARC'ına bağlayabilirsiniz.
(Alıntı:) HDMI ARC, televizyonunuz ve harici bir Ev Sinema Sistemi veya Soundbar arasındaki kablo sayısını düşürmek amacıyla tasarlanmıştır. Ses sinyali, hem hoparlörlerden hem de hoparlörlere doğru hareket edebilme özelliğine sahip olduğundan, ses kalitesi ve sinyal gecikmesi iyileştirilmiş olur.
Ses iletilirken aynı zamanda köprülenmiş görüntüde iletildiğinden HDMI giriş sayısında da kayıp olmamış oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 5 Nisan 2021; 2:4:36 >
Merhaba,
LG SNH5 modelinden yakın zamanda satın aldım. İlk soundbar deneyimim olduğu için pek bilgi sahibi değilim. Kullandığım tv Samsung UE55RU7440. 2 sorum olacak;
1. Ses ayarları nasıl olmalı ?
2. Daha iyi deneyimleyebilmem için tv bağlantım hangi yöntemle (optik/hdmi) olmalı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ZwandarHerkese Selam,
geçen yaz civarında LG alıp ben de bu soundbar işine dahil oldum şu ana kadar genel olarak memnunum (SL9Y) aldığım cihazdan.
bir iki sorum var. Soundbar uygulamasını kurdum ama bir türlü uygulama cihazı görmüyor ben mi bir şey atlıyorum. Bir de bu cihazın önündeki ekranı kapatmanın bir yolu var mı acaba?
çok teşekkürler
hayırlısı olsun oyuncağınız hocam.
ilk önce google homea sonra LG Soundbar uygulamasına eklemeyi deneyin hocam.
ön ekran kapanmıyor. ama işlem yapmadığınızda ışık şiddeti düşüyor.
-
Ben de SNH5 ile aynı problemi yaşıyorum. Cihaz bu uygulamayı desteklemiyor olabilir mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: mastikadandabeter
Ben de SNH5 ile aynı problemi yaşıyorum. Cihaz bu uygulamayı desteklemiyor olabilir mi ?öncelikle seninde yeni oyuncapın hayırlı olsun hocam.
sizde ilk önce google home a tanıtıp. sonra lg soundbar uygulamasına tanıtmayı deneyin hocam.
SNH5 kullanmadığımdan ses ayarlarını bilmiyorum. fakat en kaliteli ses aktaımını hdmi üzerinden yapılıyor.
-
LG LAS454B Kullanıcısıyım ve yıllardır çok memnunum ancak telefondan yönetebileceğim bir uygulama vb varmı birde tv min hdmi arc çıkışına bağlamak istiyorum ancak optik ve aux birde bluetooth harici çıkış yok bir aparat vs dönüştürücü ile bağlanabilirmi ?
-
Hayret çalışan bir uygulama yapmışlar.
Bilgi için teşekkürler.
-
hayır bağlanamazquote:
Orijinalden alıntı: kyazmaci468LG LAS454B Kullanıcısıyım ve yıllardır çok memnunum ancak telefondan yönetebileceğim bir uygulama vb varmı birde tv min hdmi arc çıkışına bağlamak istiyorum ancak optik ve aux birde bluetooth harici çıkış yok bir aparat vs dönüştürücü ile bağlanabilirmi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanıt için tsk ederım soundbarda aux optık ve usb mevcut nasıl yapsam daha sağlıklı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BsalihBjk -- 5 Nisan 2021; 15:9:4 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BsalihBjk
Yanıt için tsk ederım soundbarda aux optık ve usb mevcut nasıl yapsam daha sağlıklı olurbağlantınız doğru tvnin optikten dts ve dolby digital ses çıkışı vermesini ümit etmekten başka çareniz yok
-
Tskler -
SJ3 de HDMI in/out yok sanırım. Öyleyse bağlantınız doğru...
Tskler -
App Store da bulunan musicflow programları sj3 ile uyumlumudur acaba ? -
Sn11r'yi ilk aldığımda ses seviyelerini 15-17'lerde kullanıyordum, son günlerde 7-8'ler işimi görür oldu normal tv yayınlarında ya da bilgisayar bağladığımda. Kulağım mı hassaslaştı alete bi haller mi oldu bilmiyorum ☺️
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X