Ikisi farkli klasmanda olsalar da bdv serisi teknik ozellikleri ve donanimlari ile daha basarili. Ht rt4 zaten klasik bir soundbar degil. Soundbar gorunumlu ama kablolu hoparlor baglantilari olan bir model. Cevresel ses icin fiziki hoparlorleri olmasi guzel ancak soundbar kismi icin de kablolu baglanti olmasi isin rengini biraz degistiriyor. Klasik soundbarlarda ses islemcisi ve alicilar soundbar cubugu uzerinde olur ve subwoofer ile baglanti kablosuzdur. Htrt4 ise multimedya hoparlorleri tarzinda subwoofer uzerindeki amfisi ve kabloli hoparlorler cikislarina sahiptir ama soundbar gibi bir tasarimdadir. Saygilarimla. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (770. sayfa)

-
-
Samsung q800t soundbarıdan atmos ses almak için Xbox konsolu hdmı girişine ,earc çıkışı TV ye bağladım. Her şey tamam Dolby vision ve Dolby atmos geliyor . Ses ve görüntü de güzel soru?
Bu bağlantı şekli sonucunda tepkime süresi artıyor (lag) gibi geldi. Bu geçiş gecikme süresini arttırıyor mu yoksa passthrougt şeklinde sadece ses dosyasını mı alıyor. Veriyi işliyor ise bu şekilde konsol kulllanmak yanlış mı oluyor -
Her ne kadar passthrought olsa da sonucta araya bir cihaz ekliyorsunuz. Oyunlarda gecikme yapmasi normal gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç ms ortalama gecikme yapar bilgisi olan var mı . Aynı durum avr lerde de geçerli o zaman . Avr ile oyun oynamak mantıksız oluyor. Oyunlar da Dolby desteği de var ses detaylasiyor ama gecikme varsa bı işe yaramaz -
Merhaba arkadaşlar, yeni bir soundbar arayışım var birkaç gündür. Araştırmalarım sonucu Samsung hw-q70t oldukça cazip görünmeye başladı. Maksimum bütçe 2000 tl ile başlayıp 2500 tlye çıktım, daha fazla çıkmayacağım.
Bu bar ile ilgili düşünceleriniz neler? Aynı fiyata Türkiye'den o değil de şu alınır diyeceğiniz bir model var mı? Müzik dinlemek ve netflix vesaire televizyona bağlayacağım.
Selam millet. Şunu kullanan var mi acaba?
www.hepsiburada.com
Sony HTRT4.CEL 5.1 CH 600W Soundbar Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://www.hepsiburada.com/sony-htrt4-cel-5-1-ch-600w-soundbar-p-HBV000007ETNI?magaza=Hepsisony -
Bir sayfa geride baska bir arkadas karsilastirma icin sormustu. Cihazi kullanmadim ama sistematigini anlattim. Fanli bir model oldugunu ve sogutma icin fan sesinden rahatsizlik duyanlar.oldugu yazilmisti. Gercekten rahatsiz edici boyutu var mi ya da kullanildikca artan bir ses mi bilemiyorum. Forumda bir kisi kullaniyordu sesinden memnundu.
Saygilarimla.
Bakayim hemen. Foyat iyi geldi sn11r beklemektense 2,5-3k bandinda alinabilir bi alet. -
Arkadaşlar ZF-9 Mediamarkt’ta 3900 şu anda. Z9R ile birlikte 6000 civarına geliyor. Bu haliyle Sn11r yerine tercih edilir mi?
Kullandığım TV Sony XH9096.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Universia -- 23 Ocak 2021; 14:8:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zf9'un suruculeri Sony muhendisligi ile tizleri bunyesinde barindiriyor. Hali ile ayri bir tiz hoparlor basarimini vermedigi soyleniyor. Kulaginiz tiz ses ararsa bu konuda buyuk ihtimal eksiklik yasarsiniz cunki Lg tiz konusunda oldukca iyi isler cikariyor. Zf9 icin forumda ayri bir baslik var. Orayi inceleyebilirsiniz.
Saygilarimla.
Teşekkür ederim hocam. Bu konuya, sn11r’ye ve tv konusuna o kadar dalmışım ki ZF 9 konusunu fark etmemişim. Bir de oradaki üstadlara fikir sorayım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka bir cihaz belki ses gecikmesi yaşattırıyordur soundbarlarda ses gecikmesi 0ms hocam.
Saygılar.
-
Herkese iyi günler, bende soundbar arayışına girdim ama bir sürü model var ve açıkçası pek anlamam ve o yüzden yardımınıza ihtiyaç duyuyorum
2000 tl cıvardı bir soundbara bakıyorum... Sony 55xh9077 yle senkronize etmeyi planlıyorum... şu modellere de baktım:
Sony Ht s 350w 2.1
Sony Ht s20r 5.1
Lg Snh5 600w 4.1
Samsung Hw T650
-
Sonyleri kullananlar belki yorum yapar. Samsung 650 iyi bir secenek.
Saygilarimla.
Tivibu ve ps4 bağlı şuan. Bu arada diğer hesabıma giriş yapamadım yeni hesap açtım yani başka biri cvp verdi diye garipsemeyin:D -
Pek bilgim yok o cihazları kullanmadım ayarları vardır elbet ama ses gecikmesi olmaması gerekiyor dediğim gibi 0 ms yani birebir eşzamanlı ses alınması gerek.
-
elimdeki tv ve oyun konsolunda dolby Atmos desteği var... yıllardır Logitech z5500 kullanan biriyim ama maalesef yeni nesil oyun konsollarindan optik giriş kaldirilinca ses sisteminden istedigim verimi alamiyorum bende soundbar bakayim dedim ama 5.1 ses deneyiminden sonra soundbar sisteminin beni tatmin etmeyeceğini yazanlar oldu cok kararsiz kaldim bir arkadaş Avr sistem önermişti oyle bi cihaz alsam elimdeki z5500 un hoparlörler ve subwoofer ini degerlendirebilir miyim...Lg nin Sn11R modeline baktim hem pahali hem de bulmak sıkıntı -
Anladım teşekkürler -
Sony bdv e6100 yada n9200 alsam tvden yada Pcden 5.1 yayın izleyebilir miyim? Birisi sadece blu-ray ile izlenebiliyor yazmış.
TV Phillips 65pus8505 dolby atmos destekliyor.
Yada soundbar olarak ne önerirsiniz?
Bütçe maks 3500tl civarı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakemal -- 24 Ocak 2021; 1:56:41 > -
değerlendiremezsiniz Avrler güçlü cihazlardır hem hoparlorleri patlatır hem de subwoofer aktif olmak zorunda z5500deki aktif mi pasif mi bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: brigand35
elimdeki tv ve oyun konsolunda dolby Atmos desteği var... yıllardır Logitech z5500 kullanan biriyim ama maalesef yeni nesil oyun konsollarindan optik giriş kaldirilinca ses sisteminden istedigim verimi alamiyorum bende soundbar bakayim dedim ama 5.1 ses deneyiminden sonra soundbar sisteminin beni tatmin etmeyeceğini yazanlar oldu cok kararsiz kaldim bir arkadaş Avr sistem önermişti oyle bi cihaz alsam elimdeki z5500 un hoparlörler ve subwoofer ini degerlendirebilir miyim...Lg nin Sn11R modeline baktim hem pahali hem de bulmak sıkıntı
bunun yerine hdmi splitter alabilirsiniz onlarda optik çıkış olur z5500 de boşa gitmemiş olur
onların handikapı hdmi 2.1li yok daha teknoloji yeni olduğu için ps5 alacaksanız 4k 60hzde kalırsınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X