< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (847. sayfa)

-
-
Rodaj mi oldu acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: fitamino
Rodaj mi oldu acabaTecrübeme göre evet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 7 Nisan 2021; 0:39:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belki de
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar elimde yurtdışından gelen sıfır denon dht s416 soundbar var. ankara'da olup ilgilenenler pm atabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 7 Nisan 2021; 11:56:18 >
Arkadaşlar burada kullananların memnun olduğu Samsung HW-T650/TK 3.1 Kanal HDMI Bluetooth 340 W Soundbar incelerken Sony HT-S20R 5.1 Kanal 400 W Bluetooth Soundbar gördüm. Bu ürünü kullanan var mı? Bilenler ne der? Samsung fiyatı son 1 ayda katlamış daha önce Sony daha pahalıyken şimdi samsung daha pahalı ve Sony 5.1 kanal.
-
Sony ht-s20r dolby atmos mu ? eARC girişi varmı ? -
Home da da tanıtamıyorum orada da cihaz gözükmüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: mastikadandabeter
Home da da tanıtamıyorum orada da cihaz gözükmüyorcihazınızın kullanım klavuzundan nasıl resetlendiğini bulun komple bir resetleyin.
gene kullanım klavuzundan uygulamaya nasıl bağlandığı kısımındaki adımları okuyup uygulyın. modeminiz çift bantsa 5g olmayan wifi si ile deneyin uygulamayı yüklediğiniz cihazda 2.4 olanıyla internete bağlı olsun.
-
artık eskiyen sj3 yerine sony ht-s350 alıyorum (daha doğrusu tavsiye edip aldırıyorum), son bir dur yapma şunu alsan daha iyi diyecek olan var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: natboladartık eskiyen sj3 yerine sony ht-s350 alıyorum (daha doğrusu tavsiye edip aldırıyorum), son bir dur yapma şunu alsan daha iyi diyecek olan var mı?
hocam
iki cihazıda kullanmadım ama kağıt üzerinde subwofer harici bir fark yok.
hazır geçiş yapıyorken güncel ses formatlarınıda (dolby atmos, dts-x) destekleyen bir modele geçin bence.
-
-
Bende dün farkettim Auto volume on olunca ses yükseliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Av sync standart 150ms de mi?
ben buna yanlışlıkla dokundum. Sonra anımdayamadım başta ne olduğunu, 0ms yaptım.
Sj3 kullanan bırı olarak bırsey sormak istiyorum ben bırkac ay oldu alalı nasıl memnunmuydunuz? Hiç arka hoparlör takmayı denedınızmı ben baktım da sanırım olmuyor :) -
quote:
Orijinalden alıntı: OzleranAv sync standart 150ms de mi?
ben buna yanlışlıkla dokundum. Sonra anımdayamadım başta ne olduğunu, 0ms yaptım.
0 olmalı zaten görüntü ve seste dudak senkronizasyon sorunu yoksa buraya ellememek lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: YT
Sn11r'yi ilk aldığımda ses seviyelerini 15-17'lerde kullanıyordum, son günlerde 7-8'ler işimi görür oldu normal tv yayınlarında ya da bilgisayar bağladığımda. Kulağım mı hassaslaştı alete bi haller mi oldu bilmiyorum ☺️ben yuksek sesli film muzik dinlemeye bayilan insanim ama 15 20 arasi takiliuorum yetmiyor bana en az 30 acmam lazim ama apartman sartlarinda zor
quote:
Orijinalden alıntı: ozcan69
Bende dün farkettim Auto volume on olunca ses yükseliyorauto volume sn11r da aktif olmuyor sizin model nedir
-
Hocam merhaba, destek için teşekkürler. Cihazı biraz büyük ve kabaydı. Ayrıca başarılı bir bassa sahip olmasına karşın tiz ve mid lerde zayıf bulduğum icin iade ettim. Yerine sn7y aldım. Bugün kurdum. Ondan da bağlanadım :) sanırım birşeyi yanlış yapıyorum. Dediğiniz adımları uygulayıp tekrar deneyeceğim. Cihazı şuan balkonumda kullandığımdan projeksiyona bluetooth üzerinden bağlanıyorum. Uygulamanın görmemesinin sebebi bu olabilir mi ? Kablolu mu bağlanmalıyım ? -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X