Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (847. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.608
Cevap
596
Favori
1.968.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 845846847848849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arka hoparlorlerden ses az geliyor diyenler icin virtuali of yaparaaniz duzeliyor demisler denemismiydiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YT kullanıcısına yanıt
    Rodaj mi oldu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

Rodaj mi oldu acaba

Tecrübeme göre evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 7 Nisan 2021; 0:39:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fitamino kullanıcısına yanıt
    Belki de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar elimde yurtdışından gelen sıfır denon dht s416 soundbar var. ankara'da olup ilgilenenler pm atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 7 Nisan 2021; 11:56:18 >
  • Arkadaşlar burada kullananların memnun olduğu Samsung HW-T650/TK 3.1 Kanal HDMI Bluetooth 340 W Soundbar incelerken Sony HT-S20R 5.1 Kanal 400 W Bluetooth Soundbar gördüm. Bu ürünü kullanan var mı? Bilenler ne der? Samsung fiyatı son 1 ayda katlamış daha önce Sony daha pahalıyken şimdi samsung daha pahalı ve Sony 5.1 kanal.

• boyieee kullanıcısına yanıt
    Sony ht-s20r dolby atmos mu ? eARC girişi varmı ?
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    Home da da tanıtamıyorum orada da cihaz gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastikadandabeter

Home da da tanıtamıyorum orada da cihaz gözükmüyor

cihazınızın kullanım klavuzundan nasıl resetlendiğini bulun komple bir resetleyin.

gene kullanım klavuzundan uygulamaya nasıl bağlandığı kısımındaki adımları okuyup uygulyın. modeminiz çift bantsa 5g olmayan wifi si ile deneyin uygulamayı yüklediğiniz cihazda 2.4 olanıyla internete bağlı olsun.

• artık eskiyen sj3 yerine sony ht-s350 alıyorum (daha doğrusu tavsiye edip aldırıyorum), son bir dur yapma şunu alsan daha iyi diyecek olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

artık eskiyen sj3 yerine sony ht-s350 alıyorum (daha doğrusu tavsiye edip aldırıyorum), son bir dur yapma şunu alsan daha iyi diyecek olan var mı?

hocam

iki cihazıda kullanmadım ama kağıt üzerinde subwofer harici bir fark yok.

hazır geçiş yapıyorken güncel ses formatlarınıda (dolby atmos, dts-x) destekleyen bir modele geçin bence.

• YT kullanıcısına yanıt

• Bende dün farkettim Auto volume on olunca ses yükseliyor

• ozcan69 O kullanıcısına yanıt

Av sync standart 150ms de mi?

ben buna yanlışlıkla dokundum. Sonra anımdayamadım başta ne olduğunu, 0ms yaptım.

• natbolad kullanıcısına yanıt
    Sj3 kullanan bırı olarak bırsey sormak istiyorum ben bırkac ay oldu alalı nasıl memnunmuydunuz? Hiç arka hoparlör takmayı denedınızmı ben baktım da sanırım olmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozleran

Av sync standart 150ms de mi?

ben buna yanlışlıkla dokundum. Sonra anımdayamadım başta ne olduğunu, 0ms yaptım.

0 olmalı zaten görüntü ve seste dudak senkronizasyon sorunu yoksa buraya ellememek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: YT

Sn11r'yi ilk aldığımda ses seviyelerini 15-17'lerde kullanıyordum, son günlerde 7-8'ler işimi görür oldu normal tv yayınlarında ya da bilgisayar bağladığımda. Kulağım mı hassaslaştı alete bi haller mi oldu bilmiyorum ☺️

ben yuksek sesli film muzik dinlemeye bayilan insanim ama 15 20 arasi takiliuorum yetmiyor bana en az 30 acmam lazim ama apartman sartlarinda zor  

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan69

Bende dün farkettim Auto volume on olunca ses yükseliyor

auto volume sn11r da aktif olmuyor sizin model nedir

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, destek için teşekkürler. Cihazı biraz büyük ve kabaydı. Ayrıca başarılı bir bassa sahip olmasına karşın tiz ve mid lerde zayıf bulduğum icin iade ettim. Yerine sn7y aldım. Bugün kurdum. Ondan da bağlanadım :) sanırım birşeyi yanlış yapıyorum. Dediğiniz adımları uygulayıp tekrar deneyeceğim. Cihazı şuan balkonumda kullandığımdan projeksiyona bluetooth üzerinden bağlanıyorum. Uygulamanın görmemesinin sebebi bu olabilir mi ? Kablolu mu bağlanmalıyım ?
  • merhabalar sn11r sahibiyim yaklaşık 15 gün kadar önce aldım. hala deneyimlemeye çalışıyorum vakit buldukça bir sorum olacaktı şunu farkettim.

sık sık başıma gelir oldu prime video dan film izlerken aniden ses gitmesi yaşadım düzeltemedim prime dan çıkıp tv ye geçiş yaptım sorun düzeldi sandım tv kanallarından sadece trt4k ya zap yaptığımda yine sesin gelmediğini farkettim.

daha sonra yine primevideoya geçtim yine ses yoktu. bu sebeple soundbarın fişini çektim yine taktım düzeldi.

onun dışında bir husus daha var forum konusunda okuduğum kadarıyla

atmos film açılınca soundbar ekranında atmos vb. yazıyor sanırsam bende eARC dışında bir yazı göremedim flashbellekten tv'ye takıp atmos film açarken de böyle, amazon prime videodan denediğim tüm filmlerde de böyle. bir yerde bi yanlışlık mı yaptım acaba

hangi filmde deneyeyim öneriniz var mı?

Not: paugge hdmi 2.1 kablo ile arc çıkışını kullanıyorum.TV Samsung 50TU8000,(tv ayarlarından eArc ı açık yaptım)

tv nın özelliklerini ekran görüntüsü ekledim. Anladğım kadarıyla passthrough yapamıyor ama önceden soundbarsız dts sesleri açamazdım ben flashbelleği tv ye takıp birşey açmak istediğimde. İlerde kendime tv alacağım

inpus specifications kısmında HDMI 2.1 No yazıyor benım kablom 2.1 kendime yeni tv aldığımda bunu göz önünde bulundurmalımıyım?

hala iade hakkım var soundbarlık sorun var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssschutzstaffel_ss -- 9 Nisan 2021; 6:50:7 >

• 
Sayfa: önceki 845846847848849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.