Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (773. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zafer1041 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.635
Cevap
596
Favori
1.970.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
100. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 771772773774775
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fitamino

Suan bence hala en mantikli secenek sn11r. Zamli fiyatina ragmen bana mantikli geliyor. Ama ben 4-5 ay daha stoklara girmez diye dusunuyorum.

farklı etmenler var bu cihaz için..

bütçe öncelikle ilave olarak apartmanda ne kadar randımanlı kullanılabilir. müstakil evde kullanım daha makul. cihaza uygun ünite oda. uyumlu tv veya ek aparat bunlar hep ek maliyet :)

• milyoncubaba kullanıcısına yanıt
    Benim ufak bi odam var kullanissiz mi olur
  • quote:

Benim ufak bi odam var kullanissiz mi olur

kullanışsızlık ziyade randıman almak adına bahsettiğim şartlar olmalı diye dedim. onun dışında sıradanlaşır.

• milyoncubaba kullanıcısına yanıt
    Nasil bir ortam gerekiyor. Ozellikle arka ust sesleri guzel alabilmek icin
  • Sn11r şu an mediamarkt'ta tekrar satışta. İlgilenen varsa baksın.
  • safned S kullanıcısına yanıt
    sanırım eksi stoğa düşmüş ama sipariş açık sipariş verilsede aylarca gelmeyecek gibi sonuç para iadesi bir kere daha olmuştu bu durum teslimat 3 4 gün gösterdiğinde bu durum oluyor malesef :/
  • safned S kullanıcısına yanıt
    su Sn11R yi cok alasim var acaba netflix ve benzeri uygulamalarda elimdeki Logitech Z5500 den cok fark olur mu aldigima değer mi kafamda deli sorular
  • quote:

Nasil bir ortam gerekiyor. Ozellikle arka ust sesleri guzel alabilmek icin

ortamdan çok önceki mesajlarda bahsettiğim ekipmanlar veya atmos destekleyen tv yada mediaplayer kullanman gerekiyor diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: safned

Sn11r şu an mediamarkt'ta tekrar satışta. İlgilenen varsa baksın.

diğer soundbarlarda zubizuya % 7 indirim var bunda yok gibi gözüküyor. olsa 6975 seviyesine geriler

• Mehmetcan3445 kullanıcısına yanıt
    Şansımı denedim aldim bakalim cok beklicez mi
  • brigand35 kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyorum hocam. Ben mediamarkt sevmedigim icin vatan stok bekliycem pahali bile satsa. Sevmiyorum mediamarkt
  • fitamino kullanıcısına yanıt
    Benimde ilk online olarak Mediamarkt tan ilk alışverişim su an siparişlerde gözüküyor ama su an uygulamadan Sn11R diye aratınca tükendi diyor bakalim gelcek mi şansımı denemek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 26 Ocak 2021; 20:22:7 >

Sn11r nin teknik ölçülerini biliyor musunuz? Küçük odalara hiç uygun değil bence. Kaldı ki odanın duvarlarına ses akustik süngeri döşemek gerekiyor labaratuvar sonuçlarına yaklaşmak için. Ses daha toklaşıyor. Artı veya komple ses yalıtımlı bir odada isen çok daha kaliteli ses alırsın. Bunlar hep yüksek maliyet gerektiren şeyler.

• iyi akşamlar arkadaşlar,

samsung tu8500 model tv için soundbar bakıyorum da, bu işin tekniğinden de pek anlamıyorum, film izlemek biraz daha keyifli olsun amacıyla bakıyorum, ilk kez bu tür bir cihaz satın alıcam. Tv ile aynı marka olursa uyum problemi olmaz diye düşündüm. Bütçemi de çok zorlamadan q70t modelini araştırmaya başladım ancak pek kullanıcı yorumu da bulamadım. Fiyatı da son 6 aya göre en düşük seviyelerinde. Sizin bana öneriniz ne olur? yardımcı olursanız sevinirim.

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Valla duvarlarda ses yalitimi var. Ama oda cok buyuk degil oturma odasi. Olmazsa salona kurariz ya. Gerci aldikta kurmasi kaldi:)

Salon için gayet iyi olur sn11r birde dediğim gibi odanın ses yalıtımı veya en kötü akustiğini sağlayan kaplamalar felan varsa daha iyi ses kalitesi olur. Çünkü duvarlar malum sesi inceltip yansıtıp kulağına gönderiyor ama o malzemeler sesi sönümlüyor ve yansımaları duymuyorsun direk ham sesi duyuyorsun.

• LG SN4 Kullanan veya alma düşüncesi olan var mı arkadaşlar ? 2-3 Model araştırdım SN4 Hem görsellik olsun hem diğer o rakamlarda ki soundbarlar ile arasında ki bir kaç özellik olarak olsun üstün duruyor. Fakat kullanıcı yorumu almak veya benim gibi almadan önce 2 3 model arasında kalan varsa yorum yaparsa sevinirim.

• Sn11r vatanda tükendi olarak gorunuyor. Demekki artik gelmeyecek. Benim gibi vatandan bekleyenlere gecmis olsun.
    Ben şanslıymışım ozaman benım Arkadaş aradı vatandan ayırttık bırtane bakalım 8000 TL olmuş fıyat
  • Mediamarkt tan sipariş ettiğim LG SN11R çok şükür bugün sağsalim geldi. Yalnız cihazı bir türlü wi fi ya bağlayamadım.

Dolayısı ile iphone daki lg wi-fi speaker uygulaması da cihazı görmüyor. Yalnız şöyle birşey de var hem iphone da hem de

Tv deki wi fi bağlantı kısmında Lg sn11 adında bir bağlantı seçeneği de gözüküyor. Neyi eksik yapıyorum acaba ? ( bu arada arka hoparlörleri kurmadım)

• 
Sayfa: önceki 771772773774775
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.