Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (771. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.638
Cevap
596
Favori
1.970.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ilginiz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim...Elimde LG CX model tv var xbox series x var 120 fps oyun oynayinca cok daha fazla keyif aldim z5500 u satıp hem tv hem de konsolda dolby atmostan yararlanacagim bir ses sistemi almak istiyorum...Su an Sn11R ler malum tedarik edilemiyor bi de 6000-7000₺ bandinda bazen Sn8y mi alsam diyorum arkaya 2 hoparlör dahil ediliyorsa dusunebilirim aslinda
  • O zaman z5500 yolcu gibi

arkadaşlardan kullanan var daha iyi fikir verebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Ocak 2021; 12:19:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021 e girdik yeni.model gelecek mi arkadaşlar Mart'ta yeni eve taşınıyorum hala araştırmaya devam s11r gelemedi fiyatta 2 bin lira arttı vatanda 🤢

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brigand35

hocam ilginiz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim...Elimde LG CX model tv var xbox series x var 120 fps oyun oynayinca cok daha fazla keyif aldim z5500 u satıp hem tv hem de konsolda dolby atmostan yararlanacagim bir ses sistemi almak istiyorum...Su an Sn11R ler malum tedarik edilemiyor bi de 6000-7000₺ bandinda bazen Sn8y mi alsam diyorum arkaya 2 hoparlör dahil ediliyorsa dusunebilirim aslinda

Listenize makul bir fiyata düşen Sony zf9 saundbarida ekleyin derim ileride arka hoplarida alarak sistemi tamamlamış olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brigand35

Hocam

z5500 den soundbara geçen arkadaşım var. Bir şikayetini duymadım bugüne kadar( lg sk9y + lg spk8-s )

sn8y ye arka kit takılıyor. Ama malesef lg türkiye ye getirmediğinden arka kitlerin bulunması biraz sıkıntı oluyor.

samsungun ve sony nin arka kitli modellerinede bakabilirsiniz arka kitleri daha rahat bulunuyor.

z5500 den sonra soundbarı aldım kötümü ettim dememk için arka kitleri muhakkak edinin.

• barisx3 kullanıcısına yanıt
    Sn11 bende pusuyorum ama gelecegini sanmiyorum. İrunler gumrukteymis vatan keyfi ne zamam isterse o zaman ceker.
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bilgiler için önceliğim dolby Atmos özellikli ses sistemi ama cok büyük rakamları da vermek istemiyorum
  • Jiyan2144 kullanıcısına yanıt

o arkadaş benim.

hala da aynı görüşteyim.

bir yerden anker soundmotion + bulup deneyin.

aynı yayını bir anker ile bir de samsung q800t ile dinleyin.

ondan sonra karar verin.

ama öyle ama böyle dünya para verilen kocaman soundbar el kadar 30 cm'lik anker'den kötü ses veriyor.

• Jiyan2144 kullanıcısına yanıt

evet bunu da söylemiştim. TV yayınlarında hele bir de TV 55 inch'ten büyükse soundbar'ın hiçbir artısı yok. ( stereo performansı böyleymiş bu soundbar abilerin :)

• Bu sabah 9:20 surlarında mediamarkt'ta sn11r 7500 liradan stoğa girdi. Daha yeni q800t almıştım. Memnunum ama aklım hem sn11r'de kalmıştı. Q800t'yi Amazondan aldığım iade konusunda kafam rahattı. Sn11r'yi sepete attım. Ödeme ekranındayken stok bitti. 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safned -- 25 Ocak 2021; 9:51:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safned

Bu sabah 9:20 surlarında mediamarkt'ta sn11r 7500 liradan stoğa girdi. Daha yeni q800t almıştım. Memnunum ama aklım hem sn11r'de kalmıştı. Q800t'yi Amazondan aldığım iade konusunda kafam rahattı. Sn11r'yi sepete attım. Ödeme ekranındayken stok bitti. 😁

merhabalar, q800t ile alakalı olumlu olumsuz tecrübelerinizi paylaşır mısınız mümkünse ? ve arka kit kullanıyor musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jiyan2144

Bu arada tv Samsung series 7 yani 2017 de alındı

sizin tv ''ku'' serisi olabilir mi acaba ?

• safned S kullanıcısına yanıt
    Vatanin da eli kulaginda o zaman desene:)
  • 7500 TL çok pahalı aklım almıyor bir soundbar nasıl 7 10 bin liralara çıkıyor. Maksimum 4 bin liradır fazlası verilmez soundbar için bence.

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Ve herkes altın madeniymiş gibi balıklama atlayıp alıyo. Kimse fiyatını dert etmiyo sadece stoktan kaptığına seviniyo
  • Tbyy kullanıcısına yanıt

Stoklar tükenirse satıcılar da zaten satılıyor diye 3-5 3-5 iteler fiyatını sürekli. Ama ellerinde 3-5 ay stok hiç erimesin bak nasıl kampanya yapıyorlar satmak için. Aynı olay araba için de geçerli ps5 için de her şey için.

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ben kendi şahsıma bu fırsatçıların faydalanmasına sebep olmam en iyisi de olsa almam
  • Avr ve hoparlör fiyatlarının çok artması insanları sounbarlara yöneltti. 8000 liraya hala giris seviyesi avr lı sistem kurulabilir. 2. El alternatifi de var tabiki
  • milyoncubaba kullanıcısına yanıt

Merhaba, arka kit kullanmıyorum. Q800t ilk soundbar'ım. Ses uzmanı hiç değilim o yüzden başka ürünlerle karşılaştırma yapamayacağım.

Soundbar'ın sesi güzel. Yüksek seslere çıkıldığında ses sanki televizyondan yani önünüzden gibi gelmiyor, sanki olaylar etrafınızda gerçekleşiyor gibi hissettiriyor bana. Soundbarlarda Dolby atmosun iddiası bildiğim kadarıyla gerekli sesleri tavandan yansıtarak ses tepeden geliyormuş ilüzyonu yaratmak. Örneğin hafta sonu 1917 filmini 7.1 kanallı versiyonundan izledim. Savaş filmiydi. q800t teknik olarak 7.1 seti değil elbette ama ona rağmen sade bir dinleyici olarak cihazın performansını beğendim. Yalnız dediğim gibi, ses etrafınızdan geliyor gibi hissediyorsunuz. Yoksa tepeden geçen uçağın ya da merminin sesi tavandan gelsin diye bir beklentiye girmeyin. Bilemiyorum belki de atmos bunu soundbarlarda değil gerçek tavan hoparlörlü profesyonel sistemlerde vaad ediyordur sadece. Ne izlediğiniz çok önemli. Youtube videosu, televizyon yayını ya da telefonu bağlayıp spotify dinlediğinizde bu his olmuyor. Sadece normal televizyon sesinden çok daha net ses alıyorsunuz.

Baslar konusunda tartışma dönmüştü burada. Yukarıda bahsettiğim durumlarda (youtube, TV, spotify) baslar kuvvetli değil. Ama Netflix veya çok kanallı sese sahip bir film izlediğinizde ve sesi de çok kısmadıysanız, o zaman baslar hissediliyor. Evde küçük çocuğumuz olduğundan ve o yatınca bir şeyler izleyebildiğimizden basları çok kafaya takmıyorum. Ama ben bu parayı vereceksem baslar basacak kardeşm derseniz aynı fiyata başka bir ürün bulun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: safned

Merhaba, arka kit kullanmıyorum. Q800t ilk soundbar'ım. Ses uzmanı hiç değilim o yüzden başka ürünlerle karşılaştırma yapamayacağım.

Soundbar'ın sesi güzel. Yüksek seslere çıkıldığında ses sanki televizyondan yani önünüzden gibi gelmiyor, sanki olaylar etrafınızda gerçekleşiyor gibi hissettiriyor bana. Soundbarlarda Dolby atmosun iddiası bildiğim kadarıyla gerekli sesleri tavandan yansıtarak ses tepeden geliyormuş ilüzyonu yaratmak. Örneğin hafta sonu 1917 filmini 7.1 kanallı versiyonundan izledim. Savaş filmiydi. q800t teknik olarak 7.1 seti değil elbette ama ona rağmen sade bir dinleyici olarak cihazın performansını beğendim. Yalnız dediğim gibi, ses etrafınızdan geliyor gibi hissediyorsunuz. Yoksa tepeden geçen uçağın ya da merminin sesi tavandan gelsin diye bir beklentiye girmeyin. Bilemiyorum belki de atmos bunu soundbarlarda değil gerçek tavan hoparlörlü profesyonel sistemlerde vaad ediyordur sadece. Ne izlediğiniz çok önemli. Youtube videosu, televizyon yayını ya da telefonu bağlayıp spotify dinlediğinizde bu his olmuyor. Sadece normal televizyon sesinden çok daha net ses alıyorsunuz.

Baslar konusunda tartışma dönmüştü burada. Yukarıda bahsettiğim durumlarda (youtube, TV, spotify) baslar kuvvetli değil. Ama Netflix veya çok kanallı sese sahip bir film izlediğinizde ve sesi de çok kısmadıysanız, o zaman baslar hissediliyor. Evde küçük çocuğumuz olduğundan ve o yatınca bir şeyler izleyebildiğimizden basları çok kafaya takmıyorum. Ama ben bu parayı vereceksem baslar basacak kardeşm derseniz aynı fiyata başka bir ürün bulun derim.

merhaba geri dönüş için teşekkürler. hangi platformdan aldınız ilave olarak?

açıkcası bahsettiğiniz gibi apartman dairesinde açılacak ses seviyesi belli. baslar tabiki önemli ama en kalite sistemi alsak bile belli bir ses seviyesinin üstüne çıkmak apartman şartlarında imkansız bu bir gerçek. benim aradığım forumdan diğer arkadaşlarla konuştuğum gibi temiz bir ses gerek atmos gerek müzik keyfi olarak gerçekçi sese yakın bir ses. açıkcası ben arka kitleri aldım. soundbarın bir tık daha geriye gelmesini bekliyorum fiyat olarak. bunu beklerkende boş durmayıp kullanıcıların görüşlerini almaya çalışıyorum. izlediğiniz filmde atmos yazısı çıktı mı tv niz destekliyor mu? 7.1 i nasıl yakaladınız ? samsung tvlerde 5.1 lg lerde atmos dışında bende hdr modu açıyor ama oda görüntü modu olduğunu öğrendim. ürün bahsedildiği gibi atmos olarak zayıf mı bunu da çok merak ediyorum çünkü.

• 
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.